|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 02 гру, 2022 16:34
flysoulfly написав:загадочно, но у меня вообще не качаются pdf-тарифы Найкращей карты, совсем с Найкращей снятие ,например 5000, будет в банкомате Ощада, временно - вообще без комиссии, правильно?
чем она вообще найкраща? хороший кишмиш? Процент на остаток?
-
emeta
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 02 гру, 2022 16:43
emeta написав: flysoulfly написав:загадочно, но у меня вообще не качаются pdf-тарифы Найкращей карты, совсем с Найкращей снятие ,например 5000, будет в банкомате Ощада, временно - вообще без ЛЮБОЙ комиссии, правильно?
чем она вообще найкраща? хороший кишмиш? Процент на остаток?
не знаю - названием лично я пользовал как транзитку и с/на_депозитку, кишмиш мне не доверили, старый релиз. у меня вопрос про снятие нала в Ощаде 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 760 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 гру, 2022 15:01
Найкращу можливо поповнити в касі і з неї зразу відкрити депо? Поповнення побиті по номеру рахунку,чи достатньо по номеру карти?
-
novichok
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 237 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 гру, 2022 16:39
novichok написав:Найкращу можливо поповнити в касі і з неї зразу відкрити депо? Поповнення побиті по номеру рахунку,чи достатньо по номеру карти?
звісно поповнити можна в касі. Ймовірно через термінал можна при наявності карти.
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 06 гру, 2022 22:32
ScaryBee написав: novichok написав:Найкращу можливо поповнити в касі і з неї зразу відкрити депо? Поповнення побиті по номеру рахунку,чи достатньо по номеру карти?
звісно поповнити можна в касі. Ймовірно через термінал можна при наявності карти.
ключове в цьому питанні було, відразу відкрити депо, тобто виключити овер
-
novichok
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 237 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 гру, 2022 05:51
novichok в принципі всі поповнення через касу в оперчас проводяться день в день
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 гру, 2022 08:47
novichok написав: ScaryBee написав: novichok написав:Найкращу можливо поповнити в касі і з неї зразу відкрити депо? Поповнення побиті по номеру рахунку,чи достатньо по номеру карти?
ключове в цьому питанні було, відразу відкрити депо, тобто виключити овер
Я открыл через 15 мин после пополнения в кассе. Возможно и буквально сразу можно.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 202 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 гру, 2022 12:07
Кащей написав:novichok написав: ScaryBee написав:ключове в цьому питанні було, відразу відкрити депо, тобто виключити овер
Я открыл через 15 мин после пополнения в кассе. Возможно и буквально сразу можно.
Щось мені підказує, що у касі Ви не через картку поповнювали.
-
klug
-
-
- Подякував: 340 раз.
- Подякували: 1126 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Сер 07 гру, 2022 12:51
klug написав: Кащей написав:novichok написав:[quote="5515005:ScaryBee"
ключове в цьому питанні було, відразу відкрити депо, тобто виключити овер /quote]
Щось мені підказує, що у касі Ви не через картку поповнювали.
я забрасывал на Найкращу чужим р2р - через пару минут сумма была доступна для дальнейших манипуляций. Осуществлял их. Итого - без овера. Много раз делал. Но с 24.02. у них скорость проведения операций сильно замедлилась - иногда по 10-20 мин "операция в обработке".
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 760 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 07 гру, 2022 14:19
klug написав:Щось мені підказує, що у касі Ви не через картку поповнювали.
Не помню. Возможно и через ордер, выписанный операционистом. В любом случае в отделении подскажут, как лучше с точки зрения размещения депо.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 202 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|