|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 14 гру, 2022 15:52
Ромасик написав:С.ки подсунули несколько неликвидных купюр. Открыла целую самодельную пачку с синими и зелеными. Дала синими, но оказались купюры затертые, пописанные, помятые и пробитые степлером. Я вроде и просматривал, но не заметил. Пописанную Вика не приняла.
Сразу на кассе конвертируйте в гривну и вкладывайтесь по кругу. Зачем вам эти нервы и убытки.
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 гру, 2022 20:55
idealstorm написав: Ромасик написав:С.ки подсунули несколько неликвидных купюр. Открыла целую самодельную пачку с синими и зелеными. Дала синими, но оказались купюры затертые, пописанные, помятые и пробитые степлером. Я вроде и просматривал, но не заметил. Пописанную Вика не приняла.
Сразу на кассе конвертируйте в гривну и вкладывайтесь по кругу. Зачем вам эти нервы и убытки.
Это потеря 2% На днях забираю последнее и ухожу от этих музыкантов Зато успел сегодня сдаться по 3995
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 00:09
lara_08 написав: lamal написав:Alien дякую , я обслуговуюся в київських відділеннях (правий берег) вчора ще касир сказала що залишились лише світлозелені , але якщо я бажаю , то вона сходить принесе мені нові з номерами попорядку )) (взяв новенькими)
Адреса відділення ?
Стеценка 6
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 00:19
lamal написав: lara_08 написав: lamal написав:Alien дякую , я обслуговуюся в київських відділеннях (правий берег) вчора ще касир сказала що залишились лише світлозелені , але якщо я бажаю , то вона сходить принесе мені нові з номерами попорядку )) (взяв новенькими)
Адреса відділення ?
Стеценка 6
А ну так это ГО. Кассиру респект.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 00:22
lamal написав: lara_08 написав: lamal написав:Alien дякую , я обслуговуюся в київських відділеннях (правий берег) вчора ще касир сказала що залишились лише світлозелені , але якщо я бажаю , то вона сходить принесе мені нові з номерами попорядку )) (взяв новенькими)
Адреса відділення ?
Стеценка 6
Якщо пропустять, не чув щоб в Аккорд було обслуговування в любому відділення та як треба замовляти готівку
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 15 гру, 2022 11:54
Пишут шо уже все отделения с генераторами
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 12:14
Investor_K написав:Пишут шо уже все отделения с генераторами
так , теж чув цю рекламу ... але наявність генератора і пального до нього , ще не гарантія що він працює))
-
lamal
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 12:14
Ромасик написав:С.ки подсунули несколько неликвидных купюр. Открыла целую самодельную пачку с синими и зелеными. Дала синими, но оказались купюры затертые, пописанные, помятые и пробитые степлером. Я вроде и просматривал, но не заметил. Пописанную Вика не приняла.
А хто така Віка? Пробиті/м'яті можна в термінал самообслуговування привату засунути)
-
Maxwe11
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 12:16
Maxwe11 написав: Ромасик написав:С.ки подсунули несколько неликвидных купюр. Открыла целую самодельную пачку с синими и зелеными. Дала синими, но оказались купюры затертые, пописанные, помятые и пробитые степлером. Я вроде и просматривал, но не заметил. Пописанную Вика не приняла.
А хто така Віка? Пробиті/м'яті можна в термінал самообслуговування привату засунути)
Віка оптовий обмінник на лівому березі
-
lamal
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 гру, 2022 12:23
lamal написав:так , теж чув цю рекламу ... але наявність генератора і пального до нього , ще не гарантія що він працює))
Золоті слова
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-