Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Ще накидаю (український ІТ синйор за 2 роки скирдує на 2к або 3к в центрі Києва)
Якийсь "Київ Фейслеса". реальність зовсім інша.
от така несправедливість, по 400 резюме на посаду юніора та мізерні шанси отримати ІТ роботу (легше виграти грінкарту в США), а для сінйора $30 за годину, трохи більше чим посудомойки в NY
Житло дійсно є основною статтею витрат за кордоном. І після виплати орендної плати чи іпотеки грошей уже залишається небагато, тож доводиться дивитися на ціни на їжу. При цьому, якщо людина оплачує іпотеку, то її статки зростають, але все одно вона відчуває себе небагатою, адже на ціни на їжу доводиться дивитися.
От бачиш-навіщо тобі та омерика, що там що тут доводиться дивитися ціни на їжу та економити!
Можна подумати, я тут не дивлюся, місячний бюджет же $134 на особу.
Ще накидаю (український ІТ синйор за 2 роки скирдує на 2к або 3к в центрі Києва), а там тільки на перший внесок 4-5 років треба збирати, це просто мерзость: https://dou.ua/forums/topic/32253/#2405804 Всередньому після переїзду 4-5 років купують
До 30 −50к простіше на сейвінгу. Це ж буде емерженсі фонд
Так я про те й кажу-навіщо піднімати питання про 18-60 коли "там" не краще?
Gastarbaiter написав:У меня в компании есть сотрудник в США на аналогичной позиции. Разница по зарплате примерно в 2-2,5 раза. Правда не знаю, где именно он живёт.
Рейт сильно от штата зависит. Я как раз об этом и говорю
Т.е. получается, что если не НЙ или Бэй Эриа, то и смысла особого нет в этих ваших америках. По крайней мере для нас, счетоводов.
Житло дійсно є основною статтею витрат за кордоном. І після виплати орендної плати чи іпотеки грошей уже залишається небагато, тож доводиться дивитися на ціни на їжу. При цьому, якщо людина оплачує іпотеку, то її статки зростають, але все одно вона відчуває себе небагатою, адже на ціни на їжу доводиться дивитися.
У меня садик дороже чем mortgage+ property tax. Вовремя влез
Понаехал написав:У меня садик дороже чем mortgage+ property tax. Вовремя влез
В Америке все садики платные или вы специально в платный пошли? Просто интересно, по Европе вроде 90% бесплатных, по крайней мере у нас (Испания) и садик, и школа бесплатные. Ну не считая обедов по желанию и всякой мелочи типа 1-2евро на проезд на экскурсию.