|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 06 січ, 2023 14:18
Faceless написав:У нас школи теж різні, навіть в мої часи не настільки було суворо, як ви пишете, а з тих пір "суворість" набагато знизилася
я работал недолго в одной киевской школе, в которой в коридоре стояли двери на магнитных замках и ученик 1-6 класса, с 2этажа не мог попасть на 1й или 3й, только у учителя и персонала были ключи. Это далеко не полный перечень чего я там видел. Из за порядков я оттуда сразу же ушел.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 14:25
vitaliian написав: Faceless написав:У нас школи теж різні, навіть в мої часи не настільки було суворо, як ви пишете, а з тих пір "суворість" набагато знизилася
я работал недолго в одной киевской школе, в которой в коридоре стояли двери на магнитных замках и ученик 1-6 класса, с 2этажа не мог попасть на 1й или 3й, только у учителя и персонала были ключи. Это далеко не полный перечень чего я там видел. Из за порядков я оттуда сразу же ушел.
Я дуже радий, що по одній школі з Китаю і з Києва ви робите висновки про системи освіти країн
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 14:25
шоста хвилина з графічком, якщо не понятно на словах
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 06 січ, 2023 14:31, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 14:28
Faceless написав:дуже радий, що по одній школі з Китаю і з Києва ви робите висновки про системи освіти країн
вывод был о другом, нет единого стандарта, каждый директор школы что хочет то и воротит, от полного попустительства, до ограничения передвижения по школе. Естественно все директора разные, поэтому все школы тоже разные. И каких больше, не знаем ни я ни вы. Напомню, школы это не частные лавочки, где собственник может устанавливать какие то порядки, гос школы существуют за наши налоги. На моём языке это называется бардак. Про Китай никаких выводов я не делал, кроме того что мне понравилось одно конкретное видео, и та школа мне показалась очень прогрессивной.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 06 січ, 2023 14:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 14:39
flyman написав:в тебе лям в акціях, як і в середньому ростуть 7% щороку, середня інфляція 3%, тобто 3% реінвестуєш, 4% знімаєш собі. з тих 4% платиш податки (хай 25%), отже з ляма 4% це 40 000 у.е., тобто чистими 30 000 у.е., на життя крім CA та NY достатньо. І перпетум мобілє далі на акціях.
Не все коту Масниця: Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 15:01
flyman написав:шоста хвилина з графічком, якщо не понятно на словах
Ну воно зрозуміло, як від бомжа з цоколем чути поради як стати фінансово-забезпеченим. Відоси з інфоциганами тут уже Успіх кидав, тепер твоя черга.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 січ, 2023 15:13
Ой+ написав:Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.
FAANG контори, там такі зп, що мають бути втішені в будь-якому випадку.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 січ, 2023 15:32
Shaman написав:це ви з якою температурою звикли жити? бо хоч й тепло, але треба включати опалення, інакше вже не комфортно.
Залежить від будинку. Був на свята у квартирі - опалення практично не вмикалося, але за рахунок того, що увесь під'їзд щось там готує цілими днями, інколи було навіть спекотно. Однієї ночі заснули з відкритим вікном та навіть не помітили цього. А от у приватному будинку котел вмикається практично щогодини (термостат стоїть на 21.5 градуси, сиджу у кофті та теплих шкарпетках, але по відчуттям холодно). BIGor написав:За грудень опалення і гаряча вода вийшли в 65 zl на двох людей. Це при цьому газ вже який тиждень дешевшає...
То тобі ще розрахунок не прийшов. Бо тільки вода коштує десь 15-20 злотих за куб.  У мене економ-не економ - усе рівно пару раз на рік по 500-700 злотих доплати пишуть.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2023 15:59
BIGor написав: Ой+ написав:Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.
FAANG контори, там такі зп, що мають бути втішені в будь-якому випадку.
От якраз знаю у варшавському гуглі програмістів з України, які приблизно третину отримують акціями Alphabet, який за рік втратив 40%, то вони не задоволені. Тим більше, що за аналогічну роботу в багатших країнах платять в рази більше. Гугл відштовхується від типа регіональних рівнів оплати праці. Відповідно або переберуться, або взагалі змінять працедавця. Знову ж таки хто на що претендує і як воно потім співвідноситься з очікуваннями.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 06 січ, 2023 16:09
Ой+ написав:От якраз знаю у варшавському гуглі програмістів з України, які приблизно третину отримують акціями Alphabet, який за рік втратив 40%, то вони не задоволені. Тим більше, що за аналогічну роботу в багатших країнах платять в рази більше. Гугл відштовхується від типа регіональних рівнів оплати праці. Відповідно або переберуться, або взагалі змінять працедавця. Знову ж таки хто на що претендує і як воно потім співвідноситься з очікуваннями.
Пам'ятаю історію, як у одній з компаній четвірки перед кризою 2008 року десь половина зарплати була прив'язана до долара. І, коли навесні-влітку долар просів до 4.6, то невдоволений нарід пішов до партнерів вимагати справедливості. Партнери почухали потилицю і погодилися зафіксувати зарплату у найкрасивішій валюті світу за курсом 5. А коли через пів року той таки нарід знову до них прийшов і став слізно просити знову прив'язати хоча б 30% до бридкого, але стрімко зростаючого долара - показали дулю. 
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
|