Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 304305306307308 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 13:18

Faceless писал(а):У нас школи теж різні, навіть в мої часи не настільки було суворо, як ви пишете, а з тих пір "суворість" набагато знизилася
я работал недолго в одной киевской школе, в которой в коридоре стояли двери на магнитных замках и ученик 1-6 класса, с 2этажа не мог попасть на 1й или 3й, только у учителя и персонала были ключи. Это далеко не полный перечень чего я там видел. Из за порядков я оттуда сразу же ушел.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 13:25

Re: Еміграція, заробітчанство

vitaliian писал(а):
  Faceless писал(а):У нас школи теж різні, навіть в мої часи не настільки було суворо, як ви пишете, а з тих пір "суворість" набагато знизилася
я работал недолго в одной киевской школе, в которой в коридоре стояли двери на магнитных замках и ученик 1-6 класса, с 2этажа не мог попасть на 1й или 3й, только у учителя и персонала были ключи. Это далеко не полный перечень чего я там видел. Из за порядков я оттуда сразу же ушел.
Я дуже радий, що по одній школі з Китаю і з Києва ви робите висновки про системи освіти країн
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 13:25

шоста хвилина з графічком, якщо не понятно на словах
Последний раз редактировалось flyman Пт 06 янв, 2023 13:31, всего редактировалось 2 раз(а).
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 13:28

Faceless писал(а):дуже радий, що по одній школі з Китаю і з Києва ви робите висновки про системи освіти країн
вывод был о другом, нет единого стандарта, каждый директор школы что хочет то и воротит, от полного попустительства, до ограничения передвижения по школе. Естественно все директора разные, поэтому все школы тоже разные. И каких больше, не знаем ни я ни вы.

Напомню, школы это не частные лавочки, где собственник может устанавливать какие то порядки, гос школы существуют за наши налоги. На моём языке это называется бардак.

Про Китай никаких выводов я не делал, кроме того что мне понравилось одно конкретное видео, и та школа мне показалась очень прогрессивной.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Пт 06 янв, 2023 13:46, всего редактировалось 1 раз.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 13:39

flyman писал(а):в тебе лям в акціях, як і в середньому ростуть 7% щороку,
середня інфляція 3%, тобто 3% реінвестуєш, 4% знімаєш собі.
з тих 4% платиш податки (хай 25%), отже
з ляма 4% це 40 000 у.е., тобто чистими 30 000 у.е., на життя крім CA та NY достатньо.
І перпетум мобілє далі на акціях.

Не все коту Масниця:
Світові ринки акцій та облігацій втратили понад 30 трильйонів доларів у 2022 році. Це найвищий показник після глобальної фінансової кризи 2008 року. https://www.slovoidilo.ua/2022/12/31/no ... ohorich-ft

Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 14:01

flyman писал(а):шоста хвилина з графічком, якщо не понятно на словах

Ну воно зрозуміло, як від бомжа з цоколем чути поради як стати фінансово-забезпеченим.
Відоси з інфоциганами тут уже Успіх кидав, тепер твоя черга.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 14:13

Ой+ писал(а):Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.

FAANG контори, там такі зп, що мають бути втішені в будь-якому випадку.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 14:32

Shaman писал(а):це ви з якою температурою звикли жити? :D

бо хоч й тепло, але треба включати опалення, інакше вже не комфортно.

Залежить від будинку. Був на свята у квартирі - опалення практично не вмикалося, але за рахунок того, що увесь під'їзд щось там готує цілими днями, інколи було навіть спекотно. Однієї ночі заснули з відкритим вікном та навіть не помітили цього. А от у приватному будинку котел вмикається практично щогодини (термостат стоїть на 21.5 градуси, сиджу у кофті та теплих шкарпетках, але по відчуттям холодно).

BIGor писал(а):За грудень опалення і гаряча вода вийшли в 65 zl на двох людей.
Це при цьому газ вже який тиждень дешевшає...

То тобі ще розрахунок не прийшов. Бо тільки вода коштує десь 15-20 злотих за куб. :mrgreen: У мене економ-не економ - усе рівно пару раз на рік по 500-700 злотих доплати пишуть.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 14:59

BIGor писал(а):
  Ой+ писал(а):Є контори де частину зарплатні персоналу виплачують акціями, то персонал не вельми втішений за цей рік.

FAANG контори, там такі зп, що мають бути втішені в будь-якому випадку.

От якраз знаю у варшавському гуглі програмістів з України, які приблизно третину отримують акціями Alphabet, який за рік втратив 40%, то вони не задоволені. Тим більше, що за аналогічну роботу в багатших країнах платять в рази більше. Гугл відштовхується від типа регіональних рівнів оплати праці. Відповідно або переберуться, або взагалі змінять працедавця.
Знову ж таки хто на що претендує і як воно потім співвідноситься з очікуваннями.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 15:09

Ой+ писал(а):От якраз знаю у варшавському гуглі програмістів з України, які приблизно третину отримують акціями Alphabet, який за рік втратив 40%, то вони не задоволені. Тим більше, що за аналогічну роботу в багатших країнах платять в рази більше. Гугл відштовхується від типа регіональних рівнів оплати праці. Відповідно або переберуться, або взагалі змінять працедавця.
Знову ж таки хто на що претендує і як воно потім співвідноситься з очікуваннями.

Пам'ятаю історію, як у одній з компаній четвірки перед кризою 2008 року десь половина зарплати була прив'язана до долара. І, коли навесні-влітку долар просів до 4.6, то невдоволений нарід пішов до партнерів вимагати справедливості. Партнери почухали потилицю і погодилися зафіксувати зарплату у найкрасивішій валюті світу за курсом 5. А коли через пів року той таки нарід знову до них прийшов і став слізно просити знову прив'язати хоча б 30% до бридкого, але стрімко зростаючого долара - показали дулю. :mrgreen:
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

#<1 ... 304305306307308 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама