Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 315316317318319 ... 2914>
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 11:50

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Shaman написав:та-та-та - а за кордоном їх не доять, вони просто платять - хто 20%, хто 30% податків

колеги в Грузії 1% платять...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 12:05

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:та-та-та - а за кордоном їх не доять, вони просто платять - хто 20%, хто 30% податків

колеги в Грузії 1% платять...

джуни б поїхали до Грузії - але хто їх питає - вони поїдуть, туди, куди попливе "галера", до якої вони прикуті :D

а сеньйори - щось не віриться, там вже сім'я, діти.
та й не чув про Грузію - всі релокації, які знаю - до Європи
а там, згоден, не доять, там всі сумлінно платять ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 12:37

Понаехал написав:
  adeges написав:
  rjkz написав:получил временное разрешение на работу и временный ССН.

Я понимаю про временное разрешение на работу (т.е. ограниченное по времени), но временный ССН - это что?

Я не знаю, что имел в виду, rjkz, но временный SSN - это с такими большими красными буквами, что он действителен только при наличии work authorization. При смене статуса его номер не меняется, но приходит бумажка уже без этих красных букв.

что то явно поменялось за последние 20 лет. потому что раньше на основании временного разрешения на работу можно было получить постоянный ССН (с нуля), просто придя в социальную службу
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 14:49

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Не треба нікуди їхати. Україна - комфортна для проживання країна. Маю на увазі мирний час.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 14:53

soups65d542 написав:flyman

ну так вони як раз і знають-то мову)

Справа не в цьому, а в тому , що багато з моїх колег дійсно отримали офери перед війною на релокацію, і дійсно чекають на відкриття кордонів , проте хочуть виїхати не через війну та її наслідки , а через те, що це їх мрія і таких чимало назбиралося з кінця лютого .

як раз не знають. англійською спілкуються в Англії та Ірландії. а так треба вчити місцеву - й далеко не завжди вона легка.

офери отримали як раз через очікування війни. ті, то дійсно бажав - поїхали раніше, що заважало?

в мене навпаки були дискусії, коли мені доводили ІТшники, що краще жити в Україні, набагато вищий рівень життя за ті ж гроші можна отримати.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 18:36

Прораб написав:
  drevlyanin написав:
Це ви вже самі додумали. Я прямо написав, що то буде не примха а обьєктивна необхідність на деякий, можливо досить тривалий, час. І яким боком "політико-правові, морально-етичниі досягнення" до необхідності економії ресурсів воюючою державою??? Чи, на вашу думку, потрібно "гуляти на останні" а там що буде то буде?

Ніхто нічого не додумував. Багато мільйонів жили без війни трохи в кращих умовах і докази тому - масовий виїзд навіть з територій фактично не задіяних у війні.
Можливо когось з якихось причин влаштовує життя в нетрях без електрики по 18 годин без об'єктивної на це реальності, а хтось не хоче жити без свого улюбленого київського ресторану.
Що стосується гуляти на все – антогонізм цьому затягнуті пояси вже 30 років, можна сказати що цей бенкет додумали вже Ви.
Війна тільки списує, все, що пішло на цей банкет за рахунок пересічного.
У майбутньому очікується тільки те, що закладено історичними та соціальними передумовами вже багато років, не більше не менше.

Спитаю ще раз: яке відношення мають ці полум'яні промови до обьєктивної реальності війни і випливаючої з цього необхідності ощадливого споживання дуже обмежених ресурсів?
Не подобається мій варіант дій за обставин що склалися-пропонуйте свою конкретну альтернативу, тільки будь ласка без закликів-"за все добре, проти всього поганого".
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 19:13

Понаехал написав:
  adeges написав:
  rjkz написав:получил временное разрешение на работу и временный ССН.

Я понимаю про временное разрешение на работу (т.е. ограниченное по времени), но временный ССН - это что?

Я не знаю, что имел в виду, rjkz, но временный SSN - это с такими большими красными буквами, что он действителен только при наличии work authorization. При смене статуса его номер не меняется, но приходит бумажка уже без этих красных букв.

Могет быть это он и есть.
По понятным причинам, я кромк ССН своей семьи другие не видел.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 20:59

rjkz написав:

Есть 3 типа SSN и ITIN. Смена статуса меняет их тип для для человека
https://www.ssa.gov/ssnumber/cards.htm
https://www.irs.gov/individuals/international-taxpayers/taxpayer-identification-numbers-tin
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 21:36

drevlyanin написав:
  Прораб написав:
  drevlyanin написав:
Це ви вже самі додумали. Я прямо написав, що то буде не примха а обьєктивна необхідність на деякий, можливо досить тривалий, час. І яким боком "політико-правові, морально-етичниі досягнення" до необхідності економії ресурсів воюючою державою??? Чи, на вашу думку, потрібно "гуляти на останні" а там що буде то буде?

Ніхто нічого не додумував. Багато мільйонів жили без війни трохи в кращих умовах і докази тому - масовий виїзд навіть з територій фактично не задіяних у війні.
Можливо когось з якихось причин влаштовує життя в нетрях без електрики по 18 годин без об'єктивної на це реальності, а хтось не хоче жити без свого улюбленого київського ресторану.
Що стосується гуляти на все – антогонізм цьому затягнуті пояси вже 30 років, можна сказати що цей бенкет додумали вже Ви.
Війна тільки списує, все, що пішло на цей банкет за рахунок пересічного.
У майбутньому очікується тільки те, що закладено історичними та соціальними передумовами вже багато років, не більше не менше.

Спитаю ще раз: яке відношення мають ці полум'яні промови до обьєктивної реальності війни і випливаючої з цього необхідності ощадливого споживання дуже обмежених ресурсів?
Не подобається мій варіант дій за обставин що склалися-пропонуйте свою конкретну альтернативу, тільки будь ласка без закликів-"за все добре, проти всього поганого".

вони не склалися, а їм "допомогли скластися", а тепер просувається ідея, як колись, що ради щасливого майбутнього (тоді комунізму), а зараз хз. чого (Землі без РФ/руських), треба ще так 100500 років трошки пострадати, тільки еліта приклад не подає.

Тому оці всі заклики "в пользу бєдних" дратують.

зі,
Як там булінг баклашок, цоколя та мінімалізму?

Концепція змінилася?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 08 січ, 2023 21:38, всього редагувалось 3 разів.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 21:36

Понаехал написав:
  rjkz написав:

Есть 3 типа SSN и ITIN. Смена статуса меняет их тип для для человека
https://www.ssa.gov/ssnumber/cards.htm
https://www.irs.gov/individuals/international-taxpayers/taxpayer-identification-numbers-tin

Спасибо.
Нечто такое я и подозревал.
Получается, второй тип для тех, у кого временный статус, а третий для тех, кто имеет право находиться на территории СЩА без права на работу.
Интересно, какие это могут быть категории?
Возможно, ситуация может быть такая - по визе В1/В2 можно открывать свой бизнес, но нельзя работать. А налоги платить - святое. Также можно по той-же визе покупать недвигу и сдавать ее в рент. Опять-же ситуация с уплатой налогов.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 315316317318319 ... 2914>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти