Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 360361362363364 ... 2903>
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 15:52

tzeery608 написав:Я не беженец я имею легальный контракт не в Польше я хочу открыть валютный счёт в Варшаве и положить кеш ! Мне дали сейчас брошюрку девочки из unicef наши говорят надо получить реsel типа нашего ID и сим карту польскую получить . Я просто не понимаю зачем это все нужно если я в Польше больше не буду ну может после войны закрою счёт

Всі вам повинні. Читайте місцеві закони і ЄС щодо неризедентів.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 16:21

Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить
tzeery608

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 16:34

tzeery608 написав:Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить

Из Польши очень хорошее авиасобщение с Анталией, Акурт подтвердит. И валюту там любят. Сохранность правда под вопросом, но вы ж не заморачивались с тонкостями, главное быстро )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 16:41

Re: Еміграція, заробітчанство

tzeery608 написав:Я считаю что банки Польши должны быть более лояльны к украинцам приносящим крупные суммы легализированной валюты в их банки теперь мне прийдется тратить десять дней из моего отпуска на открытие счета если бы эта инфа была у меня раньше я бы выбрала другую страну например Турцию там можносчет за один день оформить

З якого дива вони щось повинні? Там і так загалом простіше за інші країни Європи, а таку інформацією взагалі то треба цікавитися наперед.
Таке уявлення, ніби з московії приїхали, що вам ще щось винні. Ви в чужій країні, ви там гість, то поважайте місцеві правила.
У Туреччині вам теж доведеться брати місцевий ІД, як у Польщі песель.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 16:50

Загальне правило: В Туреччині іноземець без ВНП не може відкрити рахунок просто за своїм бажанням.
Теоретично може, але з різними умовами, наприклад, відкрити депозит на 5000$. І «комісією» за відкриття в сумі 100$.
Але при більших сумах навпаки блокують відкритття: приятель хотів відкрити рахунок і відразу покласти 20000$, це викликало підозру і питання звідки гроші.
З ВНП теж не всі банки відкривають.
Останнім часом часто викликають клієнтів дають заповнювати анкету з різного роду питаннями що та звідки.
Без анкети блокують рахунки та картки.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 17:40

akurt написав:Загальне правило: В Туреччині іноземець без ВНП не може відкрити рахунок просто за своїм бажанням.
Теоретично може, але з різними умовами, наприклад, відкрити депозит на 5000$. І «комісією» за відкриття в сумі 100$.
Але при більших сумах навпаки блокують відкритття: приятель хотів відкрити рахунок і відразу покласти 20000$, це викликало підозру і питання звідки гроші.
З ВНП теж не всі банки відкривають.
Останнім часом часто викликають клієнтів дають заповнювати анкету з різного роду питаннями що та звідки.
Без анкети блокують рахунки та картки.

Не перекрашивайтесь, Вы знаете прекрасного адвоката через черных риелтеров. )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 17:40

tzeery608 написав:Я не беженец я имею легальный контракт не в Польше я хочу открыть валютный счёт в Варшаве и положить кеш ! Мне дали сейчас брошюрку девочки из unicef наши говорят надо получить реsel типа нашего ID и сим карту польскую получить . Я просто не понимаю зачем это все нужно если я в Польше больше не буду ну может после войны закрою счёт

Панама, Белиз, Антигуа и Барбуда ждут вас.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 17:45

akurt написав:Мій колишній підлеглий зараз мешкає в Бельгії, але дійсно через 5 років офіційного прожиття та роботи отримав майже автоматично громадянство Ірландії.
Але виїхав в Бельгію.
  akurt написав:6. Високий рівень орендної плати - свою квартиру в Ірландії - дуже далеко від Дубліна - майже село - він здає за 850 євро - саме в таку ціну йому обходиться виплата за кредитом за новий куплений в Бельгії будинок.

Вся Бельгія - це по суті одна суцільна агломерація, бо 11,5 млн. населення живе на площі співставній з Київською областю зі щільністю населення в 1,5 більшою за німецьку. При цьому це населення збиралося у 2025 році закрити всі 7 блоків АЕС, але через енергетичну кризу перенесло останні закриття на 2035 рік - але це все одне дуже скоро в термінах енергетики.
При цьому 11,5 млн. бельгійців споживають нафти і нафтопродуктів в 2,5 рази більше ніж споживали до війни українці, маючи сільське господарство, яке генерує більше 100 млн. т. вантажів.
https://www.eia.gov/international/overview/country/BEL
Раджу Вашому другу купляти велосипед і вчитися їздити на ньому бо під старість буде зовсім важко))))
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 18:51

Пане Denik! Я обов‘язково йому передам вашу пораду.
Він через рік отримує ше і паспорт громадянина Бельгії (такі правила), буде мати громадянство Ірландії та Бельгії, погасить два кредита на житло (квартира в Ірландії та двоповерховий будинок на сході Бельгії), залишить роботу, до якої готувався декілька років, та обов‘язково попросится на роботу до вас.
P.S. Випереджаючи його питання: у вас є ровер чи ще не назбирали?
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 18 січ, 2023 19:05

tzeery608 написав:Уважаемые форумчане прибыла в Польшу первый раз пыталась открыть счёт в банках Польши везде получаю отказ была сегодня в миллениуме и рекао ! Очень недружелюбно настроены увидели паспорт и сразу с Украиной мы не работаем ! Завтра попытаюсь зайти в другие отделения ! Информация на ютубе у блогеров о легкости открытия счета в польше недостоверна ! Извините если не по теме ветки ! Требуют декларацию Кеша но я по рекомендации мистера Акурта ее прошла в аэропорту Шопена и таки да красный коридор совсем не кровавый
Очень сложно открыть.
Пшеки нам счета хоть и открыли, но заблокировали для проверки на пол года.

Не рекомендую связываться: с милениум ни в коем случае.
В Варшаве открывают только в блю сити. Но перед этим допрашивают и переносят открытием на следующий день. Само открытие 2 часа.
Через 3 недели сам банк инициирует проверку счета.
pko - откроют быстро, но не в каждом отделении.
Выбирайте другие банки
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 360361362363364 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему