Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хорошо так беднеем. Деньги из одних карманов перепрыгивают в другие. Одним на хлеб не хватает, а другим плюс ярд туда/сюда.
Коли навчишся читати?
Таку тенденцію у Нацбанку пов'язують передусім зі зняттям готівки українцями, які виїхали за кордон.
"З початку повномасштабної війни обсяги готівкової іноземної валюти поза банками суттєво зросли на тлі збільшення зняття готівки з карток за кордоном українцями, які вимушено покинули Україну та знайшли прихисток за кордоном", – додають в НБУ.
Тобто я в польском банкоматі знімаю злоті, а у Віталіана ярд доларів приросту на КРЖН
beee написав:Я так понимаю, в ближайшие годы нас ждёт настоящий такой, истинный лофт в ремонтах))
Ехххххх.... - значить не першим я буду з концептуальним лофтом в своєму смарті після війни/нашої перемоги з поварбованими овноблоками структурною фарбою
п.с. Там на фото в туалеті - погано зробили(шви видно - не гарно) А треба було дуже волохатим... валиком пройтись зі структурою фарбою! І все було б 👍
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 26 лют, 2023 15:04, всього редагувалось 1 раз.