Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Vorlon написав:vpchelko deneg net Смартфоном сложно для оплаты пользоваться? Или ваш смартфон тоже ветеран?
когда дворецкого за за пивом посылаеш, то давать ему свой смартфон не ок
це, що типу дворецькому власну iнфiню давати кошерно? Взагалi то проблема дворецького як вiн платитиме за пиво господарю - ваша справа замовити, а правильний дворецький сам все зробить як треба
Не приходять пуш повідомлення про операції в додаток. Переключено на пуш. Всі можливі дозволи надано, в т.ч. і на службові сповіщення. Як побороти? Щоб побачити сповіщення захожу в додаток і в сповіщеннях тільки можу побачити. Так у всіх?
lel написав:Не приходять пуш повідомлення про операції в додаток. Переключено на пуш. Всі можливі дозволи надано, в т.ч. і на службові сповіщення. Як побороти? Щоб побачити сповіщення захожу в додаток і в сповіщеннях тільки можу побачити. Так у всіх?
В мене приходять Може ще якійсь фоновий режим включити для застосунку
Маю пару цивільних дня, щоб вперше стати клієнтом ТАСі заради конвертдепо. Зрозумів наступне: готівкою та/або СЕПом можна заходити безоплатно на Ощадний і на Very Card (якщо вона не в мінусі), після чого з Ощадного через Azure або напряму з Very Card через Обмін валют можна конвертуватися. У зв'язку з цим маю кілька питань.
Як найшвидше отримати Very Card? Якщо заходити через TAS2U, буде тільки віртуалка, чи її можна буде отримати як фізичну у відділенні? Бо пластик мати хотілося б...
kreuz написав: безоплатно на Ощадний і на Very Card (якщо вона не в мінусі)
на кредитный счет, а не Вери
так что - идете в отделение и сразу две заявки - на Веру и на Б5 ну там менеджера спросите, может посоветует сначала Веру чтобы налили лимита а потом второй подход за Б5
так как лимит нальют не мгновенно, а даже если одобрят -на след день, в этот день норм пополните его и откроете лучше офлайн чтобы менеджеру приятно, ну а потом уже онлайн - заводом на кредитный счет без лимита (типа Б5, но если на веру не нальют - то у вас один будет)