Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Alien написав:,Я маю верифіковану обліковку в ІСУ тому коли хочу купити певний папір порівнюю пропозиції і їх і сенсу.,
А якщо ви одного разу побачите, що в ІСУ умови краще, як ви переведете гроші з Сенсу в ІСУ якщо у них ліміт на СЕП 200к в місяць ?
ліміт є ліміт, тому шукаємо обходи - завести більше карт (якщо ліміт вище на 1 картку) - завести поточний рахунок - додати в пул банків інший. де нема 200К ліміту в місяьц - ще щось
Alien написав:,Я маю верифіковану обліковку в ІСУ тому коли хочу купити певний папір порівнюю пропозиції і їх і сенсу.,
А якщо ви одного разу побачите, що в ІСУ умови краще, як ви переведете гроші з Сенсу в ІСУ якщо у них ліміт на СЕП 200к в місяць ?
Чесно кажучи такі обсяги в гривні для мене це більше ніж "оперативна" гривня. Тому я краще їх би на каруселях покатав би. Втім в мене у ІСУ не тільки рахунок Сенса зареєстрований як такий з якого я можу перераховувати кошти. Є ще Моно та Спорт. Це якщо зненацька буде потреба перерахувати більше коштів. Втім поки потреби не було
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста у какого брокера можно зарегистрироваться удаленно для покупки овгз.Покупаю через Сенс ,но там нет всех облигаций.Хотелось бы иметь альтернативу.Спасибо
Вадимка написав:Здравствуйте. Подскажите пожалуйста у какого брокера можно зарегистрироваться удаленно для покупки овгз.Покупаю через Сенс ,но там нет всех облигаций.Хотелось бы иметь альтернативу.Спасибо
ICU, bond UA,там достатньо овдп та хороші %, проте реєстрація займає певний час
Вадимка написав:Здравствуйте. Подскажите пожалуйста у какого брокера можно зарегистрироваться удаленно для покупки овгз.Покупаю через Сенс ,но там нет всех облигаций.Хотелось бы иметь альтернативу.Спасибо
ICU відкривав рахунки віддалено (зараз не знаю яка черга на відкриття повноцінного рахунку). Їхні доступні облігації на сьогодні https://i.imgur.com/6pDcExV.png