Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Alien написав:Тестування показало, що хоча цінник і білий - знижка таки застосована.
В чеке указанные в списке товары шли с -15% скидкой от ценника, независимо от наличия ярлыка "-15%" на полке?
Там у чеку не так як у АТБ коли після кожного акційного товару окремо друкується застосована знижка. У чеку Сільпо зазначається ціна товару вже з врахуванням знижки. І сумарна загальна сума застосованої знижки друкується окремим рядком після всіх позицій. Оскільки в чеку у мене було 5 товарів зі знижками то де скільки знижки в розрізі окремих позицій побачити неможливо. Втім ідучи до Сільпо я собі на сайті визначив список із того що мені потрібно і покидав їх у корзину ніби для самовивозу без підтвердження заявки (щоб нічого не забути). Так от з білим цінником в підсумку була сметана 15% Простоквашино 350г у п/е упаковці на білому ціннику ціна значилась щось біля 32 грн. у чеку вона зазначена за 27,45. Тобто бачу що знижка спрацювала
Amid написав:Подскажите, как с максимальной пользой для себя и окружающих открыть карту БВР и есть ли у неё подводные камни?
Для начала открыть по реферальной ссылке. По поводу пользы, лично я ей пользуюсь в Сильпо 2х/3х баллов чистыми неплохо по нынешним временам + курс хороший для покупок на зарубежных сайтах. P2p и сеп бесплатные.
lloydbanksua написав:По поводу пользы, лично я ей пользуюсь в Сильпо 2х/3х баллов чистыми неплохо по нынешним временам
Може Ви просто не звертали уваги - але наразі використання картки дає не *2/*3 а лише добавку балами *1. Бо ще *1 Сільпо і так дає при використанні qr коду їх додатку. Тобто при використанні умовного ізі замість *1 балами краще отримувати *1,2% чистими грошима. Звичайно якщо ви не робите дуже великі покупки БВР без кешбеку (при тратах від 10000 в минулому місяці бар обіцяє давати балами на *1 а *2%)