|
|
![]() ото ж честным Алиэкспрессникам покоя нету в целом - маркетплейсы, 1% по Верке, и курс хороший, хорошо... но - через 2-3 раза обязательно какая-то хрень а-ля "выставочные товары" - это что вообще... ![]() ![]() ![]() Re: ТАСКОМБАНККонтрольна покупка- на 200 грн все гут. Перейшов на іншу касу, не влазила тачка, покупка на 8700- інший МСС код, кешбека нема. Епіцентр. Банк інший.
![]() Re: ТАСКОМБАНКВже писав - в одному магазі на одній касі може лежати два термінали (і ще один під столом "для особливих випадків") різних банків із різними МСС. А знаю магазин, де в одному терміналі вшиті три (чи більше) ФОПів. І чи в кожного однаковий МСС? Здогадайтеся з першого разу.
![]() Отримуйте доступ до унікальних он-лайн вебінарівШановні клієнти Private Banking!
Раді повідомити, що наш партнер Mastercard® запускає серію онлайн-вебінарів, щоб допомогти клієнтам підтримувати себе в ресурсі та залишатися здоровими. Команда досвідчених лекторів допоможе знайти внутрішню рівновагу, навчить технікам боротьби зі стресом і розкаже, як відновити та зберегти своє здоров'я в умовах сьогодення. Всього заплановано 8 онлайн-вебінарів: − «Антистрес», лектор Олександр Коляда. − «Як моніторити своє психічне здоров’я під час війни», лектор Євген Пілецький. − «Як відновити сон після війни», лектор Ольга Маслова. − «Ресурсність», лектор Олександр Коляда. − «Тривожність і страх у нових реаліях», лектор Євген Пілецький. − «ПТСР», лектор Олексій Карачинський. − «Mindfulness», лектор Євген Пілецький. − «Щастя», лектор Олександр Коляда. Нові знання допоможуть кожному якісно піклуватися про себе, знаходити сили для втілення нових цілей, планів та мрій. Приєднуйтесь до онлайн-вебінарів та отримуйте корисну інформацію Як скористатися пропозицією: 1. Протягом відповідного етапу акції здійснюйте покупки на суму не менше 10 000 грн; 2. Оплачуйте покупки преміальною карткою Mastercard® World Elite від Таскомбанку; 3. Отримуйте доступ до онлайн-вебінарів за участю лекторів освітньої платформи NaukRoom. Період пропозиції: з 27 лютого 2023 р. по 26 травня 2023 р. Детально за посиланням: https://news.finance.ua/ua/otrymuyte-do ... askombanku
![]() - 15% на новий курс Олександра Коляди про здоровий спосіб жиHealt-Демія - це вдумливий підхід до вашого здоров’я, заснований на наукових знаннях та досвіді. Даний курс має на меті допомогти зрозуміти базові аспекти роботи та навчити усвідомленому підходу до здорового способу життя.
Отримуйте знижку 15% на флагманський онлайн-курс від генетика із 17-річним досвідом та засновника освітньої платформи Naukroom Олександра Коляди. Як скористатися пропозицією: для покупки доступу до онлайн-курсу Healt-Демія перейдіть за спеціальним посиланням;при оформленні замовлення введіть промокод «MCPremium-HD»;оплатіть замовлення онлайн преміальною карткою Mastercard. Період пропозиції: з 3 березня по 31 травня 2023 року. Детальніше за посиланням: https://news.finance.ua/ua/otrymuyte-do ... askombanku
![]() Только что был странный звонок от ТАСа - мол, вы совершали покупку, был неверный пин (или срок годности карты), называет последние 4 цифры карты...только я с года так 2017 не являюсь клиентом банка, сейчас только карта ИЗИ. Из разряда: що це було? Звонили с телефона +380442246720
|
|