Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 479480481482483 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 15:58

Bolt писал(а):Дитину в школу не хочуть на автобусі возити?! Ровера в зуби і вперед.

Я теж не розумію їзди на велосипеді при поганій погоді, але якщо іншої можливості немає, то чого скиглити?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 17:20

Gastarbaiter писал(а):
  Bolt писал(а):Дитину в школу не хочуть на автобусі возити?! Ровера в зуби і вперед.
Я теж не розумію їзди на велосипеді при поганій погоді, але якщо іншої можливості немає, то чого скиглити?

Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 17:34

Starikan писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.

Они правы только в одном, что надо выплывать. Чем больше времени, тем чаще она будет видеть непонимание своих проблем и от местных. И кроме ещё большей травмы в таком случае она ни на что рассчитывать не сможет, к сожалению.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 18:07

Starikan писал(а):Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.

Це не агресія. Я просто дивуюся людям.
У порівнянні із певною частиною мешкаців Маріуполя, її життя склалося пречудово.
Поперлася у Нідерланди "бо там була знайома". По факту, ця знайома нічим не допомогла, як можна зрозуміти. Мову вчити не хоче, бо то ж треба їздити. Варіант вчити через інтернет чомусь не розглядається. Місце проживання обирати не дають, у апартаменти в центрі не запрошують.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 18:25

Gastarbaiter писал(а):
  Starikan писал(а):Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.

У порівнянні із певною частиною мешкаців Маріуполя, її життя склалося пречудово.
Поперлася у Нідерланди "бо там була знайома". По факту, ця знайома нічим не допомогла, як можна зрозуміти. Мову вчити не хоче, бо то ж треба їздити. Варіант вчити через інтернет чомусь не розглядається. Місце проживання обирати не дають, у апартаменти в центрі не запрошують.

Нідерланди - це дуже дорога країна для життя, ще й складна мова. У мене теж був вибір Нідерланди для еміграції - але високі податки, дуже дороге житло (ще й не доступне - тобто черги, поручителі ітд) і сама країна дуже дорога для життя. І це при тому що є робота в ІТ. Цікаво, якби у тієї жінки були знайомі в Монако - вона теж би туди подалась качати права?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 18:33

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Нідерланди - це дуже дорога країна для життя, ще й складна мова. У мене теж був вибір Нідерланди для еміграції - але високі податки, дуже дороге житло (ще й не доступне - тобто черги, поручителі ітд) і сама країна дуже дорога для життя. І це при тому що є робота в ІТ. Цікаво, якби у тієї жінки були знайомі в Монако - вона теж би туди подалась качати права?

Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше :) и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
stm

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 18:57

Re: Еміграція, заробітчанство

stm писал(а):Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))

І чим Ви мене можете розстроїти? Я ж кажу - дуже дорого для еміграції та великі податки. Смислу немає для ІТ. До речі, "низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше" це скільки в куе в місяць в абсолютних числах? Чи це від балди сказали?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 19:10

BIGor писал(а):
  stm писал(а):Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))

І чим Ви мене можете розстроїти? Я ж кажу - дуже дорого для еміграції та великі податки. Смислу немає для ІТ. До речі, "низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше" це скільки в куе в місяць в абсолютних числах? Чи це від балди сказали?

Неа, у меня знакомая знакомой на складе типа розетки 2000€ чистыми. И её любимая шутка что в Киеве на такое бабло у меня нервные срывы и бессонные ночи, а тут пикаю сканером ))))) Но спецом для Антея, как только сдохнет вся русня, я не думаю что она не вернётся к своему нервному тику. Пока Нидерланды - это как самое идиотское приключение в жизни - интересно, но всю жизнь пикать без стресса под большим вопросом :)
stm

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 19:22

Re: Еміграція, заробітчанство

stm писал(а):
  BIGor писал(а):

Неа, у меня знакомая знакомой на складе типа розетки 2000€ чистыми. И её любимая шутка что в Киеве на такое бабло у меня нервные срывы и бессонные ночи, а тут пикаю сканером ))))) Но спецом для Антея, как только сдохнет вся русня, я не думаю что она не вернётся к своему нервному тику. Пока Нидерланды - это как самое идиотское приключение в жизни - интересно, но всю жизнь пикать без стресса под большим вопросом :)

Ну, 2000€ чистими це таки менше середнього для ІТ і в Україні і в Польщі. Але, думаю, і з 5-7 к€ там особливо не розгуляєсся.
Про 2.5 рази більше, це, навіть якщо взяти найнижчий щабель по ІТ України/Польщі (рейти приблизно однакові), то 1,5*2.5 =3.75 к€. З середніми порівнювати апріорі немає сенсу. Щось сумніваюся про такий рівень низькооплачуваних вакансій в Нідерландах. То ж про х2. 5 ви погарячкували. Скоріше десь 1 до 1,тобто низькооплачувані в Нідерландах десь стільки ж, як середні по ІТ в Україні/Польщі (і то, така середня тільки за рахунок низьких ставок у джунів)
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 19:26

stm писал(а):Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше :) и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))

Посмотрел по з/п в своей компании. Разница между ИТ в Нидерландах и ИТ в Польше меньше чем в 2 раза. И то, постепенно все в Польшу переходит.
Gastarbaiter

#<1 ... 479480481482483 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: akurt + гостей: 2