|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 17 бер, 2023 16:58
Bolt написав:Дитину в школу не хочуть на автобусі возити?! Ровера в зуби і вперед.
Я теж не розумію їзди на велосипеді при поганій погоді, але якщо іншої можливості немає, то чого скиглити?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 бер, 2023 18:20
Gastarbaiter написав: Bolt написав:Дитину в школу не хочуть на автобусі возити?! Ровера в зуби і вперед.
Я теж не розумію їзди на велосипеді при поганій погоді, але якщо іншої можливості немає, то чого скиглити?
Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 бер, 2023 18:34
Starikan написав: Gastarbaiter написав: Bolt написав:Дитину в школу не хочуть на автобусі возити?! Ровера в зуби і вперед.
Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
Они правы только в одном, что надо выплывать. Чем больше времени, тем чаще она будет видеть непонимание своих проблем и от местных. И кроме ещё большей травмы в таком случае она ни на что рассчитывать не сможет, к сожалению.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 бер, 2023 19:07
Starikan написав:Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
Це не агресія. Я просто дивуюся людям. У порівнянні із певною частиною мешкаців Маріуполя, її життя склалося пречудово. Поперлася у Нідерланди "бо там була знайома". По факту, ця знайома нічим не допомогла, як можна зрозуміти. Мову вчити не хоче, бо то ж треба їздити. Варіант вчити через інтернет чомусь не розглядається. Місце проживання обирати не дають, у апартаменти в центрі не запрошують.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 бер, 2023 19:25
Gastarbaiter написав: Starikan написав:Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
Це не агресія. Я просто дивуюся людям. У порівнянні із певною частиною мешкаців Маріуполя, її життя склалося пречудово. Поперлася у Нідерланди "бо там була знайома". По факту, ця знайома нічим не допомогла, як можна зрозуміти. Мову вчити не хоче, бо то ж треба їздити. Варіант вчити через інтернет чомусь не розглядається. Місце проживання обирати не дають, у апартаменти в центрі не запрошують.
Нідерланди - це дуже дорога країна для життя, ще й складна мова. У мене теж був вибір Нідерланди для еміграції - але високі податки, дуже дороге житло (ще й не доступне - тобто черги, поручителі ітд) і сама країна дуже дорога для життя. І це при тому що є робота в ІТ. Цікаво, якби у тієї жінки були знайомі в Монако - вона теж би туди подалась качати права?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 бер, 2023 19:33
BIGor написав: Gastarbaiter написав: Starikan написав:Не розумію такої агресії з вашого боку відносно жінки, що вимушено опинилася в чужій країні сама з двома малими дитинами.
Нідерланди - це дуже дорога країна для життя, ще й складна мова. У мене теж був вибір Нідерланди для еміграції - але високі податки, дуже дороге житло (ще й не доступне - тобто черги, поручителі ітд) і сама країна дуже дорога для життя. І це при тому що є робота в ІТ. Цікаво, якби у тієї жінки були знайомі в Монако - вона теж би туди подалась качати права?
Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше  и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 бер, 2023 19:57
stm написав:Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
І чим Ви мене можете розстроїти? Я ж кажу - дуже дорого для еміграції та великі податки. Смислу немає для ІТ. До речі, "низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше" це скільки в куе в місяць в абсолютних числах? Чи це від балди сказали?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 бер, 2023 20:10
BIGor написав: stm написав:Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
І чим Ви мене можете розстроїти? Я ж кажу - дуже дорого для еміграції та великі податки. Смислу немає для ІТ. До речі, "низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше" це скільки в куе в місяць в абсолютних числах? Чи це від балди сказали?
Неа, у меня знакомая знакомой на складе типа розетки 2000€ чистыми. И её любимая шутка что в Киеве на такое бабло у меня нервные срывы и бессонные ночи, а тут пикаю сканером ))))) Но спецом для Антея, как только сдохнет вся русня, я не думаю что она не вернётся к своему нервному тику. Пока Нидерланды - это как самое идиотское приключение в жизни - интересно, но всю жизнь пикать без стресса под большим вопросом 
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 бер, 2023 20:22
stm написав: BIGor написав: stm написав:Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
Неа, у меня знакомая знакомой на складе типа розетки 2000€ чистыми. И её любимая шутка что в Киеве на такое бабло у меня нервные срывы и бессонные ночи, а тут пикаю сканером ))))) Но спецом для Антея, как только сдохнет вся русня, я не думаю что она не вернётся к своему нервному тику. Пока Нидерланды - это как самое идиотское приключение в жизни - интересно, но всю жизнь пикать без стресса под большим вопросом 
Ну, 2000€ чистими це таки менше середнього для ІТ і в Україні і в Польщі. Але, думаю, і з 5-7 к€ там особливо не розгуляєсся. Про 2.5 рази більше, це, навіть якщо взяти найнижчий щабель по ІТ України/Польщі (рейти приблизно однакові), то 1,5*2.5 =3.75 к€. З середніми порівнювати апріорі немає сенсу. Щось сумніваюся про такий рівень низькооплачуваних вакансій в Нідерландах. То ж про х2. 5 ви погарячкували. Скоріше десь 1 до 1,тобто низькооплачувані в Нідерландах десь стільки ж, як середні по ІТ в Україні/Польщі (і то, така середня тільки за рахунок низьких ставок у джунів)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 17 бер, 2023 20:26
stm написав:Бигор, хочу вас расстроить. Там низкооплачиваемая работа раз в 2,5 больше, чем ИТ в Польше  и по сравнению со Швейцарией там дёшево)))
Посмотрел по з/п в своей компании. Разница между ИТ в Нидерландах и ИТ в Польше меньше чем в 2 раза. И то, постепенно все в Польшу переходит.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
|