Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 484485486487488 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 15:33

fler ,

Після третього "динамо", як правило, зникає з горизонту. Іноземці зовсім інші.

По стандарту - після другого вже. :oops:
Не тому, що нема грошей годувати (коли будуть стосунки, годувати ж будеш постійно, і нічого) , а тому, що якщо за 2-3 побачення «не зайшов», то ти не її герой. Нема чого втрачати час. :D
Пристрасть повинна захоплювати, щоб і на пляжі, і в машині, і в лісі , коли за грибами. Тоді цікаво. А не оте по вихідним з 8 до 9 вечора на 3 хвилини, «бо завтра ще багато справ». :mrgreen:

З.І А взагалі, дівчата кажуть, що достатньо секунд, щоб оцінити «з ним щось може бути , чи точно ні»))). Так якщо не йокає, то чого його ходити в ті ресторани)), а якщо йокає, то стрибай у ліжко і насолоджуйся :D
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 15:42

Denik писал(а):
  fler писал(а):Я б на місці дівчат зробила так само. Подивіться на це з іншого боку. Який у них шанс вдало вийти заміж в Україні?

На моменті не йде мова про вдало вийти заміж. Йде мова, що не лишитися на старості одною без сім'ї, без дітей та прийнятного пенсійного забезпечення.
  fler писал(а):Військові, які повертаються з війни - добре, якщо неушкоджений, але психічно однозначно "хворий".

На думку тих, хто місяці провели в зоні бойових дій неадекватними є ті, хто повтікали з Івано-Франківського, Київського, Львівського та інших котлів всього лише від рідких поодиноких звуків далеких вибухів та прольотів ракет.

Тим не менше в майбутньому я буду стараться уникати минулих фронтовиків. Проти інстинкту не попреш.😏
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 15:56

Denik писал(а):
  fler писал(а):Я б на місці дівчат зробила так само. Подивіться на це з іншого боку. Який у них шанс вдало вийти заміж в Україні?

На моменті не йде мова про вдало вийти заміж. Йде мова, що не лишитися на старості одною без сім'ї, без дітей та прийнятного пенсійного забезпечення.

Виділене стосується жінок 40+, але ж виїхали і молодші. Ці молодші поїхали точно не для того, щоб "прибиральницями працювати". Шанс у них на хорошу роботу може такий самий як і "вдало вийти заміж". Але друге для жінки завжди важливіше першого.
В Україні і до війни був перекос щодо кількості жінки/чоловіки, наче жінок на 15% більше було. Зараз перекос однозначно поглиблюється, тому що чоловіки гинуть на війні, стають каліками. Це звужує нашим жінкам вибір + час іде та працює проти них((.
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 16:13

Hotab писал(а):...дівчата кажуть, що достатньо секунд, щоб оцінити «з ним щось може бути , чи точно ні»))). Так якщо не йокає, то чого його ходити в ті ресторани))..

Мені потрібно хвилин 15 присутності поруч, щоб те оцінити. (Вередлива, мабуть))). Ресторани я не люблю, просто щось інше чомусь дуже рідко пропонують((.
Ти, Hotab, розумний + привабливий, легко знайдеш собі пару, якщо ще не знайшов.
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 16:18

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):Тим не менше в майбутньому я буду стараться уникати минулих фронтовиків. Проти інстинкту не попреш.😏

По оптимістичним оцінкам фронтовиків буде близько 2 млн. + ті, що воювали в АТО/ООС.
  fler писал(а):Виділене стосується жінок 40+, але ж виїхали і молодші.

35+, бо в 35+ і 40+ є 25-35 річні конкурентки...
  fler писал(а):Шанс у них на хорошу роботу може такий самий як і "вдало вийти заміж". Але друге для жінки завжди важливіше першого.
Забудьте вже ви про "вийти заміж". Йдеться про знайти партнера/батька дітей.
Про хорошу роботу: а що енергетична криза скінчилася? ))). Зараз в Європі була б дуже весела ситуація якби не тепла зима...
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 16:24

Re: Еміграція, заробітчанство

fler писал(а):В Україні і до війни був перекос щодо кількості жінки/чоловіки, наче жінок на 15% більше було.

Перекос був в групі 40-45+
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 16:40

Denik писал(а):
  fler писал(а):В Україні і до війни був перекос щодо кількості жінки/чоловіки, наче жінок на 15% більше було.

Перекос був в групі 40-45+

Це кількісний. Якісний перекос починається набагато раніше.
Вимоги до чоловіка середнього віку: розумний, впевнений, вміє заробляти, вміє і хоче піклуватись ( емпатійний, не флуманоподібний) . Бажано (але не обов’язково) не безформенна маса гівна. Багато таких в суспільстві? Є якийсь відсоток. А кого шукають вони? Комусь достатньо «просто приваблива», буде всім показувати як ляльку. Комусь хай посередня зовнішність, але щоб розумна. Комусь реалізована, бо домашня кішка вже є, дві не треба. Є звичайно в такі, що треба щоб все це разом. Але все одно на згадану групу затребуваних чоловіків вибір серед жінок набагато ширший.
In my humble opinion ..
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 17:01

fler писал(а):
  BIGor писал(а):На початку війни додали мене у якийсь французький телеграм канал з українськими біженцями - дуже цікаво було почитати. Багато наших дівчат в перші дні вже знали куди і як вони їдуть - Ніцца, Сен-Тропе, Лазурний берег ітд, багатий південь Франції. Думаю що ціль очевидна. Виходить, для багатьох війна виявилася дуже великим вікном можливостей знайти багатенького француза і вискочити заміж.

Я б на місці дівчат зробила так само. Подивіться на це з іншого боку. Який у них шанс вдало вийти заміж в Україні? М1860 підлягають призову, влаштуватися на роботу проблемно без військомату. Військові, які повертаються з війни - добре, якщо неушкоджений, але психічно однозначно "хворий". Сидіти їх чекати? Скільки часу? Невідомо. Наші олігархи переважно всі за кордоном. Отже, кого ловити дівчатам в Україні?
Тепер трохи про закордонних "женихов". У перший місяць війни мені позвонили з десяток шанувальників із питаннями "Де ти?" та "Як ти?". З них лише двоє запропонували мені гроші на карту та вивезти мене за кордон (називали кілька країн, з яких я могла обрати). Обидва - іноземці, бізесмени-міжнародники. Мій чоловік знає, що я з ними дружу. Мій приклад, звісно, не означає, що так у всіх, але дуже показовий з огляду на відношення до жінок. Наші чоловіки за просто так для жінок такі речі не роблять, навіть якщо жінка дуже подобається. Наш якщо веде до ресторану, то в 99% вже очікує, що вона зобов'язана стрибнути в ліжко. Після третього "динамо", як правило, зникає з горизонту. Іноземці зовсім інші.

вибачте, але якщо "динамо" то жінка як на мене має запропонувати - а може платимо кожен за себе. але наші жінки в 99% так не роблять :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 17:11

fler писал(а):
  Denik писал(а):

Виділене стосується жінок 40+, але ж виїхали і молодші. Ці молодші поїхали точно не для того, щоб "прибиральницями працювати". Шанс у них на хорошу роботу може такий самий як і "вдало вийти заміж". Але друге для жінки завжди важливіше першого.
В Україні і до війни був перекос щодо кількості жінки/чоловіки, наче жінок на 15% більше було. Зараз перекос однозначно поглиблюється, тому що чоловіки гинуть на війні, стають каліками. Це звужує нашим жінкам вибір + час іде та працює проти них((.

з приводу стереотипів. це якийсь "радянський" штамп про заміж - дивно від вас таке чути.

може в мене якесь особливе коло спілкування, але я підтримую стосунки з жінками, більшість яких роблять пристойну кар'єру - а за кордоном в них будуть ті ж перешкоди, що в хлопців . правда, як ви пишете, у дівчат є додаткова перевага ;)
Последний раз редактировалось Shaman Сб 18 мар, 2023 18:12, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 18 мар, 2023 17:55

fler писал(а):
  BIGor писал(а):На початку війни додали мене у якийсь французький телеграм канал з українськими біженцями - дуже цікаво було почитати. Багато наших дівчат в перші дні вже знали куди і як вони їдуть - Ніцца, Сен-Тропе, Лазурний берег ітд, багатий південь Франції. Думаю що ціль очевидна. Виходить, для багатьох війна виявилася дуже великим вікном можливостей знайти багатенького француза і вискочити заміж.

Я б на місці дівчат зробила так само. Подивіться на це з іншого боку. Який у них шанс вдало вийти заміж в Україні? М1860 підлягають призову, влаштуватися на роботу проблемно без військомату. Військові, які повертаються з війни - добре, якщо неушкоджений, але психічно однозначно "хворий". Сидіти їх чекати? Скільки часу? Невідомо. Наші олігархи переважно всі за кордоном. Отже, кого ловити дівчатам в Україні?
Тепер трохи про закордонних "женихов". У перший місяць війни мені позвонили з десяток шанувальників із питаннями "Де ти?" та "Як ти?". З них лише двоє запропонували мені гроші на карту та вивезти мене за кордон (називали кілька країн, з яких я могла обрати). Обидва - іноземці, бізесмени-міжнародники. Мій чоловік знає, що я з ними дружу. Мій приклад, звісно, не означає, що так у всіх, але дуже показовий з огляду на відношення до жінок. Наші чоловіки за просто так для жінок такі речі не роблять, навіть якщо жінка дуже подобається. Наш якщо веде до ресторану, то в 99% вже очікує, що вона зобов'язана стрибнути в ліжко. Після третього "динамо", як правило, зникає з горизонту. Іноземці зовсім інші.

Щось мені кажеться Ви написали все навпаки, це ж наші жінки динамять на гроші чоловіків і перебирають (напевно шукають принца на білому мерседесі). Он меми про меркантилізм східно-словянських жінок по всьому інтернету гуляють. Там же наші ексортниці в Дубаях ітд ітп. Тому наші чоловіки і мають бути обережні - нащо старатися, коли всіх достойних жінок вже після школи-універу розібрали і лишились одні динамщиці?
ПС на рахунок меркантильності https://www.google.com/search?q=kidstaff+%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%87%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8+%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0&oq=kidstaff+%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%87%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8+%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8&aqs=chrome.1.69i57j33i160l4.15924j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Последний раз редактировалось BIGor Сб 18 мар, 2023 18:08, всего редактировалось 1 раз.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 484485486487488 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить