Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 489490491492493 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 11:40

antey1969 писал(а):
  cherchiltank писал(а):
  airmax78 писал(а):somilitark Ну хоча б хтось багатий повинен лишитись в країні? У нас потенційно дуже багата країна - в нас майже все є, всі природні ресурси окрім мікрочипів в наявності. Не може бути так, що навіть ті 12 мільйонів українців що не виїдуть після війни та залишаться в Україні, житимуть у злиднях.

Багаті залишаться - переважно чиновники)

Кормовая база уменьшится.
Поначалу после войны да, потоки с Запада будут липнуть к их рукам вовсю. Но после первых крупных скандалов (у нас не могут воровать 5-10%, рви все и сразу) поток резко обмелеет и окучивать придется оставшееся работоспособное население, ну и попытаются еще в переводы из-за рубежа от освоившихся там мигрантов как-то влезть.

Для чоловіків зроблять 1860 після війни на 3-5 років, так і порішають. Можливо ще для жінок щось відповідне придумають. Квіточки в центрі Києва хтось же має оплачувать панам і обслуговувать.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 12:33

BIGor писал(а):
  antey1969 писал(а):
  cherchiltank писал(а):Багаті залишаться - переважно чиновники)

Поначалу после войны да, потоки с Запада будут липнуть к их рукам вовсю. Но после первых крупных скандалов (у нас не могут воровать 5-10%, рви все и сразу) поток резко обмелеет и окучивать придется оставшееся работоспособное население, ну и попытаются еще в переводы из-за рубежа от освоившихся там мигрантов как-то влезть.

Для чоловіків зроблять 1860 після війни на 3-5 років, так і порішають. Можливо ще для жінок щось відповідне придумають. Квіточки в центрі Києва хтось же має оплачувать панам і обслуговувать.

1860 это мем какой-то?! Гугл ничего не выдаёт. 🤷‍♂️
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 12:49

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):1860 это мем какой-то?! Гугл ничего не выдаёт. 🤷‍♂️

Чоловіки віком від 18 до 60 невиїзні.
До речі, рівні права мали би підрозумівати і рівні обов'язки. В мене жінки колеги по роботі таке враження, що ще активніше по забугорним курортам і т.д. підірвались на всяк випадок в час війни. А то дійдемо до того, що найбільш безправний білий, відносно здоровий чоловік традиційної орієнтації найбільш чисельного етносу.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 16:16

Я вижу, что тут войну почти никто всерьез не воспринимает.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 16:23

Привыкли…
Freza

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 457 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 16:24

BIGor писал(а):
  cherchiltank писал(а):
  airmax78 писал(а):somilitark Ну хоча б хтось багатий повинен лишитись в країні? У нас потенційно дуже багата країна - в нас майже все є, всі природні ресурси окрім мікрочипів в наявності. Не може бути так, що навіть ті 12 мільйонів українців що не виїдуть після війни та залишаться в Україні, житимуть у злиднях.

Багаті залишаться - переважно чиновники)

Для чоловіків зроблять 1860 після війни на 3-5 років, так і порішають. Можливо ще для жінок щось відповідне придумають. Квіточки в центрі Києва хтось же має оплачувать панам і обслуговувать.[/quote]
Якщо таке зроблять, то вистрілять собі в ногу, бо ні батальон Монако, ні батальон Відень, ні інші поменше, до України не повернуться, доки не відновлять вільний рух через кордони для 18-60. У мене вже половина знайомих, яким прикрили шлях як волонтерам ( люди таки реально їздили по бізнесу і повертались) купили собі бусики 3.5 т. Що далі придумувати прийдеться? А в цих монако-відень-краків-тощо сидять не лише депутати-менти, а й більш сцикливі бізнесмени, що поки що можуть вести бізнес дистанційно. Але вже думають, куди і як його будуть переводити, якщо ситуація затягнеться. Днями говорив з чоловіком зі Слов‘янська. Зараз в Кракові, планує осісти в Києві. Але теж, доки не поновлять вільний перетин кордону навіть не дивиться варіанти для купівлі.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 17:16

Starikan писал(а):Я вижу, что тут войну почти никто всерьез не воспринимает.

Це Ваше суб'єктивне бачення. До речі, що Ви пропонуєте? Давайте обговоримо?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 17:34

gonchik74 писал(а): доки не відновлять вільний рух через кордони для 18-60.

Ніякий вільний рух через кордони не відновлять до кінця війни. Це очевидно. Навпаки, можуть ще більш ускладнити перетин кордону.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 20:39

BIGor писал(а):
  Starikan писал(а):Я вижу, что тут войну почти никто всерьез не воспринимает.
Це Ваше суб'єктивне бачення. До речі, що Ви пропонуєте? Давайте обговоримо?

Ця тема скоріш для обговорення на військовій гілці. Але я пішов звідти.
По-перше, я не здатен терпіти образи від флуманів та кудрявих.
По-друге, там набирає силу компанія, яка відкрито закликає відмовлятися іти воювати, доки "судді, прокурори та чинуші" добровільно не підуть на фронт і в них не заберуть дорогі авто та майно.
По-третє, в мене глибокий песимізм щодо результату війни, і я не хочу отруювати ним форумчан.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 21 мар, 2023 21:34

andrijk777 писал(а):
  gonchik74 писал(а): доки не відновлять вільний рух через кордони для 18-60.

Ніякий вільний рух через кордони не відновлять до кінця війни. Це очевидно. Навпаки, можуть ще більш ускладнити перетин кордону.

Я не плекаю таких надій. Але тоді треба розуміти, що стан справ в економіці лише погіршуватиметься.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

#<1 ... 489490491492493 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама