Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 568569570571572 ... 2897>
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 15:13

позов про те, що ви дачу будуєте 10 годин на день, а ЛАЗ лише за 8 платить? :lol:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:12

За той, час, що я,, заходив на роботу" на ЛАЗ, там періодично не платили ЗП, тож два рази, через суд і раз, через прокуратура доводилося аидирати свої гроші. І так декілька років назад ходив в ПФ глянути, що там зі страховим стажем, виявилося, що з 52 міс по трудовій, в страховий пішло, трохи більше половини. Головне, що згідно закону простої мали оплочуватись, а вони кожен раз видавали нпщаз, що всіх на за власний рахунок. Потім пробували через суд, це відмінити, але Чуркін видно порішав, тож суд видав рішення, що в зв'язку з важким матеріальним положенням під-ва, дулю нам, а не гроші. Але принаймні заборгованості повидирали. Але в підсумковому результаті, я їх більше обманув, ніж вони мене. 😎
Я спочатку, поки були паперові перепустки, спецом перевівся на декілька місяців на півставки, щоб мені дали перепустку з вільним входом-виходом, а потім знов на ставку, але перепустки не здав. А коли зробили електронні, то просто коли зранку виходив з роботи, не до кінця повертав турнікет, проходив і повертав його в попередне положення, тобто фактично не виходив з роботи. 😉Вечором приїжджав, прикладав перепустку і прогортав турникет до спрацювання фіксатора. Через, деякий час, охоронники сказали, що я очманів. Я зрозумів свою помилку, збігав в магазин за пляшкою, після чого охоронці запропонували лишати їм перепустку, що вони будуть самі її відмічати кожен день, на, що я відповів, що в мене є, ще якісь залишки совісті тож хочаб на годину в день на роботу буду заїжджати.
До речі десь пів року тому, направили з біржі в одну контору, я відразу при вході перевірив турнікет, там мало того, що при прикладання перепустки фото на плазмі на стіні висвічує, так ще ї турнікет фіксується не після одного повного оберту(як на ЛАЗі), а за декілька фіксованих положень, тобто відкрутити назад не получиться. Короче для чого таку роботу. Можливо, якби я туди влаштувався, то замутив би якусь схемку, але на той час, я думав, що ще з півроку буду отримувати гроші на біржі, але депутати, буквально через декілька днів обмежили виплати трьома місяцями тож довелося йти з біржі😾.
Пи. Си. Можливо колись напишу мемуари, про свою роботу на ЛАЗі, цікаве чтиво має получитись. 😀
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:27

це треба зберегти для нащадків. :!:

як відповідь на питання, чому так погано жили в радянський та пострадянський період.

а ви десь взагалі нормально працювали? чи те, як ви заробляли гроші, називається "замутив би якусь схемку"?

навіть не знаю, чи це правда, чи ви вже тролите товариство - надто все анекдотично :D

як раз зараз працюю над тим, як таких хитрованів загнати в рамки - бо гроші дай, а що мало зробили - то ваша проблема, за години заплатіть. ;)
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:37

Під словом,, замутити схемку", в даному випадку слід розуміти забезпечити вільний вхід-вихід з підприємства.
З почуттям гумору в мене все в порядку, тож я іноді дійсно так спілкуюсь.
Зара доїду др дому напишу, чому мене звільнили з ЛАЗу, бо фактично, там ще можна було рік працювати поки все не накрилось.
Востаннє редагувалось Bolt в П'ят 14 кві, 2023 17:45, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:46

Faceless
Ну, це вже вищий пілотаж, я читав давно про це. Здається він там шантажував адміністрацію.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 18:48

Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏
А с декабря мну по блату взяли в одну госконторе, где я провел следующие 4 года.
Если на ЛАЗе в рабочее время построил дом, то там в такое же время, занимался ландшафтный лизайном, строительством гаража и ьассика. 😎Единственный недостатком было, что если с ЛАЗа до объекта было с 9 км, то оттуда 16 км.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:12

Bolt написав:Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏
А с декабря мну по блату взяли в одну госконторе, где я провел следующие 4 года.
Если на ЛАЗе в рабочее время построил дом, то там в такое же время, занимался ландшафтный лизайном, строительством гаража и ьассика. 😎Единственный недостатком было, что если с ЛАЗа до объекта было с 9 км, то оттуда 16 км.

Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:20

Faceless написав:
  Bolt написав:Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏

Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося

А міг би, як інші пиляти нігті, шпиляти в КС, Козаків тощо, бухати в каптерці чи займатись подібною лабудою в робочий час. А так, хочаб не буде мучительно больно, за безцільно просиджені на роботі роки. ©
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:24

Re: Еміграція, заробітчанство

НАШ президент БОЛТ!
Предвыборная программа - положу болт только туда, куда болтом достану!
Готов идти в команде руководителем администрации или на крайняк премьером
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 568569570571572 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей