Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 568569570571572 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 14:13

позов про те, що ви дачу будуєте 10 годин на день, а ЛАЗ лише за 8 платить? :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 16:12

За той, час, що я,, заходив на роботу" на ЛАЗ, там періодично не платили ЗП, тож два рази, через суд і раз, через прокуратура доводилося аидирати свої гроші. І так декілька років назад ходив в ПФ глянути, що там зі страховим стажем, виявилося, що з 52 міс по трудовій, в страховий пішло, трохи більше половини. Головне, що згідно закону простої мали оплочуватись, а вони кожен раз видавали нпщаз, що всіх на за власний рахунок. Потім пробували через суд, це відмінити, але Чуркін видно порішав, тож суд видав рішення, що в зв'язку з важким матеріальним положенням під-ва, дулю нам, а не гроші. Але принаймні заборгованості повидирали. Але в підсумковому результаті, я їх більше обманув, ніж вони мене. 😎
Я спочатку, поки були паперові перепустки, спецом перевівся на декілька місяців на півставки, щоб мені дали перепустку з вільним входом-виходом, а потім знов на ставку, але перепустки не здав. А коли зробили електронні, то просто коли зранку виходив з роботи, не до кінця повертав турнікет, проходив і повертав його в попередне положення, тобто фактично не виходив з роботи. 😉Вечором приїжджав, прикладав перепустку і прогортав турникет до спрацювання фіксатора. Через, деякий час, охоронники сказали, що я очманів. Я зрозумів свою помилку, збігав в магазин за пляшкою, після чого охоронці запропонували лишати їм перепустку, що вони будуть самі її відмічати кожен день, на, що я відповів, що в мене є, ще якісь залишки совісті тож хочаб на годину в день на роботу буду заїжджати.
До речі десь пів року тому, направили з біржі в одну контору, я відразу при вході перевірив турнікет, там мало того, що при прикладання перепустки фото на плазмі на стіні висвічує, так ще ї турнікет фіксується не після одного повного оберту(як на ЛАЗі), а за декілька фіксованих положень, тобто відкрутити назад не получиться. Короче для чого таку роботу. Можливо, якби я туди влаштувався, то замутив би якусь схемку, але на той час, я думав, що ще з півроку буду отримувати гроші на біржі, але депутати, буквально через декілька днів обмежили виплати трьома місяцями тож довелося йти з біржі😾.
Пи. Си. Можливо колись напишу мемуари, про свою роботу на ЛАЗі, цікаве чтиво має получитись. 😀
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 16:27

це треба зберегти для нащадків. :!:

як відповідь на питання, чому так погано жили в радянський та пострадянський період.

а ви десь взагалі нормально працювали? чи те, як ви заробляли гроші, називається "замутив би якусь схемку"?

навіть не знаю, чи це правда, чи ви вже тролите товариство - надто все анекдотично :D

як раз зараз працюю над тим, як таких хитрованів загнати в рамки - бо гроші дай, а що мало зробили - то ваша проблема, за години заплатіть. ;)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 16:37

Під словом,, замутити схемку", в даному випадку слід розуміти забезпечити вільний вхід-вихід з підприємства.
З почуттям гумору в мене все в порядку, тож я іноді дійсно так спілкуюсь.
Зара доїду др дому напишу, чому мене звільнили з ЛАЗу, бо фактично, там ще можна було рік працювати поки все не накрилось.
Последний раз редактировалось Bolt Пт 14 апр, 2023 16:45, всего редактировалось 1 раз.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 16:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 16:46

Faceless
Ну, це вже вищий пілотаж, я читав давно про це. Здається він там шантажував адміністрацію.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 17:48

Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏
А с декабря мну по блату взяли в одну госконторе, где я провел следующие 4 года.
Если на ЛАЗе в рабочее время построил дом, то там в такое же время, занимался ландшафтный лизайном, строительством гаража и ьассика. 😎Единственный недостатком было, что если с ЛАЗа до объекта было с 9 км, то оттуда 16 км.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 18:12

Bolt писал(а):Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏
А с декабря мну по блату взяли в одну госконторе, где я провел следующие 4 года.
Если на ЛАЗе в рабочее время построил дом, то там в такое же время, занимался ландшафтный лизайном, строительством гаража и ьассика. 😎Единственный недостатком было, что если с ЛАЗа до объекта было с 9 км, то оттуда 16 км.

Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 18:20

Faceless писал(а):
  Bolt писал(а):Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом. 😏

Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося

А міг би, як інші пиляти нігті, шпиляти в КС, Козаків тощо, бухати в каптерці чи займатись подібною лабудою в робочий час. А так, хочаб не буде мучительно больно, за безцільно просиджені на роботі роки. ©
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 14 апр, 2023 18:24

Re: Еміграція, заробітчанство

НАШ президент БОЛТ!
Предвыборная программа - положу болт только туда, куда болтом достану!
Готов идти в команде руководителем администрации или на крайняк премьером
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

#<1 ... 568569570571572 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама