|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 06 кві, 2023 12:27
idealstorm написав:Це у вас якась збочена логіка. Це ви хочете з меню вашої картки вісканувати QRкод з вашою ж карткою? Де тут логіка?
Думайте трохи перед такими звинуваченнями Я хочу здійснити переказ із своєї картки на чужу. Захожу в свою картку, там є кнопочка "переказати кошти", тицяю її, питає суму переказу, ввожу суму, показує звідки, сума, куди "на картку". Тицяю "на картку". Відкривається обрис картки із сканером (а людина, якій я маю переказати кошти вже відкрила QR-код своєї картки), я ЛОГІЧНО тицяю на значок сканера, щоб відсканувати його QR-код, а він не сканується. Ось у цьому проблема і мій опис її. Де Ви прочитали, що я хотів відсканувати QR-код своєї ж картки?
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 12:49
Hennady написав: idealstorm написав:Це у вас якась збочена логіка. Це ви хочете з меню вашої картки вісканувати QRкод з вашою ж карткою? Де тут логіка?
Думайте трохи перед такими звинуваченнями Я хочу здійснити переказ із своєї картки на чужу. Захожу в свою картку, там є кнопочка "переказати кошти", тицяю її, питає суму переказу, ввожу суму, показує звідки, сума, куди "на картку". Тицяю "на картку". Відкривається обрис картки із сканером (а людина, якій я маю переказати кошти вже відкрила QR-код своєї картки), я ЛОГІЧНО тицяю на значок сканера, щоб відсканувати його QR-код, а він не сканується. Ось у цьому проблема і мій опис її. Де Ви прочитали, що я хотів відсканувати QR-код своєї ж картки?
Для чого зайві рухи? Просто у додатку відкривайте той сканер у розділі Більше і вперед
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 кві, 2023 13:14
idealstorm написав:Просто у додатку відкривайте той сканер у розділі Більше і вперед
Ну то ж так. Тепер буду знати, але ж логічніше, щоб це було у "переказати кошти" у меню картки
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 кві, 2023 13:26
stuermer01 написав:У додатку не працюють Автоплатежі! Коли натискаєш "створити платіж", то виходить "історія платежів" замість створення платежу.
Тут з ПУМБу хтось буває?
-
stuermer01
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 кві, 2023 13:29
stuermer01 написав: stuermer01 написав:У додатку не працюють Автоплатежі! Коли натискаєш "створити платіж", то виходить "історія платежів" замість створення платежу.
Тут з ПУМБу хтось буває?
Поки сесія у ОфПреда, а потім за 1..2 тижня, вже на переддипломній практиці тут з'явиться 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Нед 09 кві, 2023 14:15
stuermer01 написав: stuermer01 написав:У додатку не працюють Автоплатежі! Коли натискаєш "створити платіж", то виходить "історія платежів" замість створення платежу.
Тут з ПУМБу хтось буває?
Поліна максимум порадить 5 разів тапнути по екрану, щоб надіслати скрін та опис розробникам. Можна це зробити і без її дозволу.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 15 кві, 2023 03:09
Може хтось з пубм-а підкаже, коли нарешті здійснят перехід до СЕП-4 ?
-
overfin
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 кві, 2023 05:00
overfin написав:Може хтось з пубм-а підкаже, коли нарешті здійснят перехід до СЕП-4 ?
Після виконання переходу на СЕП 4.0 усієї БСУ очікується певний період стабілізації (можливо кілька тижнів).
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Суб 15 кві, 2023 07:47
overfin написав:Може хтось з пубм-а підкаже, коли нарешті здійснят перехід до СЕП-4 ?
А що ви розумієте під переходом пумба на СЕП 4? Справа в тому що уся БСУ перейшла на цю модель Сеп ще першого квітня. І пумба теж. Бо там НБУ не давав права вибору лишатись на трійці чи переходити на четвірку. Усі банки вже на СЕП 4. Але СЕП 4 це лише про розрахунки між банками при посередництві НБУ. Тобто тепер кошти на коррахунку банку в НБУ зараховуються 24/7 і (при бажанні банку) кошти з коррахунку можуть перераховуватись 24/7. Але це жодним чином не значить що банк зобов'язаний своїм клієнтам давати можливість платити 24/7 чи в цьому ж режимі зараховувати їм кошти. Банки самі вирішують як їм обслуговувати клієнтів і з якою частотою зараховувати їм кошти що надійшли по СЕП. Тому ті хто думає що усі банки тепер будуть зараховувати усе що надійшло по СЕП миттєво, думаю, дуже помиляються. Так у банків є така можливість, але чи користатись нею виключне право самого банку
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:51
-VICTOR- написав:чик дебетку , якщо нема - може оформити в додатку.....Думаю що на кредитку банк може відмовляти зарахування таких виплат
передавал ваш совет, сказала у неё дебетка. месяц пыталась получить. связывалась и с ботом пумба, который ей посоветовал тоже самое - апять не въехала, с приватом - отморозились. сказал, щоб позвонила на горячку фгв и ей там посоветовали то же самое  наконец то дошло... дала запрос на открытие. пумб ответил шо 3-4дня на рассмотрение, через пару часов открыли и перевели деньги. нема слов, кроме нецензурных...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2