Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Дюрі-бачі написав:Телефонує і просить стати клієнтом Ідея. Але головний телефонний спамер в мене А-банк - там впарюють і кредити і депозити і страховки...
Абанка відмовила мені збільшити КЛ, хоча зразу ж запропонували значно більший кредит готівкою, який всюди вважається більш ризиковим. Так що ще ті свинорили. Ідея наярює з різних номерів і не мож відшити. Хоча зараз майже вийшов від них, бо щось зовсім не цікаві стали. А взагалі хто мені не давав КЛ по моєму звертанню, уже почиває - Михайлівський, Форвард. Про ставки:
ВАЛЮТНИЙ ДЕПОЗИТ: МІНУСОВА ДОХІДНІСТЬ, ЯК У ШВЕЙЦАРІЇ, А ФІНАНСОВІ РИЗИКИ — ЯК В УКРАЇНІ https://zn.ua/ukr/finances/valjutnij-de ... ajini.html березні 2023-го облікова ставка центрального банку Швейцарії сягнула небачених 1,5%. На це банкірів змусила піти боротьба з інфляцією.
Гроші подорожчали, на що негайно зреагували швейцарські банки й запропонували своїм клієнтам трохи дохідніші умови розміщення вкладів. Усього за пів року середній відсоток за вкладами у Швейцарії збільшився до 0,19%, а в деяких банках країни він сягнув 0,65%. Тобто у 5–10 разів зросли відсотки для швейцарських вкладників. Більшість банків України пропонують 0,01% річних. При цьому, купуючи валютні ОВДП у Мінфіну під майже 4,75% річних, фінансисти отримують прибуток майже у п’ять тисяч разів більший, ніж сплачують вкладникові.
Дюрі-бачі написав:movetonчик Валютні каруселі розігнали в мене кредитні ліміти вище довоєнних значень в кілька разів. Щодо дзвінків: Сенс регулярно пропонує відкрити картку з кредитним лімітом 50к і регулярно відмовляє встановити хоч якийсь ліміт на Хамелеона.
Говорю же, только я рожей не вышел Через Сенс гоняю кучу денег и валютные депо по котлете в месяц тоже. Никаких попыток предложить кредитный лимит хоть в каком-то виде.
Покладіть на рік або більше. А то граєтесь, поклав-виніс. І буде вам ліміт. Був поклав в алі-сєні гарну суму ще ДО лютого минулого року, то сотку ліміту насипали. Потім з початком війни зрізали звичайно до смішної суми. Ну й закрив. Потім знов запрошували взяти картку з 50к ліміту.
Дюрі-бачі написав:movetonчик Валютні каруселі розігнали в мене кредитні ліміти вище довоєнних значень в кілька разів.
... Покладіть на рік або більше. А то граєтесь, поклав-виніс. І буде вам ліміт. Був поклав в алі-сєні гарну суму ще ДО лютого минулого року, то сотку ліміту насипали. Потім з початком війни зрізали звичайно до смішної суми. Ну й закрив. Потім знов запрошували взяти картку з 50к ліміту.
Я может и тормоз, но валютная карусель с оборотом год и больше не выглядит очень выгодной. Даже если лимит насыпят, что сильно не факт.
mephala написав:в свете того что у нас банки дают 0,01% по баксовым вкладам
мысль понятна, только зачем повторять чью-то сознательную манипуляцию про "банки дают 0,01% по баксовым вкладам"? - не секретны и банки, которые всем не ленивым дают на два порядка больше.
мысль понятна, только зачем повторять чью-то сознательную манипуляцию про "банки дают 0,01% по баксовым вкладам"? - не секретны и банки, которые всем не ленивым дают на два порядка больше.
а вы не задумывались что не всем доступны банки где >=1% ? хотя канеш стАличным провинцию не понять.
а вы не задумывались что не всем доступны банки где >=1% ? хотя канеш стАличным провинцию не понять.
та ладно не доступен даже такой раритет как ПУМБ? 1,5% $ или ТАС : 2,3% $ Или, например, для самых алчных - Альфа от 2% до 6,25% $ (и мы ж не стАличные ниразу)
mephala написав:а вы не задумывались что не всем доступны банки где >=1% ? хотя канеш стАличным провинцию не понять.
та ладно не доступен даже такой раритет как ПУМБ? 1,5% $ или ТАС : 2,3% $ Или, например, для самых алчных - Альфа от 2% до 6,25% $ (и мы ж не стАличные ниразу)
Проживаю в райцентрі, який на другому місці після обласного в області, і нема в ньому відділень ні ПУМБи, ні ТАСу, ні Сенсу. А ті що є практично всі так і надають під 0,01% . Якщо брати до уваги інфляцію, то у всіх випадках, ставка глибоко від'ємна. Куда дівати долари банкам не знаю, але то що населенню щонайменше не вигідно на довгостроці сидіти у заморських папірцях очевидно. Можна якісь ловити моменти - здавати-купляти, але виграє казіно, що друкує фішки.
mephala написав:а вы не задумывались что не всем доступны банки где >=1% ?
Проживаю в райцентрі, який на другому місці після обласного в області, і нема в ньому відділень ні ПУМБи, ні ТАСу, ні Сенсу. А ті що є практично всі так і надають під 0,01% ..
Вы ж понимаете, что в отношении лучшего спектра банковских услуг райцентр вообще никогда не подходящее сравнение, к сожалению так. Можно только посочувствовать, прийдется иногда ездить в областной центр, где все основные банки с лучшей доходностью обычно присутствуют. Может, для больших сумм это будет иметь и экономический смысл.
Дюрі-бачі написав:movetonчик Валютні каруселі розігнали в мене кредитні ліміти вище довоєнних значень в кілька разів.
... Покладіть на рік або більше. А то граєтесь, поклав-виніс. І буде вам ліміт. Був поклав в алі-сєні гарну суму ще ДО лютого минулого року, то сотку ліміту насипали. Потім з початком війни зрізали звичайно до смішної суми. Ну й закрив. Потім знов запрошували взяти картку з 50к ліміту.
Я может и тормоз, но валютная карусель с оборотом год и больше не выглядит очень выгодной. Даже если лимит насыпят, что сильно не факт.
злі язики кажуть, що на моменті 6% річних, що більше чим в Сенсі на 5 років і більше чим валютні ОВДП. А два місяці тому дохідність було в 4 рази вища, так що якщо усреднятися, то все одно двозначна цифра дохідності
alex lem написав:Я может и тормоз, но валютная карусель с оборотом год и больше не выглядит очень выгодной. Даже если лимит насыпят, что сильно не факт.
злі язики кажуть, що на моменті 6% річних, що більше чим в Сенсі на 5 років і більше чим валютні ОВДП. А два місяці тому дохідність було в 4 рази вища, так що якщо усреднятися, то все одно двозначна цифра дохідності
Злі язики кажуть, що якщо брати участь в каруселі за 6%, то ризик бути поскубаним більший, ніж сидіти в овдп за 4,5%. А якщо усереднюватися, то і різницю в прибутку не відчуєш. А якщо ще усереднюватися з найгарнішою за 12-25%...