|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 14 кві, 2023 16:03
А чом би й ні?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 кві, 2023 16:03
flysoulfly, да. Все праздники и переносы выходных отменены
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 496 раз.
- Подякували: 1284 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: П'ят 14 кві, 2023 16:16
Amethyst написав:flysoulfly, да. Все праздники и переносы выходных отменены
т.е. и завтра те немногие отделения банков-шаббатоненавистников вкалывают?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1871 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:28
flysoulfly написав:майже кожен день дзвонять, эсэмэсять банки: ну візьми кредит готівкою, ну відкрий кредитну картку. А я не хочу зайвого, може  Потреблятству - бій!
А я, наверное, рожей не вышел. В Аккорде прошу кредитный лимит хотя бы на гривну - "пока не кредитуем". Райф - "кредитный лимит только тем, у кого зарплатные карты". Укргаз - "Какой ещё кредитный лимит?! Война на дворе! Мы даже тем, кто с зарплатными картами не даём сейчас".
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 14 кві, 2023 17:38
moveton написав: flysoulfly написав:майже кожен день дзвонять, эсэмэсять банки: ну візьми кредит готівкою, ну відкрий кредитну картку. А я не хочу зайвого, може  Потреблятству - бій!
А я, наверное, рожей не вышел. В Аккорде прошу кредитный лимит хотя бы на гривну - "пока не кредитуем". Райф - "кредитный лимит только тем, у кого зарплатные карты". Укргаз - "Какой ещё кредитный лимит?! Война на дворе! Мы даже тем, кто с зарплатными картами не даём сейчас".
щоб давали новий кредитний ліміт - такого не чув. поточний мені ПУМБ на 10 т грн підняв не так давно. а кредити готівкою під відповідні відсотки намагаються втюхати. той же ПУМБ - для вас скидка - 3,5% відсотки на місяць від початкової суми, а так - 4,5% 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 768 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 14 кві, 2023 18:13
flysoulfly написав: Amethyst написав:flysoulfly, да. Все праздники и переносы выходных отменены
т.е. и завтра те немногие отделения банков-шаббатоненавистников вкалывают?
конечно
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 496 раз.
- Подякували: 1284 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: П'ят 14 кві, 2023 18:25
moveton написав: flysoulfly написав:майже кожен день дзвонять, эсэмэсять банки: ну візьми кредит готівкою, ну відкрий кредитну картку. А я не хочу зайвого, може  Потреблятству - бій!
банки разные. мне пумб и почивший форвард не открывали кредит, как безработному. моня и вр по мелочи до 10т.гр. без вопросов. приват 50т.гр. с голдкартой, пару-тройку раз держал у них крупные депо. многим посрезал лимиты, патамучто "свинорылы" только пользуются им - я даю заработать по мелочи на оплате коммуналки 5гр. в месяц и иногда шо то покупаю т.е. "намекаю" шо когда нить снова воспользуюсь их депозитарием...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:03
чик написав:банки разные. мне пумб и почивший форвард не открывали кредит, как безработному. моня и вр по мелочи до 10т.гр. без вопросов. приват 50т.гр. с голдкартой, пару-тройку раз держал у них крупные депо. многим посрезал лимиты, патамучто "свинорылы" только пользуются им - я даю заработать по мелочи на оплате коммуналки 5гр. в месяц и иногда шо то покупаю т.е. "намекаю" шо когда нить снова воспользуюсь их депозитарием...
Разные да. Есть у меня кое-где и лимит. И как этот лимит изменяется - дело тёмное. Недавно с Веры заплатил 10 грн провайдеру (т.е. банк на этом совсем не заработал) - через пару дней ТАСя докинула 40к к лимиту  Но вот прям так, чтобы звонили и предлагали кредитную карту - этого после начала войны не припомню и много кто лимиты посрезал в ноль и новых не даёт.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:13
moveton чик Оффтоп. Валютні каруселі розігнали в мене кредитні ліміти вище довоєнних значень в кілька разів. Щодо дзвінків: Сенс регулярно пропонує відкрити картку з кредитним лімітом 50к і регулярно відмовляє встановити хоч якийсь ліміт на Хамелеона. Телефонує і просить стати клієнтом Ідея. Але головний телефонний спамер в мене А-банк - там впарюють і кредити і депозити і страховки...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:26
Дюрі-бачі написав:moveton чик Валютні каруселі розігнали в мене кредитні ліміти вище довоєнних значень в кілька разів. Щодо дзвінків: Сенс регулярно пропонує відкрити картку з кредитним лімітом 50к і регулярно відмовляє встановити хоч якийсь ліміт на Хамелеона.
Говорю же, только я рожей не вышел  Через Сенс гоняю кучу денег и валютные депо по котлете в месяц тоже. Никаких попыток предложить кредитный лимит хоть в каком-то виде.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1