Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 187188189190191 ... 432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 16:40

FinTech написав:
  1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
- если нужен пластик
- дистанц. выпуск вирт допки к существующей кр.карте, на примере Пудры: тут и тут

Та ні мене цікавить не допка і не пластик, а саме перевипуск з пластика ( який в мене закінчується ) на віртуальну
1finanсier

Подякував: 373 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 16:49

1finanсier написав:
  FinTech написав:
  1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
- если нужен пластик
- дистанц. выпуск вирт допки к существующей кр.карте, на примере Пудры: тут и тут

Та ні мене цікавить не допка і не пластик, а саме перевипуск з пластика ( який в мене закінчується ) на віртуальну
Из первого тут:
"Задав ваше питання підтримці. Правда конкретно по пакету Пудра. Сказали перевипустити пластикову Пудру у віртуальну не можливо."
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 17:50

flysoulfly написав:
  klug написав:Це не обмеження моно - це обмеження сервісу ТАСі, яка не дає завести більше 30к на добу з однієї картки, посилаючись на законодавчі обмеження. Самому моно пофігу скільки випустити (у розумних межах).
за Тасю не знаю, а на Сеню (кто именно не давал неясно! может, толкающий р2р-сервис) не давало завести болше 30к/сутки не с одной карты, а на одну карту - хоть с разных карт, хоть с разных іпн, но с одного банка в календарные сутки. Кактебетакое,Илонмаск?

Також сервісом ТАС з підв'язаної картки на Ощадний не дало завести більше 30к
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 17:52

Re: ТАСКОМБАНК

Відправив невеличкий СЕП на Ощадний, чомусь прийшло на 20 гривень меньше. Це що, з'явилася комісія?
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 18:37

Re: ТАСКОМБАНК

Напомните, плз, чтобы поиметь КБ за коммуналку по Вере, нужно платить из тасиного приложения или наоборот, внешними сервисами?
Кащей

Подякував: 229 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 19:35

Кащей написав:Напомните, плз, чтобы поиметь КБ за коммуналку по Вере, нужно платить из тасиного приложения или наоборот, внешними сервисами?

Можна будь-яким способом - окешбечується і власне через тас2ю, і портмоне, і ізіпей, і пейхаб... і ще багато чого - головне щоб МСС був "комунальним"
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 20:46

Кащей написав:Напомните, плз, чтобы поиметь КБ за коммуналку по Вере, нужно платить из тасиного приложения или наоборот, внешними сервисами?

Из внешних сервисов будьте осторожны с изипей, могут быть проблемы в виде некорректного мсс, например 6012 как это вышло у меня при оплате электрики для Yasno, и соответственно не было кишмиша (
Кассандра

Подякував: 30 раз.
Подякували: 234 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 18 кві, 2023 23:27

помоему и так и так
Портмоне и сайты ОПСосов точно дает, из самого приложения - если не будет давать - никто платить не будет, очевидно же )

но лучше проверить...
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 кві, 2023 10:00

Доброго времени суток, получил very card, оплачиваю ей покупки/коммуналку и т.д., в приложении где вкладка кэшбэк пишет у вас нет ни одной операции, при этом если просмотреть смс сообщения в том же приложении пишет по каждой операции сумму кэшбэк, это нормально или может где-то активировать кэшбэк надо, знаю что у таси с этим всегда было замудрено подскажите пожалуйста куда рыть
Diablo1977

Подякував: 28 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 кві, 2023 10:08

Diablo1977 написав:Доброго времени суток, получил very card, оплачиваю ей покупки/коммуналку и т.д., в приложении где вкладка кэшбэк пишет у вас нет ни одной операции, при этом если просмотреть смс сообщения в том же приложении пишет по каждой операции сумму кэшбэк, это нормально или может где-то активировать кэшбэк надо, знаю что у таси с этим всегда было замудрено подскажите пожалуйста куда рыть

это нормально. Во вкладке появиться через пару дней после проводки по счету.
Monk23

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

#<1 ... 187188189190191 ... 432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ramaz і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор