|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 25 кві, 2023 20:27
Howl да я и всеможуонлайп теж не знайду ))
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 кві, 2023 20:52
Howl написав:Для всеМОЖУ (не плутати зі всеМОЖУ) відкриття цифрової картки й замовлення пластику в застосунку не доступно
Howl вибачте вкотре перечитую ваше перше повідомлення вже після вашої другої відповіді але так і не бачу жодних відмінностей у написанні двох всеМОЖУ у вашому повідомленні . Ну у вас так написано. Це те саме що написати "для кольору білий (не плутати з кольором білий), або "для авто (не плутати з авто)". Може для того хто розуміє це і нормально. Але я не розумію як про два абсолютно однакові за написанням слова можна написати "слово1 (не плутати зі слово1)". Мабуть якась відмінність на мій погляд - стилістична чи хоч якимось знаком, буквою та ін. має бути оскільки застосовано "не плутати". Вибачте звичайно - хочу зрозуміти а не можу.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 25 кві, 2023 21:17
Alien написав: Howl написав:Для всеМОЖУ (не плутати зі всеМОЖУ) відкриття цифрової картки й замовлення пластику в застосунку не доступно
Howl вибачте вкотре перечитую ваше перше повідомлення вже після вашої другої відповіді але так і не бачу жодних відмінностей у написанні двох всеМОЖУ у вашому повідомленні . Ну у вас так написано. Це те саме що написати "для кольору білий (не плутати з кольором білий), або "для авто (не плутати з авто)". Може для того хто розуміє це і нормально. Але я не розумію як про два абсолютно однакові за написанням слова можна написати "слово1 (не плутати зі слово1)". Мабуть якась відмінність на мій погляд - стилістична чи хоч якимось знаком, буквою та ін. має бути оскільки застосовано "не плутати". Вибачте звичайно - хочу зрозуміти а не можу.
"Я не узнаю Вас в гриме" 😀 Вот же объяснение. В скобочках просто было пропущенно слово онлайн.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Вів 25 кві, 2023 21:40
Alien, FinTech правий. Там у дужках має бути продукт "усеМОЖУ online". Виправив вихідне повідомлення.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 25 кві, 2023 22:55
2XL написав:як отримати квитанцію про оплату послуг яка здійснювалася не в пумб онлайн?
Зазвичай - в тому сервісі, де був здійснений платіж. Якщо платили саме карткою ПУМБ, то можна в PUMB online знайти в історії платежів потрібний запис, на більшість операцій доступні квітанції.
-
Intento
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 кві, 2023 23:06
Если в мобильном приложении тянуть средства картой другого банка на карту ПУМБ, то квитанцию в истории операций не найти 
-
Howl
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 25 кві, 2023 23:45
Amethyst, квитанцию должен генерировать эквайер. Эмитент в своей квитанции укажет только сумму списания и то, что торговая точка ПУМБ... А кому эквайер отправил, то только ему известно.
-
Howl
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 25 кві, 2023 23:52
Howl, аах, так это хозяин карты инициировал перевод, ввел ЦВВ и теперь не знает куда деньги ушли? Так у него есть код авторизации, по нему всегда у квайра через саппорт можно найти де деньги 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 26 кві, 2023 07:52
PUMB написав: Прораб написав:Поповнення мобільного у пільговому на все можу?
Вітаємо! Пільговий період поширюється на поповнення мобільного номеру телефону чи оплату комунальних послуг за допомогою застосунку ПУМБ Online.
Вітаю! А шо, на поповнення мобільного номеру телефону чи оплату комунальних послуг за допомогою інших сервісів пільговий період не поширюється? 
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
|