Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
novichok написав:Скільки можна безпроблемно заСЕПити на рахунки інших банків, 400т (в місяць) дасть?
Залежить від того який ваш профіль як клієнта у місцевого фінмону. В принципі якщо ви достатньо грошовитий клієнт - тримали тут значні кошти, користувались платними послугами, тоді до 400к має дати без проблем. Але не просто на рахунки інших банків, а саме на рахунки фіз.осіб в інших банків. На юр.осіб ліміт 20000 на місяць.
Aiwa написав:Alien На юр осіб нема ліміту крім теж нюанс з фін моніторингом , 20 000 то безкоштовно.
Так звичайно ви праві - мова велась про 20000 безкоштовного СЕПу, а не про фінмон. Але наразі в БСУ вибір банків з безкоштовними СЕП достатній. Тому думаю для ТС якщо СЕП на юр.осіб не є безкоштовним, то він напевне що і нецікавий в принципі. Платити коміс за СЕП вважаю за нинішніх умов моветоном Втім прошу пробачення якщо когось ввів в оману своїми не достатньо повними формулюваннями.
Можливо вже обговорювалось, зіткнувся з тим, що, як з'ясувалось, партнерський кешбек нараховують лише на офлайн операції, тобто з використанням картки в терміналі. Конкретно - в Подорожнику. Як каже підтримка, якщо б категорія була б Подорожник.ua, або Подорожник.app, то це б означало, що на онлайн сплати. В цьому сенсі рудий банк трохи більш клієнтоорієнтований, там є попередження в опису категорії, але там, згідно умов, якщо партнерський збігається з банківським, нараховують лише партнерський.
myko написав:Alienцікаво які банки із безкоштовним СЕПом і в яких розмірах
Крім згаданих sens - я ще використовую Сенсбанк, Банк власний рахунок, Райф, ізібанк (правда в нього безкоштовні сепи до 10000 за раз втім можна по 9999 грн. підряд сепити достатньо багато), донедавна Спортбанк (наразі обмежив кількість безкоштовних СЕП до 10 на місяць втім мені цього ліміту вистачає). У згаданих банків звичайно є певні особливості використання сеп, але місячні ліміти на сеп (не залежно на рахунок фізичної чи юридичної особи) набагато більші ніж 20000