Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amethyst написав:так а шоо, у вас работает? У меня тож не работает, с Мони пытался сдернуть, в Хроме
І до вас іду у пп за уточненням інформації 😉 /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Пан лорд, я вже перевірив перекази в еккаунті і тещі і дружини, з карт 2х банків -- скрізь "Помилка роботи сервера". Я висновки зробив, а віі?! Є там у вас у зоряному сапорті з карткою іншого банку і веб-ІБ від Сенсу?!
Amethyst написав:Пан лорд, я вже перевірив перекази в еккаунті і тещі і дружини, з карт 2х банків -- скрізь "Помилка роботи сервера". Я висновки зробив, а віі?! Є там у вас у зоряному сапорті з карткою іншого банку і веб-ІБ від Сенсу?!
Вже один приклад маю, зараз отримаю від вас дані і передаю дані колегам на перевірку. Дякую, що уточнили стосовно інших перевірок /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank написав:Вже один приклад маю, зараз отримаю від вас дані і передаю дані колегам на перевірку. Дякую, що уточнили стосовно інших перевірок /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Зоряний лорд, я тут оце залишу скрін і лінк. Передайте туди ж отим вашим колегам. Спілкування від 24 березня.
Sense Bank написав:Вже один приклад маю, зараз отримаю від вас дані і передаю дані колегам на перевірку. Дякую, що уточнили стосовно інших перевірок /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Мені от тока не зрозуміло, чому проблема, про яку ну точно знають в Сенсі з кінця березня 2023 (хоча про неї відомо як тільки з'явився 3Дсек2.0 у Альфи -- 2 роки тому!!) ніяк не відображена в БЗ Хелпа і в методичці Саппорта/Чата! Тут ДРС же ну просто зашкалює -- зоряний лорд вже хоче познайомитися зі всією моєю сім'єю
Shummi написав:господа, а сейчас комиссию эту 100 грн списывают по кредиткам? или отменили. А то завтра день погашения, думаю гасить, аль нет)
Якщо сума заборгованості 20 грн і більше, то буде РКО - 100 грн. Якщо сума заборгованості менше 20 грн, то не буде. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️