А когда по карте Тревел вернут Кешбєк?
А то комиссию за счет 150 грн, седня списали исправно))
|
|
Re: Sense Bank А когда по карте Тревел вернут Кешбєк?
А то комиссию за счет 150 грн, седня списали исправно))
Re: Sense Bank Вітаю. Шановний представник банку, або клієнти Сенс банку підкажіть,чи є можливість дізнатися, яка кількість коштів знаходилася по дням? Тобто якщо я хочу знати, яка кількість коштів була у середині місяця та у кінці, то банк таку інформацію може надати.
Sense Bank
ustinovse Amethyst Бачу що не я один звертався з даною проблемою, відповіді не має. Пане Зоряний Лорде, за для уникнення непорозумінь, враховуючи неможливість викорисання застарілих протоколів 3DS та щоб не вводити кліентів в оману, пропоную виключити пункт меню поповнення іншою картою в веб версії MAB. Як пропозиція? clk Даний функціонал працює також на поповнення картки з нашого банку тому ми не закриваємо його
Анастасія
_PORT_UA Дивлячись для чого, якщо у форматі довідки, то це нестандартна довідка і буде коштувати 150 гривень.
Анастасія
Чесно кажучи, вже досить давно мене дратував цей глюк, але все ліньки було написати.
Отже, якщо треба оплатити щось картою Сенсу на іншому сервісі, йде запит на підтвердження, починається рахування: "60...59... 58..." Я сподіваюсь, що щось для підтвердження є у додатку Сенсу, заходжу... шукаю.. і немає нічого! Отже я тупо чекаю, поки стає "1... 0", тоді вискакує стандартне підтвердження за СМС-кою, приходить СМС - і все далі нормально. Але хвилину я повинен втикати в екран. Питання: це якось можна побороти? Перевірено більш ніж півсотні разів. Постійно так. Підтвердження у додатку - НЕ-МА-Є! Думаю, пояснив більш ніж зрозуміло. Просто скажіть, що я роблю не так, не там шукаю, або в чому причина.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||