Zebra
Ещё раз.
Все эти Ваши подсчёты помогут нам выиграть эту войну?
До середины столетия пока далековато.
|
|
![]() hume"
Согласен с невозможностью восстания. Но мне кажется, что причины и глубже, и проще. Пропаганда имеет место, но... Грубо говоря, там 2 категории населения 50/50: "бедняки", которым никакие высокие материи не нужны, и жители крупных городов, которые живут вполне благополучно+-. При этом средний класс Москвы/Питера/Казани/Н.Новгорода/Екатеринбурга живет побогаче, чем в иных франциях за счет относительно низких налогов и дешевых энергоносителей, и при этом без всяких желтых жилетов и забастовок - "что еще нужно, чтобы спокойно встретить старость?". А от войны пострадало 0.1% населения, подавляющее большинство из первой категории, которые готовы даже рискнуть жизнью, чтобы заработать. И обе эти категории страшно боятся любых изменений, от которых они гарантированы при власти пуйла. Он для них - спаситель от семибанкирщины, ельцинской семьи, приватизации, дефолта. Очень любопытно, доведется ли мне увидеть кончину бесноватого и реакцию населения? ![]() Zebra ,
Ті новонароджені на території мордора, які не руські, вони все одно орусілі. Вони беруть участь у війнах з руськими, вони керують цими війнами (шойгу) . Яка нам різниця , будуть словʼянські обличчя там збиратись в БТГр , чи розкосі , під керівництвом таких самих. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українув 90х в Казахстані була значна кількість нащадків "поволжских немцев" які були депортовані Сталіном у 1941р
після розпаду срср обєднана Німеччина пропонувала "казахским німцям" еміграцію. Там працювала схема- за 1к дол виїхати на пмж , етнічні руські одружувались на казахських "німкенях", потім з ними до Німеччини (там розлучались і залишались на пмж), на дружина їхала назад в Казахстан за черговим мужем. Значна кількість таких емігрантів мали кілька тюремних строків. У 1997 я зустрів багато таких в Емдені (на той час населення було десь 47к, а руських мігрантів до 3 тисяч що забагато для маленького міста), вони мали тюремні наколки, працювали прибиральниками/вантажниками у супермаркетах.
до речі , подивиться відео Айдера Муждабаева, я так розумію, що він спілкувався саме "німцями" які народились в срср? антиамеріканізм -це продукт біполярного світу,він існує в багатьох странах "старої" Европи (во Франції, Італії, Греції, Іспанії). 11 вересня 2001 у день нападу Аль Каїди на Нью-Йорк я був в Ivory Coast, місцеві просто святкували цей теракт, таке собі "всенародне свято, типа дня перемоги" ![]() "Лідер Китаю мене запевнив, що вони будуть стояти осторонь цього процесу і не будуть зброєю підтримувати Росію", - розповів президент України.
![]()
А что он еще мог сказать? Или что мог сказать Китай - срочно введите нам санкции? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗа часів совка - так. Україна ж зовсім інша! Валерій Залужний: Про голову Генштабу рф валерія герасимова «В росії є одна людина, воєначальник, якого я постійно читаю. Зараз його не публікують, але мені цікава його думка, як військового. Це генерал герасимов. Він сильний, підступний, непередбачуваний. Одним словом, це сильний ворог, якого нам, військовим, треба поважати задля перемоги». «Російська Федерація — це країна, де воєнна наука, я вважаю, розвинена на досить високому рівні. Підходячи до такого питання як здійснення повномасштабної агресії проти України, підготовка до нього і планування цих заходів здійснювалося комплексно». «Планувалася ця операція досить детально. Навіть війська, які готувалися до ведення наступальних дій, кілька разів помінялись. Вони проводили навчання, проводили співвідношення і бачили, що такий варіант не підійде. Після цього відбувалася заміна і далі планувалися наступні кроки з тими частинами, які прибували. Це і нас заплутувало, і давало можливість їм набрати найбільш ефективний результат» . При цьому, Генерал звертає увагу на мету рашистів, про яку варто пам'ятати (та й столітня історія це підтверджує): «Стратегічна ціль Росії, на мою думку, полягала у тому, щоб знищити українську державність як таку. «Станом на сьогодні вони свідомо з рф їдуть сюди, щоб свідомо вбивати саме українців, саме вбивати. І сутність цієї війни полягає у тому, що якщо зараз ми не вб’ємо цього ворога, то будемо знищені ми. Бо вони прийшли свідомо, хоч і несуть зараз шалені втрати, в тому числі на Донецькому оперативному напрямку, в районі Бахмута, але все одно йдуть вбивати українців». ![]()
![]()
«Рустами» ще в школі. Їм рано попадати в статистику.
|
|