Hotab написав: «Рустами» ще в школі. Їм рано попадати в статистику.
Турция за годы нашей независимости приросла в населении почти в 2 раза, Азербайджан и Казахстан тоже. И процесс этот продолжается в геометрической прогрессии. Тюрки начнут проникать на просторы Рашки через Каспий и захватывать ресурсы, противостоять русские им не смогут: - уже сейчас количество тюрков детского возраста кратно превышает такое количество у русских - все русско-туоецкие войны были выиграны за счёт того, что турков было 10 млн, а славян в российской империи 100 млн. - война с Рашкой последняя, потому что Иваны будут умирать за нефть и газ, когда все тюрки начнут лезть через границы. Яркий пример - Зимбабве и ЮАР - когда негров стало критически много, они белых людей кого вырезали, а кого лишили все, тоже самое тюрки сделают с русскими. Масштабы там угрожающие.
Ну не знаю, ві бі хотя бі ютуб посмотрели прежде чем излагать такие псевдоумніе місли про руско-турецкие войні.
Сьогоднішні президентські вибори в Туреччині вже називають визначальними, у The New York Times вважають, що втрата Ердоганом посади спричинила б полегшення на Заході та занепокоєння в Москві. Європейські лідери, не кажучи вже про адміністрацію Байдена, були б раді, якби Ердоган програв. Протягом 20 років при владі Ердоган проводив позаблокову зовнішню політику, яка часто розчаровувала його передбачуваних західних союзників і створювала бажані дипломатичні відкриття для Москви — можливо, ніколи більше, ніж після вторгнення Росії в Україну. Відмовляючись застосувати західні санкції проти Москви, Ердоган допоміг підірвати зусилля, спрямовані на ізоляцію Кремля та позбавлення його коштів для підтримки війни. Ердоган не лише відмовився приєднатися до санкцій Заходу проти Росії та забезпечив ринок для її нафти та газу, Туреччина також стала для Москви джерелом вкрай необхідного імпорту та важливою ланкою до світової економіки на тлі посилення західних санкцій. Кремль також бачить у часто конфронтаційній націоналістичній риториці Ердогана потенціал для зриву альянсу НАТО. https://zn.ua/ukr/WORLD/zanepokojennja- ... enta-.html
Дуже цікава стаття, рекомендую. Ввечері будуть попередні результати виборів.
дуже просто - Раша дійсно замахнулася на світовий порядок. але у стилі - я дурень, але в мене ядерна дубинка, тому не чіпайте мене. це реально загроза для розвинених країн.
тому Рашу будуть душити, санкції вже не знімуть, як би не скінчилась війна, країна буде далі деградувати, бо немає повноцінної економіки.
В случае развала РФ забрать у них ЯО, возможно, и реально. Хотя, учитывая наш опыт, они будут держаться за него до последнего. Но в отличие от Вас, я в развал РФ в ближайшее время не верю. Точнее, не рассчитываю на это. Без развала вариантов забрать у РФ ЯО не вижу. После окончания войны на приемлемых для всех условиях санкции, думаю, всё же снимут. Хотя такого отношения как до войны, скорее всего, уже не будет.
ми з вами тут ламаємо списи про економіку - думаєте в Раші щось інше?. теж саме - 70+ дідугани, яких скоро не стане. ніхто не йде ні у науку, ні на промисловість. тільки й залишиться, що мультики малювати. а ядерна зброя - дуже складне й дуже дороге задоволення, особливо стратегічне. вже зараз невідомо у якому стані зброя, яку виготовив Південьмаш - чи воно працює, чи лише папірці про придатність підписують. а там нова розрядка та знищення зброї Южмаш делал только ракеты, а не ядерные боеголовки. Сейчас РФ делает ракеты самостоятельно. Состояние экономики РФ меня не особо волнует, это их проблемы. Пусть сами думают и заботятся. В отличие от экономики Украины, которая меня интересует, т.к. здесь живут мои дети и внуки.
від стану економіки дуже залежить можливість доставляти неприємності сусідам. ви якось не дуже поважає принциповість Заходу - типу бізнес все порішає. Раша порушила всі можливі правила - відкатити назад - це призведе до появи таких мініраш по всьому світові. тому режим Путіна додавять - не знімають санкції ні з КНДР, ні з Ірану. а після зміни Путина почнеться найцікавіше - трон то один, й дуже багато на кону - а бажаючих зайняти цей трон чимало. й зовнішніх гравців - умовний Захід, Китай, Туреччина - це більше про середню Азію. дуже вибухонебезпечна суміш - а бажаючих підпалити ще більше.
до Вас не заходить один висновок, який вже зрозуміли більшість форумчан - доки існує Раша, тут не буде нормального життя, на жаль.
це не наш вибір, це зробили росіяни напавши на нас й ще більшість населення це підтримує.
тому якщо ви дійсно переймаєтесь долею дітей та онуків, треба прийняти гірке для Вас рішення - "Карфаген должен быть разрушен", тобто Раша. й так, це головний біль розвинених країн - але вони вже це один раз це зробили з більш сильним супротивником
а якщо ядерна боєголовка спрацює, а ракета ні - я не дуже буду цим перейматися
и что уже разрушено, мб сев.корея или Иран? возможно там живут без интернета и моб.связи, едят рис руками и хлеб из древесных опилков, но тем не менее, оружие они производят, которое может доставить немало проблем соседям.
и что уже разрушено, мб сев.корея или Иран? возможно там живут без интернета и моб.связи, едят рис руками и хлеб из древесных опилков, но тем не менее, оружие они производят, которое может доставить немало проблем соседям.
але вони не порушували правила, вони грозяться, але реальної війни не починають - це по-перше.
по-друге, є ще третя ядерна країна - Пакистан. їх усіх об'єднує, що вони мають відносну непогану армію на фоні дуже бідного населення - знайдіть зв'язок, як то кажуть
так от, не певен, що дорогі расеянє згодні жити на такому ж рівні. дуже великий прошарок людей, який живе досить непогано, й головне якраз в силовому блоці. як показує досвід КНДР люди можуть жити й бідно - але важлива умова всі живуть бідно - хоча б як у СРСР - партноменклатура жила краще, але не настільки. не може бути силовіків-мільйонерів, як у Раші.
тобто з одного боку є великий прошарок людей, яким є що втрачати. а з іншого боку - я не вірю в повстання в Раші, щоб здобути свободу. а от в "русский бунт, бессмысленный и беспощадный" з лозунгами ""взять и поделить" та "грабь награбленное" - дуже можливо. й досвід чималий є. й люмпенам однаково кого грабувати - українців, расеян. своїх навіть легше, значно менше ризик отримати кулю.