Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41304131413241334134 ... 14622>
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 19:57

Hotab написав:Рашисткий канал.

Зображення

Хороший день выдался, молодцы ЗСУ.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 20:57

cohan написав:
  Starikan написав:
  Letusrock написав:в геополітичнову плані теж не все гладко останні років 50: проспали Китай, фейли у Вєтнамі, Афгані, втрачена Африка і Лат.Америка, всякі Ірани/Кореї близькі або вже мають ЯО і т.д. і т.п

Повністю згоден. Додам, що "Іранська револющія", у якій проамериканського шаха скинули "демократичні" ніщеброди, користувалася повною підтримкою США. Та ж сама "арабська весна"...добре, що віськові прибрали "демократично обраних братів-мусульман".
Якщо когось бентежить, що це зрада у адрес нашого союзника - це не зрада, а констатація фактів.

так это США Шахиды делает и россии продает? :mrgreen: :mrgreen:

Глупее ничего не придумали? Петросян завидует. Поставьте еще пару смайликов, чтобы смешнее было.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:01

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:
  andrijk777 написав:1. Так, але цього 100% не станеться.
Цього не станеться що так вважає геополітик світового масштабу -andrijk777 ?
А чим Ваше припущення є правильнішим від мого?
Я вважаю , що росію
а - поділять на дві частини (до Уралу і після Уралу)
б - в другій(після Уралу) залишать ядерну зброю ( але не всю , а так щоб її було в 3-4 рази більше ніж є в Китаю)...щоб мати того , хто в майбутньому буде стримувати Китай.

Ні, так вважаю не тільки я:
https://www.youtube.com/watch?v=g7L-g2sVzj4
Для мене не важливо хто що вважає, для мене важливі факти. В цьому відео приведені факти. А в budivelnik фактів немає, тільки фантазії.

витратив час, послухав - це ніякі не факти, а лише їх аналіз під певним кутом - кут "Розвал Раші - це погано".

є й інші думки
Валерій Пекар: “Росія продовжить розпадатися. Але українські військові перемоги можуть пришвидшити цей процес у десятки разів”
Чи можлива демократія в Росії? Я в це не вірю. В історії є така річ, як залежність від пройденого шляху. Те, що ставалося вже багато разів, скоріш за все й, відбудеться, а того, чого не бувало ніколи, ймовірно, і не буде. Демократії в Росії не було ніколи. Було багато спроб її встановити, але всі невдалі. Натомість палацові перевороти були дуже багато разів. Імовірно, так і станеться. Битва за владу між різними кланами, які намагаються захопити трон. А потім один з них сам консолідує владу.

До речі, про демократію в Росії. Для демократії потрібні громадяни, а їх знову не завезли. Нема ні громадянського суспільства, ні громадських організацій, які могли б моніторити вибори, ні системи безпеки для міжнародних спостерігачів і вуличних агітаторів, ні судів, ні політичних партій, ні незалежних медіа, нічого нема. Немає жодного компоненту демократії. Звідки вона візьметься? І навіть якби ми зараз припустили з вами, що марсіани завоюють Росію з метою провести там незалежні чесні вибори – на них перемогли б нацисти. Та ідеологія, яка сьогодні в Росії чисельно переважає.

Сценарій колапсу Росії не є хорошим для України, а так само для Європи і для Америки. Головні ризики зрозумілі: безконтрольне розповсюдження ядерної зброї. Криза біженців і надмірне посилення Китаю. Китай взагалі демонструє найкращий рівень стратегічної гри в цій війні, тому що він виграє в будь-якому разі. Консолідація влади в Росії означає, що слабка Росія стає сателітом Китаю. Хаос у Москві означає, що Китай забере все, що йому подобається. Китай виграв і так, і так. Я не в захваті від Китаю, але в захваті від рівня стратегування, яке сьогодні там демонструють китайські стратеги. Я хотів би, щоб українські стратеги демонстрували такий самий рівень.

давайте я наведу приклад, кому дуже вигідно відділитись - а автор тільки мимохіть згадав. на чому базується економічна міць Раші. викопні копалини. а де вони є й залишилось дуже багато? - Саха-Якутія. й якщо витрачати гроші лише на мешканців Якутії (там лише один мілйьон населення), то там може бути не ОАЄ, але близько. автор сам каже - якутів більше. самі не зможуть - але якщо їм допоможуть вузькоокі добровольці - 1-2-3 млн - з мандаринським акцентом - механізм вже відпрацьовано.

такий сценарій можливо лише за ослабленням Москви - але там все палахне миттєво - як тільки почують слабину. гадаю дехто вже готується.

той же Кавказ - як тільки скінчаться дотації - чом би особистим яничарам чеченського лідера не захопити стільки, скільки подужає - він що даремно власну армію готує? автор навіть не згадав про таку моноетнічну республіку як Чечня - як я розумію росіяни там є лише, щоб було кого показати на камеру - напевне, теж мусульмани.

а ще автор каже, що расеяне дуже переймається, а що буде з ними у випадку розвалу. правильно переймаються - вони раптово стануть нацменьшинами. й от тоді вони зрозуміють, що таке справжній геноцид - а ми будемо співчувати

тому казати, що 100% такого не станеться - це справжній аналітик й близько не буде робити. тим паче, що це не надто неймовірний сценарій. особисто я думаю, що ми це побачимо - питання лише скільки нових суб'єктів буде - я бачу не менше 5 8)
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 тра, 2023 21:41, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:11

Ой+ написав:
  ЛАД написав:Вчера посмотрел фильм, в котором говорилось
Подивіться фільм «Мідвей» - одна з ключових операцій США проти Японії.
Втрати США:
1 авіаносець,
1 есмінець,
близько 150 літаків,
307 вбитих

Втрати Японії:
4 авіаносці,
1 крейсер,
248 літаків,
3,057 вбитих https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 0%B5%D0%B9

"Это другое" 8)
Это было сражение авианосцев, а не сухопутное сражение, в которых американцы не всегда преуспевали. Поэтому после больших (по их меркам) потерь на Окинаве решили прибегнуть к использованию ЯО.
Кроме того, американцы научились читать японские шифровки.
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:14

ЛАД написав:
  Shaman написав:............
от коли вирвуть ядерні ікла - ось тоді ніякої загрози не буде.
.........

Как Вы себе это представляете?

дуже просто - Раша дійсно замахнулася на світовий порядок. але у стилі - я дурень, але в мене ядерна дубинка, тому не чіпайте мене. це реально загроза для розвинених країн.

тому Рашу будуть душити, санкції вже не знімуть, як би не скінчилась війна, країна буде далі деградувати, бо немає повноцінної економіки.

ми з вами тут ламаємо списи про економіку - думаєте в Раші щось інше?. теж саме - 70+ дідугани, яких скоро не стане. ніхто не йде ні у науку, ні на промисловість. тільки й залишиться, що мультики малювати. а ядерна зброя - дуже складне й дуже дороге задоволення, особливо стратегічне. вже зараз невідомо у якому стані зброя, яку виготовив Південьмаш - чи воно працює, чи лише папірці про придатність підписують. а там нова розрядка та знищення зброї

а якщо буде розвал, як я пишу вище - просто викуплять всю зброю у місцевих еліт - за підтримки світової спільноти - й гроші на це не пожаліють.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 тра, 2023 21:39, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:22

ЛАД написав:
Премьер-министр Великобритании Риши Сунак выразил разочарование в связи с решением заблокировать просьбу Владимира Зеленского выступить по видеосвязи на субботнем финале Евровидения . Европейский вещательный союз, который занимается организацией мероприятия, заявил, что у президента Украины были «похвальные» намерения, но отклонил запрос из-за опасений, что это может политизировать мероприятие.

https://www.theguardian.com/world/live/2023/may/13/russia-ukraine-war-live-russian-retreat-in-bakhmut-highlights-shortage-of-credible-combat-units-say-uk-officials

Вообще такие просьбы следует вначале согласовывать по закрытым каналам.
Иначе это пахнет унижением президента и идет в копилку рашистов.
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:32

GALeon написав:В Брянской области разыскивают диверсантов, которые могут быть причастны к падению вертолета Ми-8 и самолета Су-34. В регионе введен план  «Перехват».
По версии следствия вертолет и самолет могли быть сбиты с территории России.

Непременно найдут, а как же :wink:
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:39

За його словами, у Росії є один воєначальник, якого він постійно читає — це генерал Герасимов.

«Мені цікава його думка як військового. Його не можна недооцінювати. Він сильний, підступний і непередбачуваний. Одним словом, це сильний ворог, якого ми військові повинні поважати», — сказав Залужний.
Генерал наголосив, що поважати Герасимова необхідно для перемоги над Росією.

https://varta1.com.ua/news/valeriy-zalu ... 64962.html

Поважати чи не поважати когось з ворогів це виключно особиста справа кожного. Хоч цивільного, хоч військового.

А от чому тоді пересічним не надають інформації, яка показує ворога, що він сильний, а також підступний та непередбачуваний (а показують практично лише, що слабкий) - ?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:46

detroytred написав:А от чому тоді пересічним не надають інформації, яка показує ворога, що він сильний, а також підступний та непередбачуваний (а показують практично лише, що слабкий)
вы серьёзно это спрашивате? люди и так в подавленном состоянии, арестович их бодрил как мог разными сказочными прогнозами, сейчас тг каналы бодрят, показывая врага жалким и глупым.

Правда может вызывать нежелательные эффекты. Не каждый способен принимать реальность такую, какая она есть. Даже тут бывало напишешь что то неприятное, у идиотов сразу приступы начинаются. Тонкая материя это всё.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 тра, 2023 21:58

vitaliian написав:Правда может вызывать нежелательные эффекты.

Та отож.
Але розчарування викликає ще гірші ефекти. Для прикладу достатньо пригадати, на мій погляд, головну причину отакого вибору у 2019.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 41304131413241334134 ... 14622>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор