Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stm написав:Бигор, вот счастлив просто снимать не в Киеве. Вроде как ничего и не изменилось, но обида сразу прошла )
Не твоє собаче діло чуже щастя Взагалі добре подалі від так-званих "українців" жити які бажають сусіду щоб здохла корова чи хата. Переживають за чуже щастя...
відчувається європейська толерантність і європейські цінності, думаю, в ЄС ви не приживетеся, запам"ятайте цей твіт
Hotab написав:Виталю назвали правильным словом. Флуман порекламировал свои Жмеринки
как мало надо хотабу для счастья) кого то обозвали и ущербному сразу стало легче на душе.)) напиши себе на мониторе "виталя дебил", может это изменит твою никчемную жизнь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 20 тра, 2023 19:58, всього редагувалось 1 раз.
Є ж спецільні програми безкоштовного житла для хитродупих біженців. Вони грошіки підхомячать, але уряди ЄС то на рахунок УКраїни запишуть - "нічого що ми зброю вчасно не надали, зате мілліонам біженців допомогли"
"Безкоштовне житло" есть. Но пособие, например, в Германии "накопить" не позволит. А рассказывать сказки... почему бы и нет?
у нас можна більш-менш саме заробити гроші не крадучи й не беручи хабарі. може й не так багато, але достатньо. єдине, що масово порушується - це сплата податків - але це теж можна побороти
Не підкажете, по яких спеціальностях? При Ваших поняттях про достатньо. Ну, окрім ІТ-шників.
Faceless написав:........ В мене зі знайомих більшість купили власне житло. То ж в кожного своє коло знайомих
1. Купили сами или "с помощью"/за счёт родителей? 2. Если сами, то их специальности?
Різні. Конкретно одинока мати 35 років - бух на фірмі, що виробляє напої. Та й загалом у мене в основному знайомі з харчової промисловості. Я трохи злукавив, звісно. Не всі молоді спеціалісти (одразу після вишів, років 25-30) обілечені. Але ті, що за 30 - всі поголовно) За чий рахунок - та по різному. Подробиці знаю хіба що по родині. Один персонаж, щоб увійти зі своєю продукцією на підприємство, заходив до технологів і казав «ну що колеги, хто тут ще без квартири?»)
у нас можна більш-менш саме заробити гроші не крадучи й не беручи хабарі. може й не так багато, але достатньо. єдине, що масово порушується - це сплата податків - але це теж можна побороти
Не підкажете, по яких спеціальностях? При Ваших поняттях про достатньо. Ну, окрім ІТ-шників.
економіст, аудитор - це те, що знаю
відразу зауважу - якщо є бажання заробити гроші, то після набуття досвіду потрібно займати більш високі посади. й працювати не по 8 годин.
а там - комерційний директор, директор з виробництва - це взагалі зараз дефіцит. багато заробили гроші на торгівлі - це так.
й таки так - ІТшники. але не біля, а справжні сеньйори-кодери.
про лікарів помовчимо - тих що реально складні, на кшталт хірургів.
а багато ще заробили різними засобами - я гадаю, як й форумчани, як там перший мільйон зароблений?
й так, останні років 10-15 доводжу, що вартість житла не відповідає зп - є таке явище, згоден з цим. тому, як з США, - в кожного свій шлях купити житло
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 20 тра, 2023 21:25, всього редагувалось 1 раз.