Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 733734735736737 ... 2890>
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 11:28

akurt написав:Це - основне питання нашого часу: «Що ти таке можеш/вмієш робити, за що тобі хтось погодиться платити гроші?»

Маєте відповідь? Точно?

Можливо, допоможе свіже повідомлення з Канади від наших українців (цитати):
«Здравствуйте, да, в квартиру переехали, можно сказать довольны и школа рядом, а с работой пока не очень, особенно у меня, предложений нормальных нет, отправляем кучу резюме но пока глухо, и параллельно учим язык, здесь нужен хороший английский для комфортного существования, с минимальным уровнем тяжеловато, старший сын уже хорошо подтянул язык за это время, а так потихоньку привыкаем к Канаде, к её странностям. За Днепром скучаю, но здесь в Виннипеге на каждом шагу наши, повсюду украинская речь, в автобус заходишь пол автобуса украинцев, есть с кем пообщаться…»

Справжні, 99.9% українці рано чи пізно опиняються в Канаді або Штатах. Давно це помітив. Мій однокласник, член Народного Руху, український націоналіст з самої школи, переїхав спочатку до Польші (за рік до війни), а як CUAET з'явився - врятувався з прифронтової Польші до Канади. Зараз постить фотки з узбережжя з підписами на кшталт "завжди про це мріяв". Дуже зворушливо.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 11:45

airmax78 написав:Справжні, 99.9% українці рано чи пізно опиняються в Канаді або Штатах. Давно це помітив. Мій однокласник, член Народного Руху, український націоналіст з самої школи, переїхав спочатку до Польші (за рік до війни), а як CUAET з'явився - врятувався з прифронтової Польші до Канади. Зараз постить фотки з узбережжя з підписами на кшталт "завжди про це мріяв". Дуже зворушливо.

Розумію ваш сарказм, але бачу що масово їде вата яка зберегла український паспорт.
finuser521

Подякував: 23 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 11:47

airmax78 написав:
  akurt написав:Це - основне питання нашого часу: «Що ти таке можеш/вмієш робити, за що тобі хтось погодиться платити гроші?»

Маєте відповідь? Точно?

«Здравствуйте, да, в квартиру переехали, можно сказать довольны и школа рядом, а с работой пока не очень, особенно у меня, предложений нормальных нет, отправляем кучу резюме но пока глухо, и параллельно учим язык, здесь нужен хороший английский для комфортного существования, с минимальным уровнем тяжеловато, старший сын уже хорошо подтянул язык за это время, а так потихоньку привыкаем к Канаде, к её странностям. За Днепром скучаю, но здесь в Виннипеге на каждом шагу наши, повсюду украинская речь, в автобус заходишь пол автобуса украинцев, есть с кем пообщаться…»

Справжні, 99.9% українці рано чи пізно опиняються в Канаді або Штатах. Давно це помітив. Мій однокласник, член Народного Руху, український націоналіст з самої школи, переїхав спочатку до Польші (за рік до війни), а як CUAET з'явився - врятувався з прифронтової Польші до Канади. Зараз постить фотки з узбережжя з підписами на кшталт "завжди про це мріяв". Дуже зворушливо.

Це змушено. Душею він в Україні. Як і ви.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 12:36

finuser521 написав:
  airmax78 написав:Справжні, 99.9% українці рано чи пізно опиняються в Канаді або Штатах. Давно це помітив. Мій однокласник, член Народного Руху, український націоналіст з самої школи, переїхав спочатку до Польші (за рік до війни), а як CUAET з'явився - врятувався з прифронтової Польші до Канади. Зараз постить фотки з узбережжя з підписами на кшталт "завжди про це мріяв". Дуже зворушливо.

Розумію ваш сарказм, але бачу що масово їде вата яка зберегла український паспорт.

З Одеси - просто повноводною рікою.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 12:37

adeges написав:
  airmax78 написав:

Маєте відповідь? Точно?

Це змушено. Душею він в Україні. Як і ви.

Я думками повністю, та однією ногою вже в Україні. Скоро зустрінемось, не сумуйте!
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 12:49

Faceless написав:
Shaman написав:
  BIGor написав:Взяв рандомну фотку з Харкова https://transphoto.org/photo/1765883/ - це все що можна сказати про Харків.

ви краще Північну Салтівку подивиться

Та то ще норм. Я якось був у Харкові, точно рік не пригадаю, десь 2007 чи трохи пізніше, в центрі бачу трамвай з написом збоку "Харківському трамваю 100 років". І, чесно кажучи, я вірю, трамвай на вигляд був десь років на 100. Але, певен, таких вже немає, навіть в невеликих містечках нові трамваї понавозили.

Цікаво, можна приклад невеликого містечка і нового трамваю?

До речі, Варшава подарувала свої бу-шні трамваї Конотопу, а вагони метро Києву. Якщо столиця не може собі фінансово дозволити оновлювати громадський транспорт, то куди вже депресивній провінції?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 13:00

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:
  Faceless написав:
Shaman написав:ви краще Північну Салтівку подивиться

Та то ще норм. Я якось був у Харкові, точно рік не пригадаю, десь 2007 чи трохи пізніше, в центрі бачу трамвай з написом збоку "Харківському трамваю 100 років". І, чесно кажучи, я вірю, трамвай на вигляд був десь років на 100. Але, певен, таких вже немає, навіть в невеликих містечках нові трамваї понавозили.

Цікаво, можна приклад невеликого містечка і нового трамваю?

До речі, Варшава подарувала свої бу-шні трамваї Конотопу, а вагони метро Києву. Якщо столиця не може собі фінансово дозволити оновлювати громадський транспорт, то куди вже депресивній провінції?

Я якраз в Конотопі бачив нові трамваї, причому ще років 10 тому. Звідки вони не питав. З маленьких містечок з трамваями більше не пригадую.

У Львові нові трамваї вже були ще бозна коли, точно більше 10 років тому.
В Одесі якось був недовго, бачив тільки старі.
В Києві є нові гарні трамваї.
Києву важко оновлювати ВЕСЬ громадський транспорт, адже його дуже багато, але є й хороші автобуси, й тролейбуси, і трамваї. В метро востаннє нові вагони з'являлися, мабуть, на якейсь з Євробачень.

Щодо міст поменше - в них і потреби куди менші. Відносно нові тролейбуси бачив в Черкасах, трамваї - у Вінниці.

Можливо щось пропустив, я не те, щоб ревізію ГТ проводив по Україні
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:01

Gastarbaiter написав:
  BIGor написав:Взяв рандомну фотку з Харкова https://transphoto.org/photo/1765883/ - це все що можна сказати про Харків.

І неважливо: заробляєш ти 300 доларів чи 3000? - місто виглядатиме так само. Дивно, що люди не розуміють: навіщо переїжджати в умовний Краків навіть на подібну зарплату? Хоча, звичайно, тут теж можна подібні локації знайти.

в умовний Краків чи в умовний Берлін на так ж зп взагалі нема сенсу переїжджати...
Shaman

Подякував: 768 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:08

Faceless написав:
Shaman написав:

ви краще Північну Салтівку подивиться

до війни трамваї були ті ж самі. як є.

можливо зараз щось зміниться, бо Салтівське депо вщент розбомбили разом з трамваями
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:14

Starikan написав:О рейтингах университетов: типичный киевский шовинизм
https://life.pravda.com.ua/society/2023/05/23/254422/
Заголовок: У лідерах – УКУ і КНУ Шевченка: які IT-виші увійшли до найкращих в Україні.
В рейтинге (который мало кто посмотрит) на первых двух местах УКУ и ХНУ.
КНУ делит 3-5 места, но о них вообще ни слова. А як же, ми СТОЛИЦЯ! а ви глибока провінція, рагулі.

Молодцы американцы, австралийцы, турки и индийцы, которые отделили столицы от бизнес- и финансовых центров и потоков. Иначе столица превращается в денежный пылесос.

УКУ - це львівський вуз :oops:

а от те, що на другому місці інжек, а ХІРЕ та ХАІ - на 10 та 17 - щось викликає в мене недовіру до цього рейтингу ;)

я може відстав від життя, але вважав Католицький універ та Києво-Могилянку більш гуманітарними ВНЗ
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 733734735736737 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти