Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 737738739740741 ... 2890>
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 00:41

gonchik74 написав:Я писав про прожити вдвох на три в Кракові без дітей і пов‘язаних з ними витрат.

Цілком можливо навіть з дітьми.
Хоча...
Тепер через санкції кредитні картки Фрідмана заморожені, а він сам змушений просити від британського уряду дозволу на зняття якоїсь суми на місяць на життя. Експерти вважають, що сума коштів, яку Фрідману дозволять знімати щомісяця, становитиме не більше 2500 фунтів. А це, за британськими мірками, доволі скромна сума.

Олігарх досить активно коментує запроваджені проти нього санкції та скаржиться на тяготи життя:

"Не знаю, як жити. Справді не знаю".

"Можливо, мені самому прибрати в будинку. Добре. Коли я був студентом, я мешкав у маленькій кімнаті в гуртожитку з чотирма хлопцями, але через 35 років це – несподівано".

"Я навіть не можу сплатити в ресторані. Я змушений їсти вдома, і я практично перебуваю під домашнім арештом".
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 09:21

slonomag написав:
  gonchik74 написав:Де в його пості слово «на одного»?)
Повторюю - тішусь, що Ваш партнер приносить 13500) Моя сім‘я живе на мою зп.

Bigor считает что зп у обоих одинаковая: Якщо 13500 зп, сім'я з двох людей. Если так, то и правда 27к это более чем нормально. Только сколько таких семей? Чаще все-таки ситуация когда муж нормально зарабатывает, а жена какой-то минимум, которого в лучшем случае хватает ей же на косметику и шмотки, и то не всегда. Хотя конечно наверное бывает и как у Bigor.

Скільки я заробляю і моя сім'я я тут не писав. Але Шаман писав що 3 кує на одного в Польщі це бідність.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 10:44

BIGor написав:
  slonomag написав:

Bigor считает что зп у обоих одинаковая: Якщо 13500 зп, сім'я з двох людей. Если так, то и правда 27к это более чем нормально. Только сколько таких семей? Чаще все-таки ситуация когда муж нормально зарабатывает, а жена какой-то минимум, которого в лучшем случае хватает ей же на косметику и шмотки, и то не всегда. Хотя конечно наверное бывает и как у Bigor.

Скільки я заробляю і моя сім'я я тут не писав. Але Шаман писав що 3 кує на одного в Польщі це бідність.

Ни чого собі, при середній ЗП 6 кзл, яка багатьом полякам може тільки снитися, вважати 14 кзл за бідність?!
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 268 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 17:30

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:й як - вона поїхала чи залишилась? ;)

Читайте уважно.
  Gastarbaiter написав:Про перееїзд вже вигадав

То що? Є сенс у переїзді при втраті у грошах (бо дорожче житло, послуги)?

питання риторичне. все залежить від людини. якщо людині філармонії або кіно - то треба в обл центр, якщо вистачає природи - то навіщо. мандрувати можна їздити хоч звідки.

більше важливо є діти чи нема? бо якщо діти - то звісно ближче до цивілізації, хоча бувають виключення. треба шукати, чи є норм школи та кружки.

особисто мені однаково де працювати - а от діти вносять правки :)
Shaman

Подякував: 768 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 17:33

BIGor написав:
  slonomag написав:

я писав трохи інше - якщо в тебе є 3 куо в Україні то взагалі не бачу сенсу їхати в Польщу на 3 куе. не знаходите, що зовсім інший зміст? ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 17:35

ЛАД написав:
  BIGor написав:.......
Пора вже зрозуміти що в розвинених країнах податки люди не даремно платять - гляньте скільки зброї купляла до війни Польща і скільки до війни купляла Україна.

Не даремно.
Но
По Кракову середня - 5500 зл. наруки десь

,а по Харькову было где-то 10000 грн. Грубо 1300 долл. против 400. В 3 раза выше.
По итогу сумма налогов в Польше намного выше. Отсюда и возможности закупки оружия.

навіть в Харкові до війни 10 т грн - це була без досвіду зп.
люди з досвідом - від 15 т грн.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 17:46

Shaman написав:якщо в тебе є 3 куо в Україні то взагалі не бачу сенсу їхати в Польщу на 3 куе.

Shaman написав:все залежить від людини. якщо людині філармонії або кіно - то треба в обл центр, якщо вистачає природи - то навіщо. мандрувати можна їздити хоч звідки.

Якщо людині важливе тільки те, як швидко вона зможе назбирати на новий айфон, тоді так, сенс їхати у Польщу з'являється хіба при Х2-Х3. А в Африці взагалі, скоріш за все, швидше збереться з 2 куо, ніж з 3 куо в Україні. Є сенс їхати в Африку на 2 куо, якщо маєш в Харкові 3 куо? Питання риторичне.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 17:57

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:я писав трохи інше - якщо в тебе є 3 куо в Україні то взагалі не бачу сенсу їхати в Польщу на 3 куе. не знаходите, що зовсім інший зміст?

Я поехал с ~6к в Украине на те же 6к в Испании. Даже меньше так как налоги. И ни капли не жалею. Бывает и такое.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 18:15

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:якщо в тебе є 3 куо в Україні то взагалі не бачу сенсу їхати в Польщу на 3 куе.

Shaman написав:все залежить від людини. якщо людині філармонії або кіно - то треба в обл центр, якщо вистачає природи - то навіщо. мандрувати можна їздити хоч звідки.

Якщо людині важливе тільки те, як швидко вона зможе назбирати на новий айфон, тоді так, сенс їхати у Польщу з'являється хіба при Х2-Х3. А в Африці взагалі, скоріш за все, швидше збереться з 2 куо, ніж з 3 куо в Україні. Є сенс їхати в Африку на 2 куо, якщо маєш в Харкові 3 куо? Питання риторичне.

Польша й Україна - не відрізняються так сильно.
якщо Україна та Африка, то Україна та Німеччина чи США - оце коректне порівняння.

спитайте в Hotab, чи має сенс - він й в Африці працював, як я зрозумів
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 25 тра, 2023 18:18, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 18:18

slonomag написав:
  Shaman написав:я писав трохи інше - якщо в тебе є 3 куо в Україні то взагалі не бачу сенсу їхати в Польщу на 3 куе. не знаходите, що зовсім інший зміст?

Я поехал с ~6к в Украине на те же 6к в Испании. Даже меньше так как налоги. И ни капли не жалею. Бывает и такое.

дивиться на деталі - нема сенсу я писав саме про 3 куо.

трохи вище в іншому повідомленні я ж писав, що при 10+куо - має сенс ;)
може має сенс й при 6 куо - хоча малувато для розвинених країн - назвемо це пограничною зп - 5-6 куо
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 737738739740741 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти