Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
mephala , це дуже прикро. Я кілька місяців годую (для майбутнього, бо поки що вона мені не треба була) чорну по 25 транзакцій в місяць , по факту жодного разу не юзавши по ділу. І все виявилось в пусту.
Hotab написав:mephala , це дуже прикро. Я кілька місяців годую (для майбутнього, бо поки що вона мені не треба була) чорну по 25 транзакцій в місяць , по факту жодного разу не юзавши по ділу. І все виявилось в пусту.
Та вже давайте не ховати бідолах завчасно, почекаємо понеділка Навіть після націоналізації миттєво все не щезне, Приват кілька років деградував
Ой+ написав:Хоча може краще застовбитись під високий? В приваті дехто ще 5 років діставав по субординованому круті % що у грн що у валюті.
4% грязными для баксов на 6 лет это круто? вроде выгоднее купить ОВГЗ.
Я перепрошую але вклад там укладався на 5 (а не на 6) років і відсотки були у валюті брудними 9% (а не 4%) (у гривні точно не пам'ятаю але теж було достатньо немало), що як на мене було дійсно дуже круто на той час
andreyiskra написав:greenozon а если, например, банк ликвидируют, кто погасит мне облигации?
банк ваши облигации хранит (вот если бы у вас были облигации самой альфы то другой вопрос) ... так же как содержимое депозитной ячейки - оно ваше ... банкротство/ликвидация банка никак вас не касается ... тем более альфу просто национализирут как примата ... ну может день не будет работать ИБ и карты, так что расслабьте анус