Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 797798799800801 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 07:38

Faceless писал(а):[Чисто з цікавості - в Конго є БС?

Звичайно що є. Кілька банків, в магазинах (деяких) термінали. Але інколи комсу за оплатою картою кладуть на покупця))). Так і повідомляють про це офіційно в магазині оголошенням на касі))
Але бідні люди розраховуються своєю (разом з мобільним оператором) внутрішньою системою платежів M-pesa.

Цікаво, почитайте.

https://creditplus.ua/blog/kenijskij-fintekh-proriv
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 07:46

Gastarbaiter писал(а):
  gonchik74 писал(а):В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.

Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?

А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.
Щодо банків - то тут є різниця.
Мінус - відділень дуже мало, в основному в центрі міста, великі черги.
Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.

З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 08:04

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):
  gonchik74 писал(а):В Польщі один, як на мене мінус - клімат. Решта мінусів притаманні іншим країнам Європи. А ті плюси, за якими так сумують свіжоприбулі (медицина, банківська сфера тощо) - то ще треба зберегти. Як і цінову доступність послуг.

Так, клімат - гівно. Хоча, наприклад, на заході України клімат теж не набагато кращій. А банківська система цілком нормальна. Що там в Україні такого особливого в цій сфері?

А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.
Плюси - немає масових банкопадів (це найважливіший плюс), зручні додатки, немає по двісті різних курсів валют.

З особливостей - трапляються безготівкові відділення - мені це поки не зрозуміло, але у людей інший менталітет.

Як нам мене, клімат навпаки кращий, більш помірний: не жарко літом, не холодно зимою.
Якщо переїхав із Кривого Рогу, то, воно може і здаватися що клімат гірший в Польщі/ЗУ.
Але чому не вернутися додому, де клімат "ліпший"?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 08:15

Hotab писал(а):antey1969 ,

Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.

Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.

Саме так.
Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.
Wisznia2021

С нами с: 24.01.22
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 08:36

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку.
Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 09:05

flyman писал(а):
  gonchik74 писал(а):Я народився і закінчив школу в ЗУ, прожив майже 30 років в Києві. В Польщі такий, як в ЗУ. В Києві більше сонячних днів. Сам клімат сухіший влітку.
Але порівнюю я з країнами середземномор‘я, Португалією, де завжди хотів жити.

А що М1860 в Польщі?
Прив"язали наручниками на роботі до батереї?
До чого оці стони та скіглення?
Руки в ноги і вперед в Португалію та інше середземномор"я. Акурт в помощь.

Київ, одне із найзабрудненіших міст Європи/світу. Зато більше сонячних днів.

До чого тут скиглення? Наручники у вигляді роботи (не дистанційної), родини, відсутності мовного бар‘єру. Здав на В1, хоча сказали, що й в2 міг би.
В кінці року закінчиться угода - може поїду кудись зимувати. Може навіть в Україну)))
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 10:03

BIGor писал(а):А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.

Ненавиджу холод. Особливо влітку. Для мене, як для ур** Азовського узбережжя, краще літо +35, ніж +20.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 10:59

Сибарит писал(а):Обратите внимание на Гондурас - великолепный ровный климат круглый год :)
Я обратил внимание на очень странную особенность - чем приятнее климат, тем хуже жизнь в социальном плане. Закон сохранения?

Чому "старнную"? Абсолютно логічну і передбачувану. Якщо у вас банани на деревах ростуть круглий рік і окрім трусів вам більше нічого не потрібно то і розвиватись вам не потрібно. А якщо у вас пів року зима - треба якось "рухатись".
Гондурас це фігня, ось Венесуела - там взагалі рай. І клімат райський і гори і море. І нафти багато. Все там прекрасно, але білося-бідосею.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 11:47

Gastarbaiter писал(а):
  BIGor писал(а):А що не так з кліматом? Мені подобається, але я з західної України - впринципі тільки зима м'якіше, а інше все те саме.

Ненавиджу холод. Особливо влітку. Для мене, як для ур** Азовського узбережжя, краще літо +35, ніж +20.

Из Мелекино, Урзуфа или Новоазовска в Кракау прибыли?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 296 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 июн, 2023 13:56

Wisznia2021 писал(а):
  Hotab писал(а):antey1969 ,

Похоже, в Германии окончательно решили наших постепенно встраивать в свою экономику.

Или отправить домой нахлебников, которые не стремятся ни к чему.

Саме так.
Статус " беженец от войны в Украине'( параграф 24) принимался в авральном порядке- до цього ніколи ще так швидко Європа не реагувала на війни. Плюс очікували велику кількість біженців, тому не оформлювали їх під " азюль" а зробили окремий параграф. Щоб подовжити дію параграфа 24 європейськім чиновникам треба знову збиратися і одноголосно подовжувати його дію. Ще, мабуть, вони сподіваються на закінчення/ зменшення активності війни до березня 2024 року. Знаю людей, хто вже має безстрокові контракти в Німеччині і подавалися на змінення параграфу, але їм відмовили: до кінця дії 24 параграфу. В дуже змінилась " тональність" в джоб центрах: хто не встиг на В2 - навіть, не знаю, чого чекати. Багато відмов.

Ну який B2 з нуля за рік? А2 якщо здають - то вже добре.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
  #<1 ... 797798799800801 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама