|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 26 чер, 2023 17:59
ЛАД! Именно так тот товарищ и делал. Среди интересных дел: предлагал приятелям в Украине из числа ученых и преподавателей организовывать публикацию их статей в журналах при условии включения его в конце списка соавторов. Точно не знаю, как конкретно использовал, думаю для солидности резюме.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 26 чер, 2023 18:04
slonomag написав:Во Франции говорят такая же хрень. Да и в Испании. Не вижу ничего хорошего в этом. Стимулируют тунеядство.
Именно так и именно во Франции. В мае встречался с нашей диаспорой во Франции так что-то и рассказывали: хочешь сей, а хочешь куй - все равно получишь ничего. Но если ты типа бедный то тебе такой паровоз выплат и льгот, что работающие завидуют. Назвали конкретные цифры, запомнил только 750 евро в месяц плюс и так далее. В основном промышляют арабы и афганцы. Отдохнув и покушав, отправляются в гости к молодым француженкам помогать затягивать корсеты.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 26 чер, 2023 18:10
ЛАД написав:Стараются подрабатывать неофициально за нал.
Да нифига 90% не старается подрабатывать. Видел я этих мексов и пакистанцев, халявщиков со стажем. Тупо целыми днями шарахаются туда/сюда, половину времени с пивом в руках. Они так десятилетиями живут, какая там подработка. Настрогают по 5 детей, по 300 на каждого в месяц получают = 1.5к евро + бесплатное жилье = нафига работать вообще. Максимум подворовуют то что плохо лежит. Вся их "работа". Одно радует что в 90% случаев они тусят у себя на районах и впринципе ты с ними особо не пересекаешься.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 26 чер, 2023 18:32
slonomag написав: akurt написав:Так ось, у нього 4 дітей та отримував соціальну допомогу таку, що йому НЕ ВИГІДНО було працювати. Будинок йому дали безкоштовно і меблями обставив теж безкоштовно. Отак вони - халявщики - і мучаються...
Во Франции говорят такая же хрень. Да и в Испании. Не вижу ничего хорошего в этом. Стимулируют тунеядство.
бачу протиріччя - то ми їдемо за високими соціальними стандартами, то починаємо їх критикувати як справжні консерватори. бо вище писали - це ж треба такі шалені податки платити. чи є бажання, щоб стандарти високі, а податки не дуже? воно так не працює. чи виникає туга за моделлю ідеальної України - високий рівень життя, але податки нехай платять інші 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 26 чер, 2023 18:41
Shaman написав: slonomag написав: akurt написав:Так ось, у нього 4 дітей та отримував соціальну допомогу таку, що йому НЕ ВИГІДНО було працювати. Будинок йому дали безкоштовно і меблями обставив теж безкоштовно. Отак вони - халявщики - і мучаються...
Во Франции говорят такая же хрень. Да и в Испании. Не вижу ничего хорошего в этом. Стимулируют тунеядство.
бачу протиріччя - то ми їдемо за високими соціальними стандартами, то починаємо їх критикувати як справжні консерватори. бо вище писали - це ж треба такі шалені податки платити. чи є бажання, щоб стандарти високі, а податки не дуже? воно так не працює. чи виникає туга за моделлю ідеальної України - високий рівень життя, але податки нехай платять інші 
Не, я же не то чтобы с пеной у рта критикую такую политику. Лично мое мнение что это не совсем правильно, но я так же продолжаю платить все положеные европейские налоги, вполне осознавая что часть из них пойдет на мексов. "шопаделать", такие правила игры, и я на них согласился. Пока не жалею. П.С. Справедливости ради мне тоже перепало от этой халявы. В виде снижения облагаемой суммы для оплаты налогов. 2 детей + неработающая жена + стимулирование мелкого бизнеса (у меня тут автономо, аналог ФОПа) = 20к попали под списание и за 2022 год я получается завел 30к, сначала посчитали 6к налогов, а вот неделю назад 4к вернули. Тоесть получается что я с 30к заплатил всего 2к налогов - как в Украине. В 2023 конечно больше будет, но все равно после всех списаний поидее выйдет около 15-20%. Уж точно не всякие заоблачные 30-40% как в Германии.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 26 чер, 2023 18:56
Shaman написав:бачу протиріччя - то ми їдемо за високими соціальними стандартами, то починаємо їх критикувати як справжні консерватори. бо вище писали - це ж треба такі шалені податки платити. чи є бажання, щоб стандарти високі, а податки не дуже? воно так не працює. чи виникає туга за моделлю ідеальної України - високий рівень життя, але податки нехай платять інші 
Взагалі немає протиріччя. Як на мене - чесні податки 50% з усіх - це прям ідеальна схема держави. Якщо ти багатий - то ти платиш 50% і тобі хватає на багате життя. Бідний - живеш на хороше пособіє. Думаю така схема буде працювати в майбутньому в усіх багатих державах. *це стосується корінних жителів, якщо ти мігрант і тобі пособіє не положено - це твої проблеми.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2023 19:02
slonomag написав:Настрогают по 5 детей, по 300 на каждого в месяц получают = 1.5к евро + бесплатное жилье = нафига работать вообще.
5 детей + 2 взрослых - как-то 1500 евро в месяц маловато. Мы - двое пенсов - в месяц расходуем "на жизнь" $800-1000, зависит от расходов на медицину (не считая арендной платы и стоматологии).
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 чер, 2023 19:35
andrijk777 написав: Shaman написав:бачу протиріччя - то ми їдемо за високими соціальними стандартами, то починаємо їх критикувати як справжні консерватори. бо вище писали - це ж треба такі шалені податки платити. чи є бажання, щоб стандарти високі, а податки не дуже? воно так не працює. чи виникає туга за моделлю ідеальної України - високий рівень життя, але податки нехай платять інші 
Взагалі немає протиріччя. Як на мене - чесні податки 50% з усіх - це прям ідеальна схема держави. Якщо ти багатий - то ти платиш 50% і тобі хватає на багате життя. Бідний - живеш на хороше пособіє. Думаю така схема буде працювати в майбутньому в усіх багатих державах. *це стосується корінних жителів, якщо ти мігрант і тобі пособіє не положено - це твої проблеми.
Така система оподаткування, нажаль, має досить негативні наслідки: вичавлює високо оплачуваних фахівців з країни. А допомогу, нажаль, також зараз здебільшого отримують нові емігранти, які ще палець о палець не вдарили на користь країни, в яку приїхали. Саме тому і поширюються праворадикальні погляди в країнах золотого міль'ярду. Ситуація коли уряд садить тобі на шию сім'ю емігрантів і не запитує, чи тобі це подобається це чи ні, не може тривати вічно. Насправді те, що це все ще триває мене дуже дивує.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 чер, 2023 19:43
slonomag написав: akurt написав:Так ось, у нього 4 дітей та отримував соціальну допомогу таку, що йому НЕ ВИГІДНО було працювати. Будинок йому дали безкоштовно і меблями обставив теж безкоштовно. Отак вони - халявщики - і мучаються...
Нескромный вопрос, ваша жена трудоустроена? 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2023 19:48
airmax78 написав: andrijk777 написав:Взагалі немає протиріччя. Як на мене - чесні податки 50% з усіх - це прям ідеальна схема держави. Якщо ти багатий - то ти платиш 50% і тобі хватає на багате життя. Бідний - живеш на хороше пособіє. Думаю така схема буде працювати в майбутньому в усіх багатих державах. *це стосується корінних жителів, якщо ти мігрант і тобі пособіє не положено - це твої проблеми.
Така система оподаткування, нажаль, має досить негативні наслідки: вичавлює високо оплачуваних фахівців з країни. А допомогу, нажаль, також зараз здебільшого отримують нові емігранти, які ще палець о палець не вдарили на користь країни, в яку приїхали. Саме тому і поширюються праворадикальні погляди в країнах золотого міль'ярду. Ситуація коли уряд садить тобі на шию сім'ю емігрантів і не запитує, чи тобі це подобається це чи ні, не може тривати вічно. Насправді те, що це все ще триває мене дуже дивує.
В 47% входит образование твоих детей, твоя будущая пенсия, медицина на любой случай (а не только пока ты вкалываешь на дядю). А главное - гарантия, что завтра тебя не придут раскуркуливать сограждане из ближайшего гетто. Это европейский вариант. Есть ещё американский вариант: 37% плюс местные налоги. Но там тебе надо платить ипотеку за жильё в богатом районе - или же носить с собой везде ствол и вырастить глаза на затылке. Ни из Америки, не из Европы почему-то высокооплачиваемы спецы ни в Украину, ни в Африку не бегут. Им и дома хорошо, и 47\37+% процентов жить не мешают.
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
|