|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 27 чер, 2023 17:53
lel написав:По валютній картці досить важко виконати вимоги безоплатності.
Зовсім не важко. Там умова безкоштовності вцілому пакета - тобто якщо виконали умови по гривневій, значить виконали для усього пакету. Це якщо гривнева і валютна в різних пакетах - наприклад одна в Ультрі а інша у вайті - тоді треба виконувати умови безкоштовності кожного пакету окремо. Але в цьому випадку простіше картку в ультрі закрити а у вайті перевідкрити
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 27 чер, 2023 19:02
Investor_K написав:Хтось ще крутить каруселі?
з таки цінами і доходами в грн + курс валюти, луди можуть відкрити тільки...... вікно. каруселі то для діток
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 19:16
Alien написав: lel написав:По валютній картці досить важко виконати вимоги безоплатності.
Зовсім не важко. Там умова безкоштовності вцілому пакета - тобто якщо виконали умови по гривневій, значить виконали для усього пакету. Це якщо гривнева і валютна в різних пакетах - наприклад одна в Ультрі а інша у вайті - тоді треба виконувати умови безкоштовності кожного пакету окремо. Але в цьому випадку простіше картку в ультрі закрити а у вайті перевідкрити
Раніше так і було, як зараз нажаль перевірити не можу бо на валютній 0. Умови для пакету, а не для кожної картки з пакету.
-
sergia
-
-
- Подякував: 128 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 20:21
У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 20:42
Investor_K написав:У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
Чому б не придбати валютні облігації?
-
AndriyQ
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 22:31
Investor_K написав:У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
Хіба охоронців не мобілізують ? Можна додати дохід від оптової купівлі продажу валюти, декілька разів на місяць
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 27 чер, 2023 22:32
AndriyQ написав: Investor_K написав:У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
Чому б не придбати валютні облігації?
бо немає кожного дня відсотка) розмістив гривню на швидкому і все,кожен день після 8 ранку пару гривень на картку
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 28 чер, 2023 09:49
kuzmich написав: sergia написав:А Альфою зараз нітхо не користується? Ніби найкращий курс зараз
только депозит на 105 дней (99 + 5 на заказ), заказ после того как на карту упадут, ну и бонусом 96 с затертыми мордами
Отдали в день окончания депозита, синими, до круглого числа докупил по курсу кассы 37.3. Киев. Без блата, звонков из ЦО, НБУ, СБУ, ГУР.
-
striped
-
-
- Подякував: 3627 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 11:19
sens написав: Investor_K написав:У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
Хіба охоронців не мобілізують ? Можна додати дохід від оптової купівлі продажу валюти, декілька разів на місяць
дохід від оптової купівлі продажу валюти отримує обмінник а не клієнт
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 13:11
J написав: sens написав: Investor_K написав:У мене з доходів - грн депо І робота охоронцем. Мільйони у валюті у банківській системі без доходу
дохід від оптової купівлі продажу валюти отримує обмінник а не клієнт
чому ви так вирішили? Все що покупка-продажа але без ліцензії через міняли наприклад що це буде?
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3