Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ker написав:Відносно інших банків цього місяця кешбек тут сльози Навіщо мені на книги 5%, коли найбільше витрачаєш на продукти та транспорт
В смысле слёзы радости? У меня в этом месяца на хавчик всё так же 1.5% Какой ещё банк за кредитные даёт хотя бы столько же? У Аккорда в этом месяце еда в повышенные категории не входит. А у Глобуса КЛ только для старых клиентов.
ker написав:Відносно інших банків цього місяця кешбек тут сльози Навіщо мені на книги 5%, коли найбільше витрачаєш на продукти та транспорт
Ну не знаааю, у мене кафешка як книги пробивається. Але там із умовно нормальної їжі тільки кава і піца, ні салатиків ні рису з котлеткою їсти не можна
Банк повне дно! Протягом пільгового періоду використав 35173.66 грн до кінця липня повернув 34173.66 грн. Тобто фактичний борг на кінець місяця 1000,00 грн. нарахували відсотки 2604,65 грн. Це відсоткова ставки типу в конторках які надають споживчі кредити під сотні річних. Однозначно нікому не раджу мати справи з фактично шахраями. А izibank бажаю гарної дороги в слід за "рускім корабльом" з тим же результатом.
P.S.: буду вдячний за поради як краще подати скаргу до НБУ
Andrew_LV написав:Банк повне дно! Протягом пільгового періоду використав 35173.66 грн до кінця липня повернув 34173.66 грн. Тобто фактичний борг на кінець місяця 1000,00 грн. нарахували відсотки 2604,65 грн. Це відсоткова ставки типу в конторках які надають споживчі кредити під сотні річних. Однозначно нікому не раджу мати справи з фактично шахраями. А izibank бажаю гарної дороги в слід за "рускім корабльом" з тим же результатом.
P.S.: буду вдячний за поради як краще подати скаргу до НБУ
https://bank.gov.ua/ua/consumer-protect ... ns-appeals Так и пиши: "Я, имярек, подписал в своё время согласие с тем, что за вылет из грейса банк побреет по полной за всю максимальную сумму кредита, которая была использована за период грейса и теперь на это жалуюсь" Рекомендую подавать сразу на все банки с кредитками, имеющими грейс - он кабы не у всех так организован.
Востаннє редагувалось moveton в Вів 01 сер, 2023 12:26, всього редагувалось 1 раз.
Это так не работает, если не погасили хоть копейку по кредиту, то выпадаете из грейса и платите проценты на всю сумму. Рекомендую изучать договора перед проведением процедур.