Ринок праці

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 2021222324 ... 46>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:51

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Hennady написав:Как бы... Понятно, откуда автор?

эгеж... Це для "красного словца" написано. не переймайтесь. Тут я, у центрі "вілної країни вільних людей"(c). Насправді мої спіч не стосуєтся війни, я трохі про інше, но то таке.

flyman
Те що стопкран, НАТО сказало - то все маячня. 90% стада туди хочуть... Ось в чому проблема.
Нихто не хоче будувати тут своє, а вважають, що повинно надати НАТО та ЕС "сладкую жизнь" кожному українцю. Так все життя - хтось повинен українцю надати все. Маєток, бентлі, круту зарплатню, 2 раза на рік путевку на Балі та Грецію... Но нихто з цих не хоче РОБИТИ. Всі хочуть спати до обіда, вставати, їхати у чистий офіс у центрі, преекладати папірці и получати 10К баксів мінімум....
В мене тут однокашник з Одеси релакнувся. Там в Аеропорту працював. Каже - Дімон, візьми на роботу. Кажу - ок, столяром підеш на меблю? Він - та ні, то важко, стружка... Говорю - тоді у АТБ охоронником або у Єпіцентр. Він - та там ЗП маленька.... Питаю - а що ти хош? Він - ну щоб сідіти, бумагу заполняти, на телефон відповідати, ну та щоб ЗП була гідна, мінімум 30К... Я йому - ну шукай )))

Трхі дав у бік від теми, тому дякую всім, та ззавершую. Все одно толку мало з цього. Історія це вже неодноразово доказувала )))
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 12:15

dimo_0n написав:В мене тут однокашник з Одеси релакнувся. Там в Аеропорту працював. Каже - Дімон, візьми на роботу. Кажу - ок, столяром підеш на меблю? Він - та ні, то важко, стружка... Говорю - тоді у АТБ охоронником або у Єпіцентр. Він - та там ЗП маленька.... Питаю - а що ти хош? Він - ну щоб сідіти, бумагу заполняти, на телефон відповідати, ну та щоб ЗП була гідна, мінімум 30К... Я йому - ну шукай )))

все залежить від того що за бумаги і який процес їх заповнення.
якщо він шурумпає мізками щоб їх заповнювати то скільки ви платити хотіли то?
5 копійок за інтелектуальну роботу?
завжди добивало це відношення коли фізичну роботу видно а інтелектуальну ні.
пам’ятаю одну прибиральницю яка вічно бубніла.
сидять цілими днями за компом та кнопки натискають - та за що їм гроші платять?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 12:44

За крок до перевороту думок©

dimo_0n написав:Те що стопкран, НАТО сказало - то все маячня. 90% стада туди хочуть... Ось в чому проблема.
Нихто не хоче будувати тут своє, а вважають, що повинно надати НАТО та ЕС "сладкую жизнь" кожному українцю. Так все життя - хтось повинен українцю надати все. Маєток, бентлі, круту зарплатню, 2 раза на рік путевку на Балі та Грецію... Но нихто з цих не хоче РОБИТИ. Всі хочуть спати до обіда, вставати, їхати у чистий офіс у центрі, преекладати папірці и получати 10К баксів мінімум....
В мене тут однокашник з Одеси релакнувся. Там в Аеропорту працював. Каже - Дімон, візьми на роботу. Кажу - ок, столяром підеш на меблю? Він - та ні, то важко, стружка... Говорю - тоді у АТБ охоронником або у Єпіцентр. Він - та там ЗП маленька.... Питаю - а що ти хош? Він - ну щоб сідіти, бумагу заполняти, на телефон відповідати, ну та щоб ЗП була гідна, мінімум 30К... Я йому - ну шукай )))

Трхі дав у бік від теми, тому дякую всім, та ззавершую. Все одно толку мало з цього. Історія це вже неодноразово доказувала )))

З одного боку то так, наче правильно - робити не хочете, а мати все хочете...
Але тут всюди має бути "В МІРУ!!!"
От, далеко не підемо - от я вкалував майже 11р. ПІДРЯД день-в-день! Рідко коли брав вихідний...
І так, я заробив на дві квартири (+економив на всьому)
Але!
Але дивимось тепер з іншого боку!
11р. не мав часу приділяти на сім'ю/дітей і, взагалі, на нормальне життя... - тоді питання - а нах тоді таке життя???!
Має бути все в міру!
Тобто, якщо просто в нас працювати 5днів на тиждень на ЗВИЧАЙНІЙ роботі - то тільки на їжу/одяг і комуналку можна заробити і раз на рік поїхати на 10днів з сім'єю в Затоку. Все.
Нуль перспектив.

Тож, "не все так однозначно"©

Робота має бути В МІРУ і нормально оплачувана!

Особисто для мене/в моєму розумінні - це завжди мало бути 5днів/тиждень із зарплатою 1Кдол/міс(чи еквівалент в грн)
Тобто, отака має бути середньозважена ПОСТІЙНА зарплата на середньозваженій/середньоважкій роботі!

Якось так :D
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:22

После войны останутся там, где больше платят. ЗСУ сейчас получают хорошие деньги и думаю после войны они захотят получать столько же.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:35

Игорь Алексеевич написав:После войны останутся там, где больше платят. ЗСУ сейчас получают хорошие деньги и думаю после войны они захотят получать столько же.

дуже гарне бажання. залишилось визначити, як саме можна заробляти такі ж самі гроші після війни.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:41

Игорь Алексеевич написав:После войны останутся там, где больше платят. ЗСУ сейчас получают хорошие деньги и думаю после войны они захотят получать столько же.

Тобто продовжать службу? А яким чином зберегти такі виплати, якщо і зараз є диференціація в залежності від того де саме служба. І хто не на передку, то аж не так багато отримує. Біля мене розташування бригади недалеко, то к-ть лексусів і того ж рівня тачок навколо частини дуже зросла, ще і думаю як потім просто навіть підтримувати експлуатацію, якщо війна і виплати закінчаться. Але і військовим пенсіонерам тепер сильно підтягли виплати, ті що служили ще за срсру відсужують по 30-40 тис. Як всі ці виплати і всі обіцяні пільги потім тягти без багаторазової девальвації не уявляю.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:42

Investor_K написав:
  Shaman написав:

дуже гарне бажання. залишилось визначити, як саме можна заробляти такі ж самі гроші після війни.

Іти в найманці у зони конфліктів.

а я вже про це й думав, й писав.

виходячи з того, що ми маємо Україні треба дозволити створення ПВК, але без права діяльності всередині держави. я гадаю, як глобальний наслідок цієї війни, на теренах Раші виникне потреба в російськомовних вояках.

й зброю теж доведеться дозволити. й швидко вчитися відповідально з нею поводитися.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:52

Shaman написав:чому? а хто там буде чекати наших чоловіків?
із Закарпаття сотні тисяч їхало щороку на заробітки. Знаю чимало випадків, коли вдається таки виїхати і робота знаходиться, часто на "старому" місці
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 10:13

Існуюча система не в змозі не те, що побудувати нову сильну державу, а навіть і відбудувати стару. Вона приречена. Це треба усвідомити, якщо ми не хочемо повторення старих помилок.
Існуюча система має стати грунтом для нових паростків.
Я би робив ставку на тих, кому не більше 17.
І єдине, що ми можемо їм дати - гарну ідею.
Решта - то треш
Навуходоносор

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1022 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 10:21

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:чому? а хто там буде чекати наших чоловіків?
із Закарпаття сотні тисяч їхало щороку на заробітки. Знаю чимало випадків, коли вдається таки виїхати і робота знаходиться, часто на "старому" місці

сотні тисяч, не мільйони. якщо в нас мільйон поїде на заробітки, то й безвіз трохи прикрутять, бо насправді він не дає права на підробітки.
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 2021222324 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти