Ринок праці

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 2223242526 ... 46>
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 13:44

Игорь Алексеевич написав:
  Shaman написав:а пересічний громадянин - той обов'язково лише 8-10 т грн.
А можете назвать где получают более 20 тыс.грн., если не спец и без мозгов??? А вот если спец и с мозгами, то можно в разы больше, но есть одно НО...многие боятся ответственности в бизнесе и хотят быть наёмным, а ездить на мерсе...

шаблон на шаблоні.

початківець всюди отримує мало, а от 15-20 т грн - це виконуєш свою роботу, й так - ні про що не думаєш зайвого.

а якщо нічого не вмієш - так вибачте, треба навчитись - чи можна просто щось носити.

на машину можна заробити не лише власником бізнесу. а мерс - це лише чийсь фетіш. може хтось хоче на бентлі чи на ройсі. :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 13:56

Shaman написав:якщо руки з правильного місця - від 30 т грн. 20 т грн - вони тобі ще послугу роблять. не так вже багато, але не міфічні 8 т грн. оце цифри мирного життя наразі.

20% вакансій до 10К (на руки 8К), більше 50% до 15К (на руки 12К) на одному з сайтів для пошуку роботи. так що в кого ще міфологія.

https://www.work.ua/jobs/?advs=1&employment=74
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:01

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Shaman написав:а якщо нічого не вмієш - так вибачте, треба навчитись - чи можна просто щось носити.
Если работник чего хочет достичь или научиться, то он сразу поймёт, на хрена мне надо вкалывать ежедневно за 20 тыс, когда я могу открыть свою фирму и получать в 5 раз больше. Но, таких мало, верней есть достаточно способных людей, но их затягивает соточка, пивусик и они считают, что всего достигли. Т.е. их устраивает жизнь от зар.платы до зарп.платы. А потом обвинения корешей в соточке , что не хватает денег и начальник жлоб и вообще всё в стране хреново....
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 30 лип, 2023 14:04, всього редагувалось 2 разів.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:01

Shaman написав:
  Успіх написав:Я тут нікого не здивую, якщо скажу, що я готовий повернутись на 15-20Кгрн/міс.(так я заробляв до 24.02 і так зараз мій знайомий заробляє - розвозить товар по магазинах)
Може тому що:
1. маю заощадження + добудовується квіточка, яку планую здавати в оренду
2. А може просто дізнався "ціну життя"?

Швидше варіант 2 ;)

не кажіть гоп.

це зараз зрозуміло, ви потребуєте відпочинку. але трохи відпочивши, побачите, що заощадження втрачаються швидко - й щось знову придумаєте. маю надію, більш ефективне ;)

лінь шукати його ж текст - але він писав що після війни він буде жити в своє задоволення а не працювати.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:08

Игорь Алексеевич написав:когда я могу открыть свою фирму и получать в 5 раз больше.

наша пісня гарна нова... Вже мали цю дискусію: щоб один отримував в 5 разів більше в своїй фірмі то 4 його колег по бізнесу повинні збанкрутувати.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 30 лип, 2023 14:09, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:09

mephala написав:
  Shaman написав:якщо руки з правильного місця - від 30 т грн. 20 т грн - вони тобі ще послугу роблять. не так вже багато, але не міфічні 8 т грн. оце цифри мирного життя наразі.

20% вакансій до 10К (на руки 8К), більше 50% до 15К (на руки 12К) на одному з сайтів для пошуку роботи. так що в кого ще міфологія.

https://www.work.ua/jobs/?advs=1&employment=74

подивися першу сторінку там й 11, й 15, й 20 т грн - готові взяти студента. тобто це початкова зп, люди розуміють що з досвідом на таке не підуть.

й знову ж таки - оператор кол-центру - це складна робота? як раз для студента.

менеджери з продажу - так тут майже всюди мінімалка оклад. а все інше -відсоток від результатів - цифри бувають різні.

давайте на фінансовому форумі, де кожен другий жаліється на фінмон, не розповідати про низьку зп. давайте кожен за свою зп буде відповідати, а не загалом про всіх.

я знаю, що є низькі зп - але дуже багато є компенсуючих механизмів, про які ви навіть не здогадуєтесь, в тому числі що людина лише робить вигляд, що працює - й отримує 10 т грн (на форумі цей спосіб має власне ім'я :D ). або пенсіонер.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:13

Дюрі-бачі написав:
  Игорь Алексеевич написав:когда я могу открыть свою фирму и получать в 5 раз больше.

наша пісня гарна нова... Вже мали цю дискусію: щоб один отримував в 5 разів більше в своїй фірмі то 4 його колег по бізнесу повинні збанкрутувати.

Сейчас как раз такое время для открытия. Многие работали по старинке и с рекламой вчерашний день. Сегодня можно начинать дело, если есть мозги и можешь думать завтр.днём. А то у многих отговорка - война, бизнес стоит т.п. У меня наоборот мозги кипят, полно клиентов и боюсь иногда кого то зыбыть...
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 30 лип, 2023 14:14, всього редагувалось 1 раз.
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:14

Дюрі-бачі написав:

Як все просто - всі відкривають свої фірми і фори і отримують 100 тисяч у місяць) є ще таке поняття як платіжоспрможний попит - чи фірми один у одного все будуть купляти?)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:15

Игорь Алексеевич написав:
  Shaman написав:а якщо нічого не вмієш - так вибачте, треба навчитись - чи можна просто щось носити.
Если работник чего хочет достичь или научиться, то он сразу поймёт, на хрена мне надо вкалывать ежедневно за 20 тыс, когда я могу открыть свою фирму и получать в 5 раз больше. Но, таких мало, верней есть достаточно способных людей, но их затягивает соточка, пивусик и они считают, что всего достигли. Т.е. их устраивает жизнь от зар.платы до зарп.платы. А потом обвинения корешей в соточке , что не хватает денег и начальник жлоб и вообще всё в стране хреново....

у вас точно власний бізнес? щоб відразу заробляти 100 т грн - це хіба що тато подарує працюючий бізнес. й скільки треба вкласти в такий бізнес - кілька мільйонів?

а так скажіть панове бізнесмени, через скільки часу новий бізнес дає прибуток - рік, більше-менше?
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 14:15

cherchiltank написав:Як все просто - всі відкривають свої фірми і фори і отримують 100 тисяч у місяць) є ще таке поняття як платіжоспрможний попит - чи фірми один у одного все будуть купляти?)

А можно узнать у Вас фирма или вы наёмный???
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 2223242526 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему