Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Игорь Алексеевич написав:когда я могу открыть свою фирму и получать в 5 раз больше.
наша пісня гарна нова... Вже мали цю дискусію: щоб один отримував в 5 разів більше в своїй фірмі то 4 його колег по бізнесу повинні збанкрутувати.
Ну тут можливо отримувати додану вартість, коли колеги по професії, наприклад стоматологи чи програмісти працюють на твоїй фірмі, то дохід може бути в н-ну к-ть разів вищий. Але щодо найманого працівника, то, наприклад, в моїй локації найбільший і чи не єдиний важковаговик "Леоні" (автокабеля) цілком собі назбирує працівників за 8-10 тис чистими на конвеєр в 3 зміни з високими нормативами виробітку.
я не в Києві. й бачу, як народ крутить носом при цифрі 20 т грн. та й при 30 т грн не надто щасливий. так це зп в обласному центрі. в маленьких містечках трохи гірше, але знову ж таки - чим займатись. скільки гадаєте зараз отримує тракторист? чи комбайнер?
я не в Києві. й бачу, як народ крутить носом при цифрі 20 т грн. та й при 30 т грн не надто щасливий. так це зп в обласному центрі. в маленьких містечках трохи гірше, але знову ж таки - чим займатись. скільки гадаєте зараз отримує тракторист? чи комбайнер?
вакансії - не дуже надійний індикатор.
вакансии хватает ума шоблу из центра занятости брать и давать как свои даже боюсь чего они там себе по планам на налоги нарисуют если настоящие цифры публиковать но физ работа зарплаты конкурируют с Польшей - Чехией, факт
yama написав:у вас есть для меня вакансия в Киеве так что б после снятия жилья осталось поболее 20 тис, хотя б 30
5 минут на оформление СПД и всё в ваших руках. Можно и более 100тыс в мес. зарабатывать. Правда многие хотят сидеть на диване, плакаться, что война и всё в жизни хреново, не нести ответственности, но найдите мне работу на дому у компа с з.пп. выше 50тыс.грн.