Letusrock написав:наприклад Херсон і Запоріжжя повертають, в ОРДЛО перехідний період і вибори під наглядом ООН через 2 роки. Крим на 20 років в оренду чи за скобки, потім спільне управління Україна+Туреччина+ЄС+рф+крим.татари ще 20 років
ого, які плани. Залишився маленький момент - щоб Путін на це погодився.
Denik написав:Ви не бачите головного за сьогодні. Курс долара до рубля сьогодні пробив вже 95. Не вистачить грошей у хуйла до його "виборів" воювати в такому темпі .
Не меліть дурниць. Там в липні продано більше нових автівок, ніж у нас буде продано за рік. Рубль просто девальвує, менше почнуть купувати нових автівок. Але кількість мобіків і ВПК від цього не зменшиться.
Суд над експрезидентом Сполучених Штатів Америки пройде у розпал президентської кампанії-2024. Федеральний суддя, який розглядає справу про неналежне поводження колишнього президента США Дональда Трампа з секретними документами, призначив судовий розгляд на 20 травня 2024 року. Судовий процес над Трампом відбудеться менш ніж за пів року до президентських виборів у США, які пройдуть у листопаді 2024 року.
чи не зіграє це на руку руспубліканцям, типу Трамп - мученик, в очах місцевих реднеків
thenewepic написав:ого, які плани. Залишився маленький момент - щоб Путін на це погодився.
))))
при наявності дійсно щирих намірів США, ЄС, Китаю і Ко, путіна й питати не будуть. І нас теж
при наявності намірів, звісно. Проте я не знаю, які наміри у перечислених субʼєктів. І поки що не бачу ознак того, що буде реалізуватися саме описаний сценарій.
andrijk777 написав:............. Ну це проблема не стільки України, це проблема світу(Заходу в основному). Завжди існувала система удар-контрудар. Тобто система "стримування". Корея - напали одні, втрутились інші. В'єтнам - напали одні, втрутились інші. Ірак захопив Кувейт - втрутилось США(НАТО). І т.д.
Але на Україні(Грузії) система дала збій. Чому? Не знаю. Часи вже не ті, напевно. 21 століття вже, а ті хто живе в 19, то хай собі живуть в 19. Якщо попустять і це "порушення системи" то можна ставити хрест на "системі світової безпеки". Я вважаю це впевнений крок до третьої світової війни. Ну але не мені вирішувати такі питання.
Але в мене особисто є надія що все-таки не попустять.
В ваших примерах не было прямого столкновения ядерных держав. В Ираке вообще не было столкновения ядерных держав ни в каком виде. В Корее и Вьетнаме Союз вмешивался, но примерно так же, как сегодня США у нас, т.е. поставками оружия, обучением. Были, конечно, и наши (советские) "специалисты" и "инструкторы", но непосредственное участие в боевых действиях всегда категорически отрицалось. И там не было агрессии, формально воевали корейцы с корейцами, вьетнамцы с вьетнамцами. США только "оказывали помощь" одной из сторон. Путин пытался у нас разыграть примерно такое же ("защита Донбасса" или "защита русскоязычных"). Не вышло. Но идти на прямое участие в нашей войне, т.е. на прямое столкновение ядерных держав, рискуя переходом войны в ядерную, Запад не хочет. Так же, как этого не хотел Союз в Корее или Вьетнаме.
Denik написав:Ви не бачите головного за сьогодні. Курс долара до рубля сьогодні пробив вже 95. Не вистачить грошей у хуйла до його "виборів" воювати в такому темпі. Пропозиція після курсу 100 перейменувати рубль в хуйбль. Валюта хуйла так би мовити. Не вистачає у орків грошей на ..............
Не вистачає. Но падение рубля не спонтанный процесс, а вполне намеренный и управляемый:
Минфин в августе направит на покупку иностранной валюты и золота в рамках бюджетного правила 40,5 млрд рублей. Об этом говорится в заявлении министерства, опубликованном 3 августа. ......