|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 сер, 2023 08:22
dr_bastm написав:beee Тобто ви не платили комуналку на 60 тисяч і щось кажете про Європу? Мабуть довго копили борг, який вже зменшився на інфляцію, а може і на депо клали ті гроші. Тобто ще й заробили. А пеню ЖЕКу мабуть не платили?
60000 жеку? Навіть при 100 м2 та 20 грн за метр у приватному жеку, це 2.5 років не оплати. У комунальному і 80 м - 9 років. Певен, там ще борг тисяч 150 мінімум за тепло є. Але що поробиш, якщо вчасно сплачувати комуналку, то звідки залишиться на інвестиції у дорогу київську нерухомість
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 сер, 2023 10:52
adeges написав: dr_bastm написав:beee Тобто ви не платили комуналку на 60 тисяч і щось кажете про Європу? Мабуть довго копили борг, який вже зменшився на інфляцію, а може і на депо клали ті гроші. Тобто ще й заробили. А пеню ЖЕКу мабуть не платили?
60000 жеку? Навіть при 100 м2 та 20 грн за метр у приватному жеку, це 2.5 років не оплати. У комунальному і 80 м - 9 років. Певен, там ще борг тисяч 150 мінімум за тепло є. Але що поробиш, якщо вчасно сплачувати комуналку, то звідки залишиться на інвестиції у дорогу київську нерухомість
Вообще то не платило много. Жек - контора застройщика. При конском тарифе - 5 грн кВт, 17 грн м2 - не было уборок. t теплоносителя зимой 38°. ТУ не выполнили, коммуникации по временной схеме. За что платить? Это с весны контору сменили, ТУ выполнили, коммуникации закончили, прямые договора подписали, тариф правда я так и не увидел 1.68 грн кВт, его ж подняли в 2 раза. Плюс война шла. с какого перепугу я, обычный гражданин, должен был платить за коммуналку, когда существование страны вообще было под угрозой? Вы вообще нормальные, А?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 06 сер, 2023 11:37
beee написав:adeges написав: dr_bastm написав:beee Тобто ви не платили комуналку на 60 тисяч і щось кажете про Європу? Мабуть довго копили борг, який вже зменшився на інфляцію, а може і на депо клали ті гроші. Тобто ще й заробили. А пеню ЖЕКу мабуть не платили?
Вообще то не платило много. Жек - контора застройщика. При конском тарифе - 5 грн кВт, 17 грн м2 - не было уборок. t теплоносителя зимой 38°. ТУ не выполнили, коммуникации по временной схеме. За что платить? Это с весны контору сменили, ТУ выполнили, коммуникации закончили, прямые договора подписали, тариф правда я так и не увидел 1.68 грн кВт, его ж подняли в 2 раза. Плюс война шла. с какого перепугу я, обычный гражданин, должен был платить за коммуналку, когда существование страны вообще было под угрозой? Вы вообще нормальные, А?
Вообще нормальные. Вперше підтримаю Франта. Ще і виконавець крайній. Як надавач послуг, так і судовий))) Я б глянув, як такий фінт вийшов би з варшавським цоколем)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 сер, 2023 12:48
beee, в принципі, держава -- це інструмент примусу у першу чергу. А от для чого цей примус робиться, це вже у другій черзі, особливо коли шукають справедливість  Я тільки не розумію де тут про обвал або хоча б про ціни на житло ?!  Я ніяк не можу продати брежнєвку на Солом'янці 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 507 раз.
- Подякували: 1309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Нед 06 сер, 2023 13:14
Amethyst написав:beee, в принципі, держава -- це інструмент примусу у першу чергу. А от для чого цей примус робиться, це вже у другій черзі, особливо коли шукають справедливість  Я тільки не розумію де тут про обвал або хоча б про ціни на житло ?!  Я ніяк не можу продати брежнєвку на Солом'янці 
Так озвучьте метраж, состояние, єтажность ? П.С. Я б купил брежневку тіс.за 10. Больше оно не стоит в данніх услових.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3099 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 сер, 2023 13:39
Amethyst написав:beee, в принципі, держава -- це інструмент примусу у першу чергу. А от для чого цей примус робиться, це вже у другій черзі, особливо коли шукають справедливість  Я тільки не розумію де тут про обвал або хоча б про ціни на житло ?!  Я ніяк не можу продати брежнєвку на Солом'янці 
Поставили цену за метр дороже цены ремонта или нет?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 сер, 2023 13:43
Хомякоид написав: Amethyst написав:beee, в принципі, держава -- це інструмент примусу у першу чергу. А от для чого цей примус робиться, це вже у другій черзі, особливо коли шукають справедливість  Я тільки не розумію де тут про обвал або хоча б про ціни на житло ?!  Я ніяк не можу продати брежнєвку на Солом'янці 
Так озвучьте метраж, состояние, єтажность ? П.С. Я б купил брежневку тіс.за 10. Больше оно не стоит в данніх услових.
У Вынныци повно их по 7-8-9 вже чы як?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 сер, 2023 13:43
барабашов написав: Amethyst написав:beee, в принципі, держава -- це інструмент примусу у першу чергу. А от для чого цей примус робиться, це вже у другій черзі, особливо коли шукають справедливість  Я тільки не розумію де тут про обвал або хоча б про ціни на житло ?!  Я ніяк не можу продати брежнєвку на Солом'янці 
Поставили цену за метр дороже цены ремонта или нет?
под 17..18 годовых сдач
Востаннє редагувалось Amethyst в Нед 06 сер, 2023 13:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 507 раз.
- Подякували: 1309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Нед 06 сер, 2023 13:44
Раз речь зашла о жеках, я вижу тут их работники сидят. То прыжок в обслуживании сделала столица. Я помню на Хоффман Хаус наше осбб выгнало их УК с позором, плюс иски. Но сегодня столицу нужно похвалить. Их УК dim 9000 отличная. Я в войну им наперёд платил. Кстати, наверное как и остальные. Вот пример, когда наполняемость более 100% без принуждения. Что варшавский, что севен обслуживание на уровне
Может быть чуть-чуть хуже в Славутиче, но тоже достойно. Платил всю войну с запасом.
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 06 сер, 2023 13:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2