Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 48084809481048114812 ... 14849>
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:10

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Тільки не треба демагогії про те що вони тут витрачали.
У нас основний податок це податок на зарплату а не податок на споживання.

Саме так: їх дружини тут витрачали зароблені гроші і податки платили ті, хто продавав їм товари та послуги. Також підтримували валютний баланс...
Який в дупі валютний баланс?
1 Тут вони не створили нічого
2 Їхні дружини долари/євро їсти ще не навчились , а тому враховуючи що їх чоловіки нічого тут не створили- купили імпортні товари...
3 Таким чином
Діти ходили/ходять в садочки - безкоштовно , діти вчаться безкоштовно , батьки пенсіонери пенсію отримують - це витрати платників податків України

А де в цій формулі дохід України?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:20

Гардиан в вопросах условий для мира более обтекаемый
https://www.theguardian.com/world/2023/ ... bia-summit

еще от эстонская газета шото пишет
https://rus.postimees.ee/7829135/v-saud ... -v-ukraine

Перелік країн-учасниць, який досі не був відомий повністю:

з Європи – Болгарія, Британія, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, Словаччина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швеція, ЄС як союз;

з Близького Сходу та Азії – Саудівська Аравія, Австралія, Бахрейн, Індія, Йорданія, Катар, Кувейт, Союз Коморських Островів, Китай, Корея, Туреччина, Японія;

з Африки – Єгипет, ПАР;

Північна Америка – Канада і США;

з Південної Америки – Аргентина, Бразилія, Чилі, а також ООН як організація. Раніше ЗМІ називали серед учасників Мексику, проте в опублікованому списку її немає.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 сер, 2023 22:24, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:24

Water написав:За кордоном в освіта для дітей в основному безкоштовна... Тобто, дитина без питань припине навчатись дистанційно в Україні і буде навчатись у тій країні, в який вона живе зараз.

Так я ж не проти, нехай там і навчаються, але ж вони чомусь претендують на безкоштовне навчання в Україні. Чи ви не читаєте те, що я пишу?

Water написав:
не сплачують комуналку

Комуналку яку ви хочете шоб вони сплатили? Ті хто поїхав, нададуть довідки шо вони перебували за кордоном і на цьому питання з комуналкою буде закрите.
та податки

А якими податками ви хочете обкласти маму, яка виїхала за кондон з двома дітьми?

Чому ви маніпулюєте якимись частковими випадками? Я писала про масовий виїзд працездатного населення.

Water написав:
але навідуються на безкоштовне лікування і т.п.

На яке ще безкоштовне лікування, у районній лікарні? Не смішить. Хто й навідується, лікується за гроші у приватних клініках.

Знов така маніпуляція. Я десь згадувала районні лікарні чи навідуються лікуватись лише до них? Закінчили діалог.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:32

fler написав:Так я ж не проти, нехай там і навчаються, але ж вони чомусь претендують на безкоштовне навчання в Україні. Чи ви не читаєте те, що я пишу?

Мабуть ви не читаєте те шо я пишу.
Якщо ви забороните дітям навчатись дистанційно в Україні, вони будуть так само навчатись у країні перебування. АЛЕ, є велика вирогідність, шо ци діти в Україну не повернуться.
  fler написав:Чому ви маніпулюєте якимись частковими випадками? Я писала про масовий виїзд працездатного населення.

Якими ще випадками? Якими податками ви обкладете того, хто працював на підприємстві в Україні і виїхав за кордон?
  fler написав:Знов така маніпуляція. Я десь згадувала районні лікарні чи навідуються лікуватись лише до них? Закінчили діалог.

І шо, ви заборонете відвідувать приватні лікарні? Не смішить.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:42

beee написав:Я про освіту та лікування орнул конкретно.
Лично мне и моим детям никто ничего не дал за всю жизнь ни единой копейки. Я ни единой секунды не был в гос клинике ни с одним ребёнком, начиная от роддома, заканчивая болячками - по частным клиникам шатаемся. гос клиники это ж треш
В дет садах детям тоже мест не оказалось

А МОН каже, що в них є проблема щодо надання безкоштовних освітніх послуг дітям, які мешкають за кордоном. Хтось явно бреше, натягуючи сову на глобус своїми поодинокими випадками та маніпуляціями.
До речі, мова йшла не про якість надання безкоштовних освітніх та медичних послуг.
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 22:48

fler написав:А МОН каже, що в них є проблема щодо надання безкоштовних освітніх послуг дітям, які мешкають за кордоном.

Так це МОН каже, а не батьки вимагають. Ви різницю бачите?
До речі, мова йшла не про якість надання безкоштовних освітніх та медичних послуг.

Про якість це окрема тема. Це тільки здуру хтось приїде за безкоштовним лікуванням в Україну.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 23:14

Water написав:
  fler написав:А МОН каже, що в них є проблема щодо надання безкоштовних освітніх послуг дітям, які мешкають за кордоном.

Діти з-за кордону автоматично до українських шкіл записуються чи МОН їх батьків силоміць примушує тут навчати?
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 23:39

fler написав:
  Water написав:За кордоном в освіта для дітей в основному безкоштовна... Тобто, дитина без питань припине навчатись дистанційно в Україні і буде навчатись у тій країні, в який вона живе зараз.

Так я ж не проти, нехай там і навчаються, але ж вони чомусь претендують на безкоштовне навчання в Україні.

Заїжджайте подивіться на що перетворилося колись єдине в країні за цим напрямом технічне ВНЗ у Франеку за останні 10 років, не думаю, що своїх дітей відправили б у нього вчитися навіть безкоштовно.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 23:44

fler написав:
  Water написав:

Діти з-за кордону автоматично до українських шкіл записуються чи МОН їх батьків силоміць примушує тут навчати?

Діти з-за кордону чи з окупованих територій вчаться ті, яким необхідно довчитись рік чи два. Отримати атестат дитині з окупованих територій це той ще квест. А без паперового атестату дитина не підтвердить свою освіту.
Паралельно діти можуть(і вчаться) у школах у країні перебування. Навчання в такій школі це в першу чергу мова, потім десь через рік профільні предмети, але дитина після завершення такої школи отримує спеціальність, яку вона сама вибрала і має право десь працювать. Якщо це англомовна країна, більшість нашіх дітей практично без питань навчаються в місцевих школах. Далі є ВНЗ, але це вже інше питання, є як платні, так і безкоштовні.
Стосовно медицини є питання?
Податки шось ви десь загубили.
За кордоном є наші діти, батьки яких зникли безвісти під час бойових дій. Це окрема тема, але таким дітям за кордоном приділяється максимально уваги.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 сер, 2023 00:32

fler

Безкоштовне навчання, це маленька ниточка яка пригадує дітям про Україну. На жаль, вони знаходять собі друзів, адаптуються, і забирають документи. Там навчання БЕЗКОШТОВНЕ, а в польщі ще є педагог укр який допомага з предметами. Знаю достеменно, в одній школі в 10й перейшо 10ч з 25ти пара пішла в коледж інші за кордоном. Їхати вчитись в ВУЗ з польщі хіба що одиниці будуть, можна піти безкоштовно в поліцеальну школу на крайній випадок або поступити в універ.
І люди які приїздять додому на 2 тижні не мають часу ходити по гос лікарнях безкоштовно, вони йдуть в приватну й платять там гроші. А безкоштовно можна ходити там де вони і працювали.

Ви правильно говорите про закриття лазівок, але зайшли не з тої сторони.
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 48084809481048114812 ... 14849>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор