Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ingtrans написав:чому це унеможливує виконання умов акції. Не дає переказувати собі в інший банк?
kulikrom написав:коли даю дозвіл в налаштуваннях додатку П24 на здійснення переказів за номером телефону, отримую вимогу підв`язати одну з карток Привату
згідно вимог VisaAlias лише одна картка може бути одночасно у якості отримувача за номером телефону. А згідно умов акції переказ потрібно здійснити
на картку будь-якого іншого банку (з використанням позначки «Інший банк» під час здійснення переказу).
Тобто собі точно ніяк не переказати. А щодо іншої особи теж сповіщав
kulikrom написав:Переказував у рудого на іншу особу в Абанку, все працювало. Та ж сама особа в переліку контактів Привату начебто не має налаштованої картки для отримання переказів
В переліку контактів ця особа відображається з надписом ПриватБанк на сірому фоні. Та й взагалі, Приватбанк обмежує мою свободу таким вчинком, нев'язучі, що саме його картка повинна бути в мене налаштована отримувачем, якщо я хочу скористатись сервісом переказу по номеру с картки Приватбанку.
kulikrom написав:згідно вимог VisaAlias лише одна картка може бути одночасно у якості отримувача за номером телефону. А згідно умов акції переказ потрібно здійснити на картку будь-якого іншого банку (з використанням позначки «Інший банк» під час здійснення переказу). Тобто собі точно ніяк не переказати.
Я розумію, і це в принципі здається нормальним, якщо говорити про акцію. Саме по собі це ніяк не унеможливлює виконання умов акції.
kulikrom написав:А щодо іншої особи теж сповіщав
А щодо цієї частини, то потрібно розбиратися. Швидше за все, прийом платежів по телефону в іншої особи якось неправильно налаштований. ПриватБанк на сірому фоні, наскільки я розумію, відображається, коли прийом платежів по телефону не налаштований, ПриватБанк на зеленому фоні – коли прийом платежів налаштований на картку ПриватБанк, а Інший банк на синьому фоні – коли прийом платежів налаштований на картку іншого банку. Принаймні у мене так.
А мені так і не виплатили кешбек Окко за 30.07.23. Все приносять вибачення за довгий розгляд. Більше не заправлявся, бо купив по старій ціні і зі знижкою 4 грн, та поналивав каністри для дачі. P.S. В вихідні на Амік і U.go знижка 3 грн літр. Колишні Лукойл і Глуско.