Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 48434844484548464847 ... 14819>
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 09:28

За крок до перевороту думок!©

fler написав:Знаю кількох чоловіків, позиція яких така: "якщо мене "зловлять", то піду воювати, ніяких хабарів давати не буду". Той знайомий, про якого написала вище, один з таких.
Я б теж воліла, щоб за нас воювали найманці з інших країн, але мабуть є причини, чому цього масово немає
Коли ТЦК стукають у двері сусіда - то все "ок", все нормально!)) А от коли стукають у твої двері - то тоді "приходить розуміння"... :wink:
  Letusrock написав:на ТЦК спустили зверху задачу набирати ХХ людей в місяць, а мотивація то вже буде головна біль командирів в/ч
Такссссс:
- чекаю демобілізацію/ротацію(викреслюю) :mrgreen:
- чекаю закон "18міс"(викреслюю) :mrgreen:
Так, а що залишається для мене/для солдат, які вже майже 1,5р. на фронті?
Яка мотивація? І звідки її далі черпати хоч по чайній ложці, якщо демобілізація/ротація/закон про "18міс" - НЕ світить???!
І завершення війни цього року - теж! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 09:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дюрі-бачі написав:P.S. США на другу світову витрачали по 250% бюджету
Так і ми витрачаємо сьогодні на війну 125% ДОВОЄННОГО бюджету...але всього 50% сьогоднішнього
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 09:53

в Одессе полностью сгорел фоззи

Зображення

<iframe src="https://embed.wave.video/3OSVtRRZM3GeFIw9" height="458" width="251" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 14 сер, 2023 09:58, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 09:54

Успіх написав:
  fler написав:Знаю кількох чоловіків, позиція яких така: "якщо мене "зловлять", то піду воювати, ніяких хабарів давати не буду". Той знайомий, про якого написала вище, один з таких.
Я б теж воліла, щоб за нас воювали найманці з інших країн, але мабуть є причини, чому цього масово немає
Коли ТЦК стукають у двері сусіда - то все "ок", все нормально!)) А от коли стукають у твої двері - то тоді "приходить розуміння"... :wink:
  Letusrock написав:на ТЦК спустили зверху задачу набирати ХХ людей в місяць, а мотивація то вже буде головна біль командирів в/ч
Такссссс:
- чекаю демобілізацію/ротацію(викреслюю) :mrgreen:
- чекаю закон "18міс"(викреслюю) :mrgreen:
Так, а що залишається для мене/для солдат, які вже майже 1,5р. на фронті?
Яка мотивація? І звідки її далі черпати хоч по чайній ложці, якщо демобілізація/ротація/закон про "18міс" - НЕ світить???!
І завершення війни цього року - теж! :mrgreen:

А яка ще мотивація тут зосталась крім того шо відчуваєш відповідальність за своїх побратимів? На цьому армія й тримається зараз. В нас ті хто більше всіх кричав про патріотизм вже давно в тилу або й дома. Зосталось хіба вище керівництво, но для них війна це ситні урожайні роки. https://www.youtube.com/watch?v=cO4ceFFzm8o
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:01

budivelnik написав:Так і ми витрачаємо сьогодні на війну 125% ДОВОЄННОГО бюджету...але всього 50% сьогоднішнього

Добре, згоден з Вами, що 125% бюджету, 60% ВВП. Це вже схоже на "воювати по серйозному". Але от всі ці бруківки і барабани показують, що єкуди додавати.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 14 сер, 2023 10:02, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:01

Ukrainian написав:Ну є відео гелікоптер сідає на корабль
https://www.thedrive.com/the-war-zone/u ... bound-ship

брехня
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:17

Зрозуміти б незрозуміле!©

Banderlog написав:А яка ще мотивація тут зосталась крім того шо відчуваєш відповідальність за своїх побратимів? На цьому армія й тримається зараз.
Ой, та про побратимів можна цілу дисертацію писати))
Але тут, напевно, "не на часі" таке писати, то...
То я напишу СОН))
Мені наснилось, що...
Це в піхоті (на скільки я чув) більш дружніші і діє правило "один за всіх і всі - за одного!"© І то є трохи нюанси...
А в нас - то взагалі, якийсь треш!
По-перше - аватаризм проблема номер 1
По-друге - хлопці "поділились по кучках"(по 2-4-6чол) і так дружать між собою.
При тому, що до решта(більшості) можуть ставитись "нейтрально", а з 3-7чол. "вічний конфлікт"/ставляться досить вороже/агресивно...

Тому... тут один з піхоти до нас прийшов (вже більше півроку тому) і йому просто дико бачите таке - як деякі "побратими" швидше втоплять один другого при першій нагоді, ніж витягнуть тебе з-під обстрілів ...
Дивно, звідки така агресія, якщо їм неодноразово кажуть (і командування також) - що ворог там - по ту сторону лінії фронту, а не твій побратим!

Я розумію, що аватаризм дуже сприяє цьому "розбрату", ну але все ж таки в кожного в голові щось і своє мусить бути!

М-менталітет, чи настільки всі "втомились від війни"?
Бо рік тому - дуууууже слабо таке проглядалось/майже такого не було!!!
А тепер, чуть не на кожному кроці таке...
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:25

Успіх написав:Дивно, звідки така агресія, якщо їм неодноразово кажуть (і командування також) - що ворог там - по ту сторону лінії фронту, а не твій побратим!
даже на форуме агрессии почти нет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:30

Успіх написав:М-менталітет, чи настільки всі "втомились від війни"?

Не знаю як на війні, а в ІТ така ситуація- прямий наслідок поганого менеджменту.
ИМХО основна причина - "відсутність світла в кінці тоннелю", тобто неправильно сформульована ціль. Щоб народ працював дружно в команді - потрібно чітко розписати дрібні кроки і особистий вклад кожного для досягнення загальної мети.
Вас би мали відвести на ротацію на місяць-другий кудись в тил і одразу б полегшало.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 14 сер, 2023 10:58

Вже б не "18міс", а погодився на закон "2р." - лиш би ЧІТКО!

Дюрі-бачі написав:
  Успіх написав:М-менталітет, чи настільки всі "втомились від війни"?

Не знаю як на війні, а в ІТ така ситуація- прямий наслідок поганого менеджменту.
ИМХО основна причина - "відсутність світла в кінці тоннелю", тобто неправильно сформульована ціль. Щоб народ працював дружно в команді - потрібно чітко розписати дрібні кроки і особистий вклад кожного для досягнення загальної мети.

Вас би мали відвести на ротацію на місяць-другий кудись в тил і одразу б полегшало.

На рахунок виділеного - цілком погоджуюсь! Так і є - не сформовані чіткі цілі/чіткі задачі кожного... - "нема світла в кінці тунелю"...
А от на рахунок НЕ виділеного - то вже сумніваюсь, що це якось позитивно вплине.
Якщо б це рік тому (наприклад, минулої осені) провести ротацію на місяць-другий кудись в тил - то може це вилилось би у якийсь позитив.
А тепер?
А тепер всі просто хочуть тільки додому і сенс їм просто десь в казармах/палатках за 200-300км від фронту перебувати/служити? Щоб ще більше бухати?(та вже і так занадто)
Ще хіба, якщо відвести нас в "рідну область"(а нас тут 90% з ЗУ), і там пускати щоразу/двічі на місяць додому на 3дні - ну тоді так, позитив би був.
В іншому разі - зовсім не бачу сенсу відведення нас на 200-300км.
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 48434844484548464847 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему