yama написав:обговоримо прокментуєте ? https://youtu.be/5X2aTqaPZLs я чомусь вірю його прогнозам в основному десь з 15 хвилини грубо , суть - війна буде йти до кінця педерації
Теоретично вірно, але практично все може кардинально змінитись за 1 день і це НІХТО не може передбачити. Пригожин це довів.
yama написав:суть - війна буде йти до кінця педерації
слишком пессимистично. я вижу такие сценарии 1. до смерти путена 2. пока у РФ покупают нефть и газ. перестанут покупать и война сразу закончится. 3. Возможно Западу это когда-то надоест и введут войска НАТО. с НАТО РФ воевать не захочет или к тому моменту уже будет нечем. Поделят Украину на зоны влияния.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 14 сер, 2023 14:08, всього редагувалось 6 разів.
Дюрі-бачі написав:Було ж в них нормальне рішення минулого року: лишаєш завдаток 200к грн., якщо не повернувся - держава його забирає на користь ЗСУ. Жаль не працює.
Сейчас заморожены/находятся под арестом в Европе, США сотни миллиардов долларов/евро. В случае победы московитов, да даже при соглашении чего-то типа "Анкара-1", эти активы (деньги + яхты + ...) должны быть ей возвращены + какие-то % по ним, + "недополученная выгода" + ...
+ суды рашки со странами, "незаконно" заморозившими их активы.
Согласится ли руководство всех тех стран на такое продолжение? И что скажут их избиратели?
Имхо, даже только по этой причине Украина будет поддерживаться в войне с московией до ее (оркостана) поражения.
А какое мнение форумчан?
P.S. мост в Армянске, через который после разрушения моста в Чонгаре, идет военная техника в сторону Мелитополя:
budivelnik написав:Так і ми витрачаємо сьогодні на війну 125% ДОВОЄННОГО бюджету...але всього 50% сьогоднішнього
Добре, згоден з Вами, що 125% бюджету, 60% ВВП. Це вже схоже на "воювати по серйозному". Але от всі ці бруківки і барабани показують, що єкуди додавати.
Хочте вірте, хочте ні.. Але проблема цих всіх бруківок/барабанів була не в спробі вкрасти( в основній своїй масі) А в обовязку чиновника освоїти кошти , при чому освоїти можна тільки по тим статтям по яким вони розписані в бюджеті... Правда недавно якимсь законом дозволили перенаправляти кошти з будь-яких статей на допомогу воєнним..але поки воно запрацює... І останнє В останній час спостерігається різке зменшення надходжень від населеннядо волонтерів... Пояснення просте як двері Податкова різко активізувалась і зараз викопує все що можна і не можна за 2021 рік і виставляє до оплати у виглядів штрафів... Бізнес, який звик планувати свою діяльність - змушений враховувати ймовірність штрафів і тому зменшив благодійну допомогу... З іншого боку - податкова активізувалась тому , що хоче досягнути рівня(обємів) сплат 2021-2022 років...при цьому забуваючи що 30% населення вже точно не працюють в бізнесі
Як на мене ця спроба гетьманцева з компанією це терористичний акт спрямований проти України Адже бізнес України - це Титанік , який не змогли розвернути москалі своєю агресією з використанням 400 000 армії А гетьманцев з допомогою 28000 податківців легко змусить закритись ще 30%..і після цього москалям принесуть золотий ключик від України на блюдці. Цікаво хтось в стані пояснити мудельману що він робить? Хоч хтось з контррозвідки чи СБУ чи НАБУ - прписутній на цих сторінках і в стані проаналізувати що творить цей зелений?
budivelnik написав:З іншого боку - податкова активізувалась тому , що хоче досягнути рівня(обємів) сплат 2021-2022 років...при цьому забуваючи що 30% населення вже точно не працюють в бізнесі
хтось з медіа облич говорив щось типу - " чому за вашу війну мають платити податки громадяни інших країн, в той час як ваші громадяни мають полегшений режим оподаткування, чому умовний німець має із своїх податків допомогати Україні більше ніж такий же платник податків в Україні" це не моя теза , це хтось із "інфлюенсерів" казав
budivelnik написав:Адже бізнес України - це Титанік , який не змогли розвернути москалі своєю агресією з використанням 400 000 армії
Кожен хвалить своє болото. Цей "Титанік" давно б потонув якби не допомога(фінансова) Заходу. В першу чергу курс гривні в сотню, а за нею і весь бізнес України. Хоч ми це вже проходили в набагато менш проблемному 2014 році. Масштаби 2014 в рази менші масштабів 2022 (були б, якби не допомога).
budivelnik написав:Хочте вірте, хочте ні.. Але проблема цих всіх бруківок/барабанів була не в спробі вкрасти( в основній своїй масі) А в обовязку чиновника освоїти кошти , при чому освоїти можна тільки по тим статтям по яким вони розписані в бюджеті... Правда недавно якимсь законом дозволили перенаправляти кошти з будь-яких статей на допомогу воєнним..але поки воно запрацює... І останнє В останній час спостерігається різке зменшення надходжень від населеннядо волонтерів... Пояснення просте як двері Податкова різко активізувалась і зараз викопує все що можна і не можна за 2021 рік і виставляє до оплати у виглядів штрафів... Бізнес, який звик планувати свою діяльність - змушений враховувати ймовірність штрафів і тому зменшив благодійну допомогу... З іншого боку - податкова активізувалась тому , що хоче досягнути рівня(обємів) сплат 2021-2022 років...при цьому забуваючи що 30% населення вже точно не працюють в бізнесі
Як на мене ця спроба гетьманцева з компанією це терористичний акт спрямований проти України Адже бізнес України - це Титанік , який не змогли розвернути москалі своєю агресією з використанням 400 000 армії А гетьманцев з допомогою 28000 податківців легко змусить закритись ще 30%..і після цього москалям принесуть золотий ключик від України на блюдці. Цікаво хтось в стані пояснити мудельману що він робить? Хоч хтось з контррозвідки чи СБУ чи НАБУ - прписутній на цих сторінках і в стані проаналізувати що творить цей зелений?
хтось з медіа облич говорив щось типу - " чому за вашу війну мають платити податки громадяни інших країн, в той час як ваші громадяни мають полегшений режим оподаткування, чому умовний німець має із своїх податків допомогати Україні більше ніж такий же платник податків в Україні" це не моя теза , це хтось із "інфлюенсерів" казав
Я трошечки про інше.. 1 Я не проти податків 2 Я за те щоб єдиний поступово наближався до загальної системи опопдаткування...але в той час щоб і загальна система потихеньку спрощувалась в сторону єдиного
Але суть в іншому Я за прогнозованість... Згадайте - 2021 - ковід, влада декларує зменшення перевірок і не нарахування штрафів... бізнес не вірить і сало переховує 2022 - війна, влада декларує що бізнес хай виживає самостійно і до нього жодних претензій...бізнес затягує паски , забуває про 30% втраченого потенціалу і сплачує самостійно на 30% більше з одиниці..тобто виходить на рівень 2021 року 2023 - перших пів року - те саме що і в 2022..але в другій половині, влада забуває про обіцянку не штрафувати за періоди 2021-2022 - і починає присалати рішення про штрафи...
Що зробить бізнес? Правильно 1 Скоротить плани на розвиток 2 Почне зменшувати податкові платежі з метою створення подушки безпеки на ймовірні штрафи періоду 2021-2022...
Тобто надходження як до бюджету так і до волонтерів різко зменшаться. Волонтери це швидкість реакції на необхідне..якщо не зреагують волонтери - прийдеться реагувати бюрократам а це довше і дорожче Щоб зреагувати бюрократам треба більше грошей - а грошей менше, бізнес сховався і чекає...
От і виходить влада у лиці гетьманцева свідомо чи по плану рубає сук на якому сидить... Зараз в цієї влади нема свалу щоб підписати здачу інтересів України А якщо через пів року виявиться що Україна фінансовий банкрут?
Ви ж розумієте , що волонтери(читай суспільство) показало Заходу що ми самі відібємось тому у ваших інтересах нам допомагати щоб драка на ваших кордонах закінчилась пошвидше і нашою перемогою а якщо дії гетьманцева приведуть до фінансового колапсу - навіщо тоді нам допомагати, якщо ми навіть після перемоги перетворимось на бліду копію педерації з авторитарною владою?