Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 11301131113211331134 ... 2902>
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:21

ЛАД написав:
  Shaman написав:підприємливі люди в такій країні, як Україна, може заробити більше, ніж в розвинений. це факт - й я маю не увазі не хабарі та корупцію. ви особисто такий приклад - скільки ви заробили в Україні, не факт, що змогли би в США

Напоминает американский миф: "Каждый чистильщик обуви может стать миллионером". :)

так спитайте у rjkz - міф чи ні? 8)
й про Ахметова - особисте не має впливати на об'єктивність. які 500 баксів - ви де такі зп бачили? мене ще в 2010 році в податковій підначували, що середня зп в Метінвестхолдінг - 100 т грн/місяць :D

Это где, в правлении?
Или у рабочих Ахметова?

я ж чітко пишу - Метінвестхолдінг. це керуюча компанія. але там не лише правління - чимало й білих комірців
Вы не забываете (или не знаете?), что
Украина - бедная страна, и она останется бедной и через 5, и через 10 лет. Реально нужно смотреть на вещи, на то, что разрушено. Я думаю, как бы мы ни пытались отстроить, мы останемся бедной страной.

Слова не мои - из интервью Либановой Портникову https://ru.espreso.tv/dazhe-cherez-10-let-ukraina-budet-bednoy-stranoy-akademik-ella-libanova.

бідна країна - я це десь заперечував? так й США на на самому початку не були багатими. Південна Корея, Тайвань. та навіть Німеччина та Японія після війни.
треба лише не зациклюватися на проблемах, а шукати можливості ;)
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 23 сер, 2023 21:31, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:24

ЛАД написав:И эмиграция может быть не добровольной, а вынужденной. На сегодня наши женщины, вообще-то, эмигрантки. Надеюсь, временные, но возможно/вероятно, многие станут постоянными.

Розмірковуючи про відсотки повернення біженців в Україну, не враховують відсотки "безбашенных" або сміливих.
Сьогодні щелепа відвисла у приятелів,. які випадково (!) дізналися, що іх доця, яка з невідомих причин - замість проживання в Ізмаїлі - стала біженцем в Литовській республіці, утворила зовсім безбашенне.

В Литві бути біженцем не сподобалося: за житло треба платити по 700 євро на місяць, щось поїсти - 10 євро готуй на перекус. Жадібні литовці платять мало, незважаючи на наявність 4-х дітей та статевозрілого чоловіка.
То зробила так: усім сімейством - крім чоловіка - переїхала в Норвегію.
Так-так-так: в Норвегію.
Там житло надали безкоштовно: в наметі, кроваті в 2 яруси.
Потім переселили в гуртожиток.
Чоловіка відправила на заробітки в іншу країну: нічого на дурняк харчуватися китовим м"ясом...
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:29

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Любая война это террор.

оце ваші будь-яка - так й прирівнюють агресора та його жертву. бо є війна США та Ізраілю, де вони знищують бойовиків, й інколи випадково вбивають цивільних. й є війна арабів та кацапів, які цілеспрямовано вбивають цивільне населення, й інколи вражають військових. а так майже одне й теж.

Если Вы не понимаете, что любая война это террор, то это Ваши проблемы.
И это никак не связано с "прирівнюванням агресора та його жертви".

але хтось воює за Женевськими конвенціями, а хтось - з геноцидом й концтаборами. а дехто не бачить різниці.
поправте мене, але Шахед - це зброя терористів. військового сенсу в них я не бачу. Ланцет - військовий.

Утверждение, конечно, интересное.
Но Вы не думаете, что "я не бачу" аргумент слабенький? И не понятно, чем Шахед в Ваших глазах так уж отличается от Ланцета. Не по ТТХ, а по результатам применения.

здається Шахедами тільки зруйнували цивільні об'єкти ти вбили громадян. а Ланцети знищують військову техніку
Не треба принижувати тих, хто виробляє.

а де я принижував? не вигадуйте. це у вас торгаші та торгаші. ті, хто реально працюють, велика шана - я з такими багато спілкуюсь. а ті, які розповідають, що нічого не можна змінити й не хочуть - це інша справа. таких навіть більше, на жаль

Я ничего не "вигадую".
Это, вроде Ваши слова:
ви ніяк не зрозумієте, що останні років 30 - продати це найскладніше, виробити - ні. це таке.

це констатація факту.

давайте по іншому - до війни ХТЗ умовно міг на місяць виготовляти й 100, й може 200 тракторів на місяць. але в Україні їх купують лише 20 шт на місяць. так що, виробляти на склад?

це логіка бізнесу. зараз вам будь-який завод можуть побудувати під ключ. але якщо ви не знаєте, куди будете продавати продукцію, це стане купою брухту.

не бачу в чому нічого принизливого.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 22:45

Shaman написав:Утверждение, конечно, интересное.
Но Вы не думаете, что "я не бачу" аргумент слабенький? И не понятно, чем Шахед в Ваших глазах так уж отличается от Ланцета. Не по ТТХ, а по результатам применения.

здається Шахедами тільки зруйнували цивільні об'єкти ти вбили громадян. а Ланцети знищують військову техніку
Не треба принижувати тих, хто виробляє.

а де я принижував? не вигадуйте. це у вас торгаші та торгаші. ті, хто реально працюють, велика шана - я з такими багато спілкуюсь. а ті, які розповідають, що нічого не можна змінити й не хочуть - це інша справа. таких навіть більше, на жаль

Я ничего не "вигадую".
Это, вроде Ваши слова:
ви ніяк не зрозумієте, що останні років 30 - продати це найскладніше, виробити - ні. це таке.

це констатація факту.

давайте по іншому - до війни ХТЗ умовно міг на місяць виготовляти й 100, й може 200 тракторів на місяць. але в Україні їх купують лише 20 шт на місяць. так що, виробляти на склад?

це логіка бізнесу. зараз вам будь-який завод можуть побудувати під ключ. але якщо ви не знаєте, куди будете продавати продукцію, це стане купою брухту.

не бачу в чому нічого принизливого.[/quote]
Львівськиц завод Автонавантажувач в 70-ті роки клепав 50 навантажувачів за добу. Кудись то збувалось.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 272 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 23:14

Bolt написав:
  Shaman написав:це констатація факту.

не бачу в чому нічого принизливого.

Львівськиц завод Автонавантажувач в 70-ті роки клепав 50 навантажувачів за добу. Кудись то збувалось.

так й ХТЗ колись по 200 тракторів на день виробляв. й по планам його поставляли по всьому СРСР. але коли є можливість обирати, наші селяни купують John Deere або New Holland, хоч й б/в
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 23:33

Здається на прикладі ЛаЙноса все зрозуміло давно, невже ще залишились ті, кому треба виробництво лайна (а не лайно радянське (і його послідовники) машинобудування майже не виготовляло)
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 00:00

rjkz написав:До Либановой наконец дошло то, что еще лет 10 назад на ветке про обвал прогнозировал Уноноктий.
С его подачи я тоже начал интересоваться этим вопросом и начал орать "Караул!", когда до меня дошла вся глубина глубин.
Надо мной радостно ржало полфорума и жаловались модераторам на офтоп.
Когда у лендлордов стали пустыми квартиры, стало не так смешно.

Если хватило сил переехать на 10 часов западнее - почему не продали за что дают на растущем в 17-19годах рынке царский 1500мм кирпич в хорошем месте(и это явно не ЛБ и Вознесенка) и легендарный нежелтеющий АППС?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 00:06

Hotab написав:Здається на прикладі ЛаЙноса все зрозуміло давно, невже ще залишились ті, кому треба виробництво лайна (а не лайно радянське (і його послідовники) машинобудування майже не виготовляло)

Ну, як на мене, то для 90-х це була досить непогана машина. Інше діло, що за чверть століття не міняли дизайн та не вдосконалювали майже нічого. Але це "лайно" - не українська, а корейська розробка, яку у нас просто збирали. Хотілося б, звичайно, щоб наш ЗАЗ став брендом, як та ж Чехія розкрутила свою Шкоду, але маємо те що маємо. Може хоч крупноузлову зборку можна налагодити у нас, як вступимо в ЄС
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 01:08

rjkz написав:.........
Вы не ошиблись ?

Ошибся. :oops:
1951.
Спасибо, что обратили внимание.
В посте тоже исправил.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 01:19

The_Rebel написав:
  Hotab написав:Здається на прикладі ЛаЙноса все зрозуміло давно, невже ще залишились ті, кому треба виробництво лайна (а не лайно радянське (і його послідовники) машинобудування майже не виготовляло)

Ну, як на мене, то для 90-х це була досить непогана машина. Інше діло, що за чверть століття не міняли дизайн та не вдосконалювали майже нічого. Але це "лайно" - не українська, а корейська розробка, яку у нас просто збирали. Хотілося б, звичайно, щоб наш ЗАЗ став брендом, як та ж Чехія розкрутила свою Шкоду, але маємо те що маємо. Може хоч крупноузлову зборку можна налагодити у нас, як вступимо в ЄС

Шкоду раскрутил Фольксваген.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 11301131113211331134 ... 2902>
Форум:
+ Додати