Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Избежать войны было невозможно. Можно было просто сдаться 24.02. И никак иначе. Теперь есть два пути. Сидя в НЙ я не имею морального права иметь своей точки зрения, но если абстрагироваться от моего географического положения, то опять-же есть 3 пути: -воевать до победного конца, в том числе, чтобы те жертвы, которые Украина понесла с 2014 года не были напрасными. После восстановления границ - вступление в НАТО. -сдаться. -заморозить кон...нет, не конфликт, ненавижу это слово применительно к тому что происходит...войну, самую настоящую войну на уничтожение и государства и народа. Поверте, если-бы хуйло мог-бы одолеть Украину, то ни о каком-бы другом варианте и речи-бы ни шло. Не было-бы никаких макроновских и прочих "сохранить лицо", "надо договариваться". Это "договариваться" с убийцей, который хочет и пытается тебя убить, а ты ему даешь отпор и этот убийца уже выдыхается, а вокруг стоят зеваки и говорят "да дайте-же ему отдохнуть, он-же совсем вымотан". Данилов правильно сказал, что если Украина не решит эту проблему сейчас, то она достанется детям и внукам в гораздо более тяжелой форме. Раша подготовится уже более основательно, учтет прежние ошибки, восстановит потери и опять нападет. Будет еще более жестокая и кровопролитная война. - война на истощение обоих сторон. Запад поддерживает Украину, рашу поддерживает Китай. Как вариант, если санкции дадут результат, раша развалится как в свое время союз. Тогда Украина дожмет. Это на очень надолго.
24.02 звичайно вже невозможно. А ось раніше ... хз. Я особисто вважай що перемога Зе це вже був безповоротній шлях до війни. Люди не міняються. Зеленський не міг змінитись на рівному місті і "почати рити окопи" в 2022.
По варіантах. До весни 2024 вже вибраний варіант - продовження війни. Ще однозначно. Ніякої заморозки чи здачі не буде. Після весни 2024 - ніхто зараз не знає що буде.
І таке заключне зауваження. Чомусь всі вважають(впевнені) що при відвоюванні всієї території війна закінчиться і нас приймуть в НАТО(перший варіант). Чому? Чому РФ закінчить війну при втраті Криму? Це ж взагалі не логічно. На місті путіна я б продовжував війну. Втрачати(РФ) фактично вже нічого. Чому нас приймуть в НАТО? РФ може заявити - Крим наш і ми будемо воювати(зі всією Україною) поки Крим не стане наш. І нам(РФ) пофіг - Україна в НАТО чи ні. Цілком логічна позиція. А з цієї позиції випливає що нас не приймуть в НАТО. По інакшому не можна. Не захоче НАТО воювати за Україну(Крим).
Не-не, я не раз писал, что НАТО будет ссать принимать Украину. А хуйлу достаточно будет раз в неделю кошмарить ракетами, чтобы не заканчивать войну. Такой сценарий вполне реален. Я написал как один из сценариев, что Украину таки примут в НАТО. Хотя смотрю я на ту нату и понимаю, что во всех их храбрости меньше чем в одном взводе ЗСУ. Особенно в верхушке. Хотя тоже, Столтенберг явно кукла. Не зря-ж руководство НАТО назначается только после одобрения (неформального) Президентом США. Последняя неудачная попытка назначения более чем показательна. В интересном мире мы живем.
nekefer написав:Мексика высокоразвитая демократическая страна американцы с удовольствием ведут там бизнес и ездят туда туристами туристы для них это источник денег, им улыбаются нищие селяне с мотыгами в пустыне за фунт кукурузы работающие на наркокартели это мифы Голливуда, развлекуха для диванных столица так вообще, на уровне Парижа, только без крыс в метро
Звідки ж тоді стільки емігратів? Тікають від щастя?
Это транзитные из бедных стран Латинской Америки типа Гватемалы или Венесуэлы.
andrijk777 написав:.............. 24.02 звичайно вже невозможно. А ось раніше ... хз. Я особисто вважай що перемога Зе це вже був безповоротній шлях до війни. Люди не міняються. Зеленський не міг змінитись на рівному місті і "почати рити окопи" в 2022.
"Рытьё окопов" после 2019 не предотвратило бы войну. Могла бы начаться раньше - весной 2021. Если помните, тогда уже была концентрация войск у наших границ и "обеспокоенность" и предупреждения Запада.
По варіантах. До весни 2024 вже вибраний варіант - продовження війни. Ще однозначно. Ніякої заморозки чи здачі не буде. Після весни 2024 - ніхто зараз не знає що буде.
Не буду спорить, здесь это всё же не по теме, но заморозка вполне возможна. И не всё будет зависеть от нас, но и от поставок орудия Западом. Прошлой зимой практически была заморозка - после освобождения Херсона в начале ноября ничего существенного на фронте не происходило. Фактически всё свелось к обстрелам городов и попыткам разрушить нашу инфраструктуру. С нашей стороны в основном подготовка и накопление сил к летнему наступлению.
І таке заключне зауваження. Чомусь всі вважають(впевнені) що при відвоюванні всієї території війна закінчиться і нас приймуть в НАТО(перший варіант). Чому? Чому РФ закінчить війну при втраті Криму? Це ж взагалі не логічно. На місті путіна я б продовжував війну. Втрачати(РФ) фактично вже нічого.
В то, что нас в скором времени примут в НАТО, тоже не верю. Но с тем, что "Втрачати(РФ) фактично вже нічого", не согласен. Одно дело говорить: "Мы воюем со всем Западом", другое дело реально воевать. Но с учётом того, что мы оба не верим во вступление в НАТО, спор не имеет смысла.
nekefer написав:Мексика высокоразвитая демократическая страна
Найкращою країною для експатів визнали Мексику, а найгіршою – Кувейт. Найкращою країною світу для переїзду за підсумками опитування визнали Мексику. Країна посіла першу сходинку завдяки таким показникам, як дружелюбність місцевих жителів по відношенню до іноземців, рівень підтримки приїжджих, доступність житла і загальна задоволеність фінансовим станом. Другу сходинку посіла Іспанія, яку хвалили за культурне життя, умови для здоров'я і спорту, клімат і кар'єрні перспективи. Закрила трійку лідерів Панама, де експати особливо задоволені легкістю в облаштуванні та гостинністю з боку місцевих жителів. Топ-10 найгірших країн світу для експатів 53. Кувейт 52. Норвегія 51. Туреччина 50. Південна Корея 49. Німеччина 47. Італія https://www.unian.ua/tourism/news/naykr ... 70629.html
аргументи закінчились, переходимо на особистості - класика. бо коли розмовляємо на цифрах, вам щось відповісти нічого. відкрию таємницю - я зазвичай в цифрах сперечаюсь там, де розуміюсь
ви дуже хитро переходите на іншу тему, коли нема що відповісти. а саме - я вам про геноцидну війну, яку веде раша проти України, а ви мені - а ти почитай, що США робило у В'єтнамі чи Іраку. але й там США, які б жахи ви не понавикопували, США за мету не ставило знищити В'єтнам та в'єтнамців, Ірак та іракців. у Раші є така мета.
але є нюанс - вас з вашими поглядами це не зачіпає. може зачепити мене, Хотаба, Долярчика. ви якраз такий малорос, який потрібен Раші - ще й російською розмовляє. тому у вас оці ідеї - а всі так роблять. може й роблять, але рашу за це знищать
я от дуже переймаюсь, чому за ресурси Саха-Якутії жирують Москва та Пітер. якути могли б жити як в ОАЕ, а живуть, як чукчи з анекдотів. гадаю цим переймаюсь не лише я.
а ви почитайте Грицака - теж багато нового дізнаєтесь.
тому СРСР, пломбір, ковбаса, рідний завод. а будете писати прорашинську дурню - будемо ввічливо вказувати на ваше місце біля...
akurt написав:мексиканская полиция смотрит на тебя, как на насекомое
Мексика высокоразвитая демократическая страна американцы с удовольствием ведут там бизнес и ездят туда туристами туристы для них это источник денег, им улыбаются нищие селяне с мотыгами в пустыне за фунт кукурузы работающие на наркокартели это мифы Голливуда, развлекуха для диванных столица так вообще, на уровне Парижа, только без крыс в метро
я щось пропустив - наркомафію в Мексиці знищили? журналістів та студентів вже ніхто не вбиває, показово так? Монтерей вже туристське місце?
в США достатньо мексиканців, й ідуть вони за тим самим, що й інші - за більш якісним життям.
який там приклад наводять в дуже часто цитованій тут книзі "Чому нації занепадають? походження влади багатства і бідності" - місто Ногалес. це вже неактуально?
досить розвинена країна, але далеко не демократична, за своїми олігархами, як Карлос Слім. тобто може проблема не в олігархах, просто треба дружити з США?
Монтерей - досить спокійне приємне місто: "столица и крупнейший город северо-восточного штата Нуэво-Леон в Мексике. Монтеррейская агломерация является третьей по величине в Мексике после Мехико и Гвадалахары." В червні-липні спілкувався з нашими людьми, які рухалися в бік кордону з США - в них там була зупинка на пару ночей - нічого поганого не сказали. Я в Тіхуана поблизу кордону з США не був - був південніше - в місті Ensenada - пізніше друзям говорив, що копія України.
Shaman написав:ви якраз такий малорос, який потрібен Раші - ще й російською розмовляє.
сподіваюсь у вас є інші досягнення окрім вашої мови на военной ветке есть всушник фриз он тоже по-русски, наверное тоже малорос
ви ж розумієте, що мова тут таке - головне загальний світогляд людини.
й так, гадаю в фільтраційному таборі доведеться розмовляти російською мовою. гадаю нічого гарного людину з українською мовою там не чекає - ви про це теж не забувайте.
akurt написав:Монтерей - досить спокійне приємне місто: "столица и крупнейший город северо-восточного штата Нуэво-Леон в Мексике. Монтеррейская агломерация является третьей по величине в Мексике после Мехико и Гвадалахары." В червні-липні спілкувався з нашими людьми, які рухалися в бік кордону з США - в них там була зупинка на пару ночей - нічого поганого не сказали. Я в Тіхуана поблизу кордону з США не був - був південніше - в місті Ensenada - пізніше друзям говорив, що копія України.
укр Вікі
вважається найбезпечнішим великим містом в Латинській Америці в 2005 році
рос Вікі
Монтеррей был назван самым безопасным городом Латинской Америки и Мексики в 2005 году... Однако, с 2008 года город всё больше страдает от борьбы за сферы влияния между враждующими наркокартелями Мексики, которая периодически выплёскивается на его улицы. Наибольший размах эта борьба приобрела в 2011 году, когда на улицах города случались настоящие бои между соперничающими бандами.
а це як
26 вересня 2014 року 43 хлопців-студентів із коледжу Escuela Normal Rural de Ayotzinapa[es] зникли безвісти в місті Іґуала, штат Ґерреро, Мексика. За офіційними даними, вони захопили кілька автобусів і вирушили в Іґуалу, аби цього дня провести акцію протесту на конференції на чолі з дружиною мера. У дорозі місцеві поліцейські їх перехопили, внаслідок чого відбулася стрілянина. Подробиці цих та подальших подій лишаються нез'ясованими. Але офіційне розслідування прийшло до висновку, що після сутички студенти були затримані, а потім передані до місцевого кримінального синдикату «Об'єднані воїни»[es], які, ймовірно, вбили студентів. За даними мексиканської влади, мер Іґуали Хосе Луїс Абарка Веласкес і його дружина Марія де лос Анхелес Пінеда Вілья спланували викрадення.