Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Wisznia2021 написав:Знову сказали А, " забувши" сказати Б. Трохи про іпотеку в Німеччині на мінімальці. Сусіди- пара, років біля 30, живуть в домі , якій жінка отримала в спадок, обоє працюють на мінімальну, так як він закінчує другу освіту( ще навчається), вона- бо, скоріш за все, має недостатню освіту, щоб отримувати більше. Хочуть взяти кредит, щоб збільшити будинок, зробити ремонт, так як планують мати декілька дітей. Кредит їм банки не дають, так як у обох малі зарплати( обоє- локали), тому вони чекають, коли чоловік закінчить навчання і тоді у нього буде зарплатня десь під 5 т євро на руки. Є в них машини: у нього Фіат з салону( тисяч за 20-22)- подарувала мама з словами: " коли- небудь гроші отдаси, їй машину бу подарувала бабуся ( 7-8 тис). Є ще цікаве питання про ремонт в квартирі, купленій в кредит. Якщо багато хто( з небідних) в Україні вже ридає від цін на ремонт, то тут послуги по ремонту просто захмарні. В мене стоїть питання купівлі машини, так як тут вона мені потрібна. Зупиняє не ціна бензину, навіть, а ймовірна поломка і ремонт. Тобто, обслуговування " движимого і недвижимиго"- коштує дорого. Ну, і щоб отримати кредит, треба мати хоча б внж( не студентське) і безсрочний контракт на роботу на повну ставку( про відповідну зарплату вище вже написала)
О, немніжко хмарок реальності на безхмарне небо європейського життя. Я вимушений цих молдиків засмутити: навіть 5К ойро зп не дуже підвищать їх шанси на отримання іпотеки на щось нормальне, ціна якого стартує подекуди з 500К ойро.
airmax78 написав:Поляки розуміють що вони можуть бути наступними, то вирішили допомагати українським ТЦК.
Ну що ти мелеш? Прочитай статтю. Там чорним по польському написано: після видачі ордеру на міжнародний розшук і рішення польського суду. Тобто порушників закону ( фактично нелегалів) будуть повертати після дотримання всіх процедур міжнародного права, що діють в таких випадках.
Таке рішення, за наявності запиту з України, польський суд надаватиме протягом 45 хвилин.
Wisznia2021 написав:В сенсі?- полем, лісом і ще й рішення суду якогось? Це як? Ця людина повністю за межами правового поля, жити у знайомих, працювати нелегально, якась облава чи перевірка документів, навіть, перевірка проїзного в транспорті- просять показати аусвайс дійсний. А його нема. І нічого взагалі нема.
Ті, хто так перейшов, зазвичай не сидять в країні, кордон якої вони перетнули незаконно. Ну і навіть тих бідолаг, що пливуть на Лампедузу не садять назад по човнах і не виштовхуюють в море. А хто приїхав по шляху, по липових довідках, тощо, уже давно мають статус.
Wisznia2021 написав:В сенсі?- полем, лісом і ще й рішення суду якогось? Це як? Ця людина повністю за межами правового поля, жити у знайомих, працювати нелегально, якась облава чи перевірка документів, навіть, перевірка проїзного в транспорті- просять показати аусвайс дійсний. А його нема. І нічого взагалі нема.
Ті, хто так перейшов, зазвичай не сидять в країні, кордон якої вони перетнули незаконно. Ну і навіть тих бідолаг, що пливуть на Лампедузу не садять назад по човнах і не виштовхуюють в море. А хто приїхав по шляху, по липових довідках, тощо, уже давно мають статус.
О, ну то їм немає чого лякатись. Можна подумати - запит з прокуратури.
О, ну то їм немає чого лякатись. Можна подумати - запит з прокуратури.
— Таня, ты всегда слышишь только то, что хочешь! — Вино с сыром? Конечно, буду! Там вище посилання, в якому Малюська говорить про «простоту» екстрадиції. А в загальному - я обома руками «за», щоб усіх, хто виїхав з порушеннями екстрадували. А ще більше «за», щоб почали саджати тих, хто їх випустив. Зараз на кордоні без вказівки миша не проскочить. Митники здають «підсліпуватих»прикордонників. Але оці голослівні заяви наших топпосадовців, на жаль, лише черговий популістичний «вкид».
airmax78 написав:Перетин кордону за липовою довідкою - то є те саме що лісом/полем, навіть гірше.
Звісно, що ні: перейшов полем - нема штампу про перетин - повертаєшся додому після першої перевірки документів. А з довідкою спочатку потрібно через суд довести, що вона липова. ИМХО першими будуть повертати "волонтерів", які поїхали по Шляху і не повернулись.
барабашов написав:[quote="5618094:airmax78"Ось так: https://www.rp.pl/swiat/art39049061-pol ... raju/quote] Что там написано?[/quote] Поляки розуміють що вони можуть бути наступними, то вирішили допомагати українським ТЦК.[/quote] А на родине Шварценеггера помнят 45й и пьяные танки со звёздами? Будут помогать?[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
всяко может быть, когда польское очко заиграет могут высылать товарняками, примеры в истории есть в достаточном количестве лучше ехать за океан, надежнее 31 марта 1939 года, лондонский аэропорт Кройден. Полиция депортирует семью евреев, уехавшую из Чехословакии после прихода немцев. Евреям было отказано во въезде в страну из-за «неправильно оформленных документов».
rjkz написав:Можно поподробнее? Как ваша писанина из Вены на форуме поможет Украине? Или вам партзадание поставили агитацию в пользу украинских олигархфренов разводить? Так вроде тут парочка уже этим занимается. Или у вас тут бригадный подряд? Про закрытые границы и вашу командировку на 1,5+ года с семьей тоже можно поподробней? Как границу переходили? На коровьих копытах или на дельтаплане...хотя что это я ? конечно! На парашюте!
Навіщо ці дешеві намагання сподобатись бігорам? Ви прекрасно знаєте як я перетнув кордон і що нічого не порушив, але ж ніт, заради плюсиків від маргіналів таки обляпаєте сторінки форуму.
Я не вижу большой разницы в пересечении границы. Зато вижу большую разницу в другом. Маргиналы? Вы размер короны по размеру головы своей подбирайте, а то на уши сползает - не эстетично как для такого "эстета". Никто тут на форуме ни больший ни меньший маргинал чем вы или я. Все - выдуманные ники с транслируемой позицией, которую никто не проверит и до конца не поверит. Станьте в строй. Раз-два.
airmax78 написав:Навіщо ці дешеві намагання сподобатись бігорам? Ви прекрасно знаєте як я перетнув кордон і що нічого не порушив, але ж ніт, заради плюсиків від маргіналів таки обляпаєте сторінки форуму.
Я не вижу большой разницы в пересечении границы. Зато вижу большую разницу в другом. Маргиналы? Вы размер короны по размеру головы своей подбирайте, а то на уши сползает - не эстетично как для такого "эстета". Никто тут на форуме ни больший ни меньший маргинал чем вы или я. Все - выдуманные ники с транслируемой позицией, которую никто не проверит и до конца не поверит. Станьте в строй. Раз-два.
Порада, rjkz: хочете зрозуміти країну, в яку потрапили? Для цього вам потрібно не в Нью Йорк. Вам потрібно на Арлінгтонське кладовище. Там лежать люди, які створили ту країну, в яку ви втікли. Якщо б ці люди керувались вашою позицією у житті: "я нікому окрім своєї сім'ї нічого не винен", то не думаю що Штати зараз сильно відрізнядись би від України чи взагалі існували б.