Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
любопытно что жилая аренда в 3р дешевле - атипичная ситуация
коммерция обычно идёт дороже, на 20-30% но не в 3 раза
связываю с тем, что арендаторы на жилую пока ещё не вернулись, а арендаторы на коммерцию наоборот вернулись и вовсю столбят хорошие локации под свой бизнес
Frant написав:Найдешевший ціновий сегмент. Тим не меньше, виставлена ціна 30 000. Півроку назад схоже житло в тих районах К. коштувало 35000.
В пригороді, в Ірпені подібні квартири пропонуються за 10 000.
Лінійна залежність. 20 км від межі Києва - ціна -20000 доларів. Вартість автомобіля і бензина)))
Я впевнений, що ширпотребівський сегмент столиці - і далі буде дешевшати.
Серйозно? Кинь лінки на подібне в Ірпені за 10куе.
Пару днів назад я давав посилання. Ірпінь, гостінка 20 м2, новобуд без ремонту. Ціна 11500. Повна ціна. Можливо, вже стерта інформація. Порийся на Лун.уа. Знайдеш. Там якраз для тебе барліг. Правда, не цоколь. Голі стіни, без труб, проводів, без сантехніки. Для тебе нормально буде жити
Frant написав:Пару днів назад я давав посилання. Ірпінь, гостінка 20 м2, новобуд без ремонту Ціна 11500. Повна ціна
этот дом строят за счёт жильцов с 2015 года .застройщик в бегах. Хозаева будут прыгать от радости, если продадут ее за 6куе. Даже переуступки законной нет, потому что у продавца Филькина грамота, договор с рогами и копытами, которая в суде никем не признается . Франт прекрати писать муйню. Рынок Ирпеня сложнее, чем ты думаешь. Всё что дешевле 30куе проблемное или цоколь или плохая локация. И даже проблемное далеко не всё стоит 11куе. Пиши про киевские гостинки как они стремительно дешевеют.